Şimdi Ara

Sek Tereyağı 1.000 gr 39,90 ₺ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
8.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Keşke. Fakat daha önce hiç süt ürünü iade etmişliğim olmadığından fişi saklama gereği duymadım. Ama ürün ne olursa olsun saklamak gerekiyormuş, öğrenmiş oldum. Zaten fiş olsa direkt bim ile muhatap olurdum. Seke şikayet yazmazdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben SEK'in ürünleri sevmiyorum,

Qumpara kampanyasından dolayı pastörize sütünü aldım.

Abi o ne kötü bir süt, Laktoz seviyesi ekstra mı fazla nedir, gazdan yerimde duramadım, sütün süt tadı yok, tam saman.

içinde %3 yağ olan şeyi bile tadsız yapmayı beceriyorlar.

Benim Marketten aldığım ARI belgeli süt meğer cennetten çıkmaymış. Yoğurdu bile süper ötesi oluyor.
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    market yağlarının hepsinin içinde margarin karışımı var. ille de alacaksan sütaş al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martelersin -- 7 Eylül 2020; 14:56:29 >
  • Ben bir kaç at önce aldım güzel tadı var mesela babam sabahları taze ekmege peynir ve tereyağ sürüyordu çok lezzetli oluyordu

• yörükoğlu aldım çok beğendim. kokusu çok hoşuma gitti.

• çevrenizde çağrı market varsa

bahçıvan yağ 40tl
    çağrı market online sipariş | 1 tıkla kapında
    Bahçıvan Yayık Tereyağ 1 kg
    https://www.cagri.com/bahcivan-yayik-tereyag-1-kg

• Tikveşli almıştım geçenlerde gurme arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Hocam lezzeti nasıl? Tavsiye eder misiniz? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

• boolidge kullanıcısına yanıt
    bende ilk defa kullanacağım alabilirsem inşAllah . krem peyniri var devamlı kullanıyorum tadını seviyorum.
    market markalarından iyidir diye umuyorum
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    40 TL’ye sek aldım tadını pek beğenmedim ondan sordum. Aldım mı stok yaparım 3-5 tane kötüyse heba olmasın 🙂

• boolidge kullanıcısına yanıt
    40tl sek tereyağ aldım ben gene bu tarz bir çağrı market indiriminden . 6 ay falan oldu anca bitiyor :)

çok süper yağ tadı falan ayırabilen biri değilim bana göre çoğu aynı
  • Bugün kendi ellerimle 1 koli reyona açtım yetişen alır baba 😂

• Herkesin görüşüne ve tercihlerine bir şey demek istemem ama bazı şeylerin bilinmesinde fayda var. Siz aldığınız gıda ürünlerini tadarak onun sağlıklı ya da sağlıksız olduğunu anlayamazsınız. O üründe gıda tağşişi yapılıp yapılmadığını yine tadına bakarak anlayamazsınız. Zaten bu şekilde fark edilebilseydi bugün böyle bir sorundan bahsediyor olmazdık. Bu üç kağıtçılığı yapanlar tırnak içinde söylemek gerekirse profesyonel(!) yöntemleri kullanıyorlar. Bunu yöntemi kullananlar, bu ortaya çıktığında mevcut markalarının göreceği zararı göze alarak yapıyorlar. O yüzden büyük markalar genellikle bunu göze alamazlar.

Bu bahsettiklerimiz haricinde peynir, tereyağı vb ürünlerde üretim süreci bir markadan diğerine değişmiyor. Hatta isteselerde değiştiremezler çünkü bağlı oldukları kurallar var, üretim standartları var, kodeksler var. Yani aslında üretilen gıda ürünü bizim evlerimizde, mutfağınızda ürettiğimiz gibi bir gıda ürünü değil, bildiğiniz bir sanayi ürünüdür. Geriye sadece küçük ayrıntılar kalıyor: Hayvanların cinsi, beslenme koşulları, yediği yemler... ve malesef bir de kodekslere aykırı olarak kullanılan katkı maddeleri, aromalar vb... Bunlar ancak ileri seviye laboratuvar tetkiklerinde ortaya çıkacak unsurlardır. Geriye sadece sizin kişisel tercihleriniz kalıyor. Damak tadınız kalıyor. Damak tadınıza uyanı alıyorsunuz, cebinize uyanı alıyorsunuz ancak sonuçta üç aşağı beş yukarı aynı şeyi almış oluyorsunuz. Tabi ki standart dışı markaları dışarıda tuttuğumu tekrar belirtmeliyim.

Tüm bunlara rağmen bu tereyağlarının içinde margarin var diyorsanız; "geçen bir istasyondan benzin aldım araba adeta geberdi, bitirene kadar araba mahvoldu, sonra tekrar eski aldığım yerden aldım araba şahlandı" diyenlerden olmuşsunuz demektir. Oysa siz bunu doğrudan anlayamazsınız. Ancak ileri seviye tetkik cihazlarıyla anlayabilirsiniz.

Geriye söylenmesi gereken tek bir şey kalıyor. Allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın.

• SEK TEREYAĞI DAHA ÖNC ALMIŞTIK RENGİ KOYU OLMASINA RAĞMEN TADI ÇOK YERİNDE DEĞİLDİ ONUN YERİNE A101DEN YÖRÜKOĞLU ALDIK ŞUAN 45TL TADI VE KALİTESİ DAHA İYİ BUNU ALACAĞINIZA 5TL DAHA VERİN YÖRÜKOĞLU ALIN
  • ugurist09 U kullanıcısına yanıt
    Sek nerde yörükoğlu nerde, 2 marka arasında dağlar var sek'in kurumsallığı, marka değeri, tesisleri, süt işleme kapasitesi gibi bir sürü unsur varken gidip yörükoğlu iyi kaliteli diyorsunuz neye dayanarak :D

Tadarak bir yağın kalitesini anlayamazsınız, eğer biri diğerinden size tatlı geliyorsa bilin ki siz iyi bir "aromalı margarin sever"siniz..
  • Sütaş 1kg 42 TL'ye aldım. Sek daha iyidi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Sütaş 1kg 42 TL'ye aldım. Sek daha iyidi.
    O eski fotoğrafını koy da sen olduğunu bilek. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcdaredevil_17 kullanıcısına yanıt
    Yörükoğlu yaramaz hiçbir ürünü zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.