Şimdi Ara

Sek Tereyağı 1.000 gr 39,90 ₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
8.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a101 de torku 500g tereyağı 23.90 tl idi, 2 paket aldım. Fastpay ile ödeyince 10 tl iade oldu. 1kg 38tl ye gelmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayfam -- 26 Ağustos 2020; 22:46:45 >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Yine kaptın malı...Bir gün de sen böyle bir konu aç biz sana pek çok teşekkür edelim...
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Mesajda hata var...Mis markası ŞOK grubuna ait...A101 de Mis marka ürün olmaz...Ya market hatalı ya da ürün markası...
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    A101 den Mis marka ürün alabildiğiniz için DH kidemli ölücü rozetini kazandınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Evet hata var şu daha önce hileli listesine de giren milkten tereyağı olacaktı yanlış yazmışım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sek kraldır.
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    2-3 ay önce a101 deki indirim için de aynı şekilde margarini muhabbeti dönmüştü, bilmiyorum aynı üye mi yazmıştı o zaman. Beni dayısının sahte hesabından foruma giren bir ergen olarak da suçlamıştı hatta.

O konunun linkini ve SS lerini koç grubuna ve sek e ilettim. Bilmiyorum bir girişimde bulundular mı, bana bilgi gelmedi.

Tereyağ içerisinde bitkisel yağ, margarin tespit etmek o kadar kolay ki... Gaz kromotografisi analizinde yağ asitleri kompozisyonu kolayca görülebiliyor ve yağ içindeki bileşenler kolayca anlaşılabiliyor. (Analiz basit değil, analiz yapılinca tagsisin anlaşılması kolay)

Bu sebepten, büyük markalar anlaşılması mümkün olan böyle bir sahtekarlık yapmaktan çekinirler. Markasız, endüstriyel ambalajda toplu tüketim yerleri için satılan ürünlerde tağşiş olabilir, doğrudur. Büyük markalar böyle bir riske girmez.

Markasız, açık ürünlerden ise Uzak durmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroTrumpSimulator2

Markette satılan tereyağ deyince şok markette sütaş tereyağ var.84 yaşında annem beni İzmir'e ziyarete gelmişti.Benim küçüklüğümde yayıkta ayrandan tereyağı yapardı ve biz çok sever ve yerdik.Annem bak aldığın bu tereyağı çok güzel deyince artık başka tereyağı sokmuyorum eve.

Bunun kokusu da eski köy tereyağı gibi. Çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72080500B -- 27 Ağustos 2020; 9:7:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ananem tavsiyesi üzerine şu karadeniz den gelen bimde olan tereyagını alıyoruz,diğer yagları hepsini denedi ve bunun iyi oldugunu söyledi vakfıkebir...
    ben yapıyorum tadı tuzu olmuyor ananem bir yumurta yapsın tadından yenmiyor ah eskiler ^^
  • Bugün A101'de gördüğüm tereyağı fiyatları:

Sek Tereyağı 1.000 gr 39,90 ₺

• ulashcan U kullanıcısına yanıt
    evet hatırlıyorum laf anlatması mümkün olmayan ebleh bir kitle var,
    genelde bir üründe indirim olduğunda ezbere ürünü kötülemeye başlıyorlar,
    bazen ürünün çeşitli sebeplerle düşük karla, maliyetine veya zararına satılabileceğini idrak edemiyorlar.
    Türkiye'nin en büyük en güvenilir firmalarına bile iftira atabiliyorlar,

gram zeka yok,

bellemişler margarin gibi, margarin tadı, vs.

bilmiyorlar ki margarinin tadı yoktur, aroması yoktur,
    en kötü en kalitesiz yağlar (pamuk kanola hurma palm vs) hidrojenize edilip katılaştırıldığında tat mat kalmaz,

bunun için yapay tereyağı aroması katarlar ki bir şeye benzesin,

margarin yemekten beyni uyuşmuş eleman da bu yapay aromayı margarinin doğal tadı zanneder,

kazayla tereyağ yediğinde o yapay tereyağı aromalı margarinin tadına benzer tad alınca da ,
    aha aynı margarin tadı deyip avel avel konuşurlar.

margarin firmaları türlü türlü aldatmacalarla bu güruhu manipüle ediyor,
    terayağı tadında, tereyağının lezzet ikizi, tereyağı keyfi vs vs. sloganlar kullanarak.

bu yazıyı okuyan bu tiplere tekrar söylüyorum margarinin tadı yoktur,
    margarin tadı dediğin yapay sahte, laboratuvarda üretilmiş tereyağı aromasıdır.

doğal tereyağı kışın açık renkli olur aroması düşüktür, yazın rengi koyu olur, aroması yüksektir,

sebebi kışın samanla yemle küspeyle beslenen hayvan yazın taze otla aromatik bitkilerle beslenir.

yani özetle sen tereyğından margarin tadı aldım diyorsun ,
    aslında olan tereyağından yapay margarin aromasının tadını alıyorsun,

aradaki farkı algılayamıyorsun, tereyağı iyidir kötüdür kalitelidir değildir, vs konu bu değil,

bir daha avel avel margarin tadı var diye konuşmayınız.,, okuduğunu anlamayanlar için uğraştım görsel ekledim bakıp bakıp dursunlar artık benden bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 29 Ağustos 2020; 1:23:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kumutlu

Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Acaba indirim marketlerinde satmak için bir alt kalite üretim yapıyor olabilir mi büyük markalar?
    Yıllar önce Ekici kaşar peyniri almıştım mopaş’tan 1000gr ( çok keskin harika tadı vardı )
    Sonrasında a101’de 700gr fiyatını ekstra üstüne indirimli görünce görmedik gibi stokladım ama gördüğüm son ekici de onlar oldu, hayatımda daha kötüsünü hatırlamıyorum.
    Şöyle anlatayım mopaşta skt’ine az kalmış olanı indirimli 18,95 diyelim, a101’de 6,95-8,95 birşeydi diye hatırlıyorum. İndirimsiz fiyatı bile mopaşın indirimli fiyatından uyguna geliyordu!
    Koç grubu biraz daha güvenimsi ama hile yapmama yönünden, kalite sanki daha başkamsı..

• Sek iyi markadır, tavsiye ederim yamuğunu görmedim duymadım. Süt ürünleri alırken hep bu markayı tercih ederim, margarin bile üretmiyor bu marka diğerleri gibi para uğruna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 29 Ağustos 2020; 10:20:53 >
  • Sek milyonlar harcasa şöyle reklam yapamazdı herhalde,hale bak ölümüne savunuyorlar vay arkadaş

• Bimden sek tereyağ satın aldım. Kokusu çok kötü idi. Tadı çok kötü idi. Makarnaya koyuyoruz, makarnayı kokutuyor. Tost yapıyorum, tosttan kötü koku geliyor. Daha önce aldığımda hiç böyle olmamıştı, cok lezzetli idi. Ama Bimden kampanyalı aldığımız bu sekilde çıktı. Şikayetvar.com a yazdım. Sek bana mail attı. Parti NO ve skt istediler. Yazdım gönderdim. Sonra aradılar, yaptıkları testlerden, ürünlerinin içeriğinden Vs bahsettiler. Bunlar websitenizde ve pakette yaziyor dedim. Baska bisey yapmadilar. Sonuç 44,90 verdiğim yağı çöpe attım.

Not: omlet yaptım, o da koktu malesef. Tabi bu benim şansım da olabilir. Belki bana böylesi denk geldi bilemem. Ama bir daha sek tereyağı almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalok -- 29 Ağustos 2020; 21:47:50 >
  • İlgilenen olursa metro da bahçivan tereyağı kg 38,9 TL

• muhalok kullanıcısına yanıt
    Keşke iade etseydiniz, aldığınız malın fişini saklarsanız tabii.

• insanlara iyilik de yaramıyor. halbuki bu seferki margarin bile değilmiş
    biz aldık kötü çıktı yazıyoruz çemkiriyorlar. varoş zincir markete özel parti "tereyağlarınızla" size mutluluklar

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalok

Bimden sek tereyağ satın aldım. Kokusu çok kötü idi. Tadı çok kötü idi. Makarnaya koyuyoruz, makarnayı kokutuyor. Tost yapıyorum, tosttan kötü koku geliyor. Daha önce aldığımda hiç böyle olmamıştı, cok lezzetli idi. Ama Bimden kampanyalı aldığımız bu sekilde çıktı. Şikayetvar.com a yazdım. Sek bana mail attı. Parti NO ve skt istediler. Yazdım gönderdim. Sonra aradılar, yaptıkları testlerden, ürünlerinin içeriğinden Vs bahsettiler. Bunlar websitenizde ve pakette yaziyor dedim. Baska bisey yapmadilar. Sonuç 44,90 verdiğim yağı çöpe attım.

Not: omlet yaptım, o da koktu malesef. Tabi bu benim şansım da olabilir. Belki bana böylesi denk geldi bilemem. Ama bir daha sek tereyağı almam.
    hacım durum normal
    zira siz seke gelene kadar terayağı tükettiğinizi zannediyordunuz

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Yok, daha önce de sek aldığım oldu. Dedim ya ilk kez böyle bişey oldu. Belki de bimden kaynaklıdır, belki de sekin günahı yoktur bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.