Şimdi Ara

Şeker Dünyası Taco Baharatlı ve Krknl Çikolatalı Patlamış Mısır / İnceleme-Tadım-Foto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisiyim. İlgili konu için tıklayınız. Bugün elime geçen yeni bir ürünü tanıtmak isterim. Keyifli okumalar.

İnstagram adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Önce çikolatalıya bakalım

Dış görünüm
     Şeker Dünyası Taco Baharatlı ve Krknl Çikolatalı Patlamış Mısır / İnceleme-Tadım-Foto

İçerik
    dikkatinizi çekti mi bilmiyorum stt tarihi arapça olarak yazılmış ingilizce-arapça-türkçe karışımı bir şey olmuş kutu üstünde türkçe stt tarihi var bu arada benim aldığım ürün stt ye biraz yaklaşmıştı o yüzden tam olarak tadı bayatlama ile tazelik arasında kalmıştı bende maalesef bu şekilde değerlendireceğim olur da firma bu incelemeyi görürse tazesini de deneriz inceleriz gönderebilirler

Açılış
    Televizyon karşısında değişik bir atıştırmalık veya misafirlerinize ikram edebileceğiniz ilginç bir deneyim olabilir tad olarak aroması biraz yoğun bir çikolata ve krokana sahip ama rahatsız edecek şekilde değil

Ürün
    Taco baharatlıya göre çikolatalı biraz daha sert ama hoş bir tadı var

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taco Baharatlı Patlamış Mısır

Dış Görünüm

İçerik

Açılış
    Bayatlık durumu Taco Baharatlı Patlamış Mısırda daha çok belirgindi ama baharatlı çekirdek baharatlı soslu mısır vs vs şeyleri seven biri olarak taze bulabilirseniz mutlaka deneyin oldukça hoş bir tadı var

Ürün

İnceleme Sonu

İki üründe gayet hoş benim aldığım yer mahalle bakkalı idi bakkalarda satılan küçük lezzetli ürünlerden biri diyebilirim bulabilirseniz siz de deneyin ama taze olmasına dikkat edin pek pişman olacağınızı zannetmiyorum

Ürün fiyatı = 3.5 TL !! ( oldukca fazla geldi bana bu tür ürün için ) x2= 7 TL
    Ürünü aldığım yer = tam ismini veremiyorum maalesef hatırlamadığım için Mahalle bakkalı demek durumundayım. Büyük marketlerde hiç rastlamadım bu ürüne(Metro,Migros vs)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.