Bildirim
Sek Tereyağı 1.000 gr 39,90 ₺
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
MARKET yağları bile 42 tl olmuşken iyi fırsat. bulan alsın derin dondurucuya doldursun
ekleme: yanında bimin yağının fiyatı varmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 26 Ağustos 2020; 16:18:42 > -
Bimin yağı pervin mi , pervin 'in fiatı 20-22 idi 2 yıl olmadı 41,90 şu anda ,quote:
Orijinalden alıntı: hareketliperde
MARKET yağları bile 42 tl olmuşken iyi fırsat. bulan alsın derin dondurucuya doldursun
Enflasyon % 10 yersen % 100 artmış Pervin'in fiyatı -
Valla korktum 1 adet aldım. Niye bu kadar ucuz diye işkillendim. Geçen İstegelsinden 49,90'a Tikveşli almıştım, A101'den de Torku. Evde Bim'in tereyağı da vardı biraz. Gurme değilim ama tatları arasında hiç bir fark hissedemedim.(Korona mı oldum ne?!) Şaka bir yana 50 liranın üzerindeki fiyatlardan kim alabilir ki bu yağları?! O sebeple mecbur fiyat indiriyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: hareketliperde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Acaba indirim marketlerinde satmak için bir alt kalite üretim yapıyor olabilir mi büyük markalar?
her bimde uygunmudur fiyat -
-
Eğer mesajda fiş görseli varsa kimin mesajı olduğunu anında biliyorum. -
-
normalde katalog indirimi olarak 45 lira dan geldiydi , sonra 10 gün geçti baktım bir markette hala 45 satılmamış , sanırım bu markette hiç gitmedi o yüzden kendileri indirime soktular.quote:
Orijinalden alıntı: bursalıtimsah
her bimde uygunmudur fiyat -
Bu kadar eminsen, ürünü satin al noter ile laboratuvara götür testini yaptir ardindan avukat ile dava ac ve bir dünya tazminatini al.quote:
Orijinalden alıntı: 1frost_y
Bu mesaj silindi.
Yok öyle olmayacagi cok asikar ise, burada bos bos margarin yorumu yapmayin, her konu altinda o tereyagi margarin almayin bu tereyagi margarin almayin.
biriside cikip demiyor bu gercek tereyegi bunu alin diye, herkes tutturmus o yag margarin!
Gidinde dava acin madem, tazminat alin arkadas! Biktik artik su muhabbetten her konu altinda. -
45 fiyat etiketi vardı neyse aldım, kasada fiyatı düştü
Paylaşan arkadaşa teşekkürler uygun bulunca aldım hemen
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Buradaki A101'de geçen hafta 1 KG Milkten tereyağı 27 TL'ydi aldım tadı güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 26 Ağustos 2020; 23:29:2 > -
ora nerequote:
Orijinalden alıntı: Skayn
Buradaki A101'de geçen hafta 1 KG Milkten tereyağı 27 TL'ydi aldım tadı güzel.
Yer verme sakın gider müdürüyle tabelasıyla satın alır tüm marketiquote:
Orijinalden alıntı: Skayn
Buradaki A101'de geçen hafta 1 KG Milkten tereyağı 27 TL'ydi aldım tadı güzel. -
-
sadece dedikodu
önümüzdeki ay süt ürünleri en az %40 zam görecek
tüketim tarihine bakmadan stoklayın
Buzlukta mı kullanıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu kadar eminsen, ürünü satin al noter ile laboratuvara götür testini yaptir ardindan avukat ile dava ac ve bir dünya tazminatini al.
Yok öyle olmayacagi cok asikar ise, burada bos bos margarin yorumu yapmayin, her konu altinda o tereyagi margarin almayin bu tereyagi margarin almayin. biriside cikip demiyor bu gercek tereyegi bunu alin diye, herkes tutturmus o yag margarin! Gidinde dava acin madem, tazminat alin arkadas! Biktik artik su muhabbetten her konu altinda. |
Bimin yağı pervin mi , pervin 'in fiatı 20-22 idi 2 yıl olmadı 41,90 şu anda ,
Enflasyon % 10 yersen % 100 artmış Pervin'in fiyatı ![]() |
A101 den Mis marka ürün alabildiğiniz için DH kidemli ölücü rozetini kazandınız
|
2-3 ay önce a101 deki indirim için de aynı şekilde margarini muhabbeti dönmüştü, bilmiyorum aynı üye mi yazmıştı o zaman. Beni dayısının sahte hesabından foruma giren bir ergen olarak da suçlamıştı hatta.
O konunun linkini ve SS lerini koç grubuna ve sek e ilettim. Bilmiyorum bir girişimde bulundular mı, bana bilgi gelmedi. Tereyağ içerisinde bitkisel yağ, margarin tespit etmek o kadar kolay ki... Gaz kromotografisi analizinde yağ asitleri kompozisyonu kolayca görülebiliyor ve yağ içindeki bileşenler kolayca anlaşılabiliyor. (Analiz basit değil, analiz yapılinca tagsisin anlaşılması kolay) Bu sebepten, büyük markalar anlaşılması mümkün olan böyle bir sahtekarlık yapmaktan çekinirler. Markasız, endüstriyel ambalajda toplu tüketim yerleri için satılan ürünlerde tağşiş olabilir, doğrudur. Büyük markalar böyle bir riske girmez. Markasız, açık ürünlerden ise Uzak durmak lazım. |
Herkesin görüşüne ve tercihlerine bir şey demek istemem ama bazı şeylerin bilinmesinde fayda var. Siz aldığınız gıda ürünlerini tadarak onun sağlıklı ya da sağlıksız olduğunu anlayamazsınız. O üründe gıda tağşişi yapılıp yapılmadığını yine tadına bakarak anlayamazsınız. Zaten bu şekilde fark edilebilseydi bugün böyle bir sorundan bahsediyor olmazdık. Bu üç kağıtçılığı yapanlar tırnak içinde söylemek gerekirse profesyonel(!) yöntemleri kullanıyorlar. Bunu yöntemi kullananlar, bu ortaya çıktığında mevcut markalarının göreceği zararı göze alarak yapıyorlar. O yüzden büyük markalar genellikle bunu göze alamazlar.
Bu bahsettiklerimiz haricinde peynir, tereyağı vb ürünlerde üretim süreci bir markadan diğerine değişmiyor. Hatta isteselerde değiştiremezler çünkü bağlı oldukları kurallar var, üretim standartları var, kodeksler var. Yani aslında üretilen gıda ürünü bizim evlerimizde, mutfağınızda ürettiğimiz gibi bir gıda ürünü değil, bildiğiniz bir sanayi ürünüdür. Geriye sadece küçük ayrıntılar kalıyor: Hayvanların cinsi, beslenme koşulları, yediği yemler... ve malesef bir de kodekslere aykırı olarak kullanılan katkı maddeleri, aromalar vb... Bunlar ancak ileri seviye laboratuvar tetkiklerinde ortaya çıkacak unsurlardır. Geriye sadece sizin kişisel tercihleriniz kalıyor. Damak tadınız kalıyor. Damak tadınıza uyanı alıyorsunuz, cebinize uyanı alıyorsunuz ancak sonuçta üç aşağı beş yukarı aynı şeyi almış oluyorsunuz. Tabi ki standart dışı markaları dışarıda tuttuğumu tekrar belirtmeliyim. Tüm bunlara rağmen bu tereyağlarının içinde margarin var diyorsanız; "geçen bir istasyondan benzin aldım araba adeta geberdi, bitirene kadar araba mahvoldu, sonra tekrar eski aldığım yerden aldım araba şahlandı" diyenlerden olmuşsunuz demektir. Oysa siz bunu doğrudan anlayamazsınız. Ancak ileri seviye tetkik cihazlarıyla anlayabilirsiniz. Geriye söylenmesi gereken tek bir şey kalıyor. Allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın. |
Eğer mesajda fiş görseli varsa kimin mesajı olduğunu anında biliyorum.
|
Yer verme sakın gider müdürüyle tabelasıyla satın alır tüm marketi
![]() |
Yine kaptın malı...Bir gün de sen böyle bir konu aç biz sana pek çok teşekkür edelim...
![]() ![]() |
Benzer içerikler
- 5 kg şeker - a101
- dalan 4"lü sabun a101
- vodafone premium nedir
- çaykur çaycı kaliteli mı
- bim dijitsu televizyon yorumları
- sıcak fırsatlar amazon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X