arkadaşlar bu şekilli harfleri biyerden kopyalamadan ben nasıl yapabilirim.
yukarıdaki örnekler gibi farklı farklı yapılabilecek bir program felan var mı acaba.
arkadaşlar yok mu yardımcı olabilcek birisi
beyler yardım yok mu
arkadaşlar bu şekilli harfleri biyerden kopyalamadan ben nasıl yapabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E3CCF4A1F
arkadaşlar bu şekilli harfleri biyerden kopyalamadan ben nasıl yapabilirim
program tarzı bir şey aracılığı ile
yazdığın yazıyı bu karakterlerle olacak şekilde yapan bir program yaparım ama parayla
quote:
Orijinalden alıntı: system_31
yazdığın yazıyı bu karakterlerle olacak şekilde yapan bir program yaparım ama parayla
bu arkadaşa yazdığın yazıyı bu karakterlerle olacak şekilde yapan bir program için para üreten program yapabilirim ama parayla
senin integralini alırım bak, boşuna mı bilgisayar okuyoz ekmeğimizin peşindeyiz
quote:
senin integralini alırım bak, boşuna mı bilgisayar okuyoz ekmeğimizin peşindeyiz
yakında integrallenmeyi düşünüyorum hocam
quote:
talep ettiğiniz ücret nedir acaba
sanırım zor bir işlem yapmak istiyorum, kimseden cevap alamadım
dargman6969D
kullanıcısına yanıt
Tam olarak ne yapmak istiyorsun her yazdığının bu şekilde çıkmasını mı? Yoksa bir siteye normal yazını yazıp tek tuşla buna çevirip kopyalamak olur mu?
Alt tuşuna basıp sağdaki sayılardan belli sayılara basınca değişik şekiller çıkıyordu. Oradan olabilir.
2. si unicode girerek yapabilirsin şu şekilde A harfinin Unicode'u 1D538 bunu klavyeden yazıp Alt+X yaparsan istediğini verir ancak forumda çalışmadı wordde vs çalışıyor.
<script> function change(t) { var inputChars = ['A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','R','S','T','U','V','Y','Z','W','X','Q','a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','r','s','t','u','v','y','z','w','z','q']; var outputChars = ['𝔸','𝔹','ℂ','𝔻','𝔼','𝔽','𝔾','ℍ','𝕀','𝕁','𝕂','𝕃','𝕄','ℕ','𝕆','ℙ','ℝ','𝕊','𝕋','𝕌','𝕍','𝕐','ℤ','𝕎','𝕏','ℚ','𝕒','𝕓','𝕔','𝕕','𝕖','𝕗 ','𝕘','𝕙','𝕚','𝕛','𝕜','𝕝','𝕞','𝕟','𝕠','𝕡','𝕣','𝕤','𝕥','𝕦','𝕧','𝕪','𝕫','𝕨','𝕩','𝕢'];
for(var i = 0; i < inputChars.length; i++) { t.value = t.value.replace(inputChars[i],outputChars[i]); } } </script>
<script> function change(t) { var inputChars = ['A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','R','S','T','U','V','Y','Z','W','X','Q','a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','r','s','t','u','v','y','z','w','z','q']; var outputChars = ['𝔸','𝔹','ℂ','𝔻','𝔼','𝔽','𝔾','ℍ','𝕀','𝕁','𝕂','𝕃','𝕄','ℕ','𝕆','ℙ','ℝ','𝕊','𝕋','𝕌','𝕍','𝕐','ℤ','𝕎','𝕏','ℚ','𝕒','𝕓','𝕔','𝕕','𝕖','𝕗 ','𝕘','𝕙','𝕚','𝕛','𝕜','𝕝','𝕞','𝕟','𝕠','𝕡','𝕣','𝕤','𝕥','𝕦','𝕧','𝕪','𝕫','𝕨','𝕩','𝕢'];
for(var i = 0; i < inputChars.length; i++) { t.value = t.value.replace(inputChars[i],outputChars[i]); } } </script>
𝕤𝕒𝕪𝕘𝕚𝕝𝕒𝕣
#NoEnv ; Recommended for performance and compatibility with future AutoHotkey releases. ; #Warn ; Enable warnings to assist with detecting common errors. SendMode Input ; Recommended for new scripts due to its superior speed and reliability. SetWorkingDir %A_ScriptDir% ; Ensures a consistent starting directory.
MsgBox, NumLock ile scripti açın - kapayın. CapsLock kapalı dursun. CapsLock açıkken harfler normal şekilde yazılacaktır. Scripti kapatmak için sağ alttaki ikonuna sağ tıklayın ve exit diyin.