Arap özentiliğinin Türklük olmadığı kesin. Sana göre Afganistan, İran şu anda süper ülke olabilir tabi. |
Sekülerleşen toplumların yozlaşıp, soylarının kuruması (4. sayfa)
-
-
Alakası yok nankör sensin dünyada hiç kimse bir din için kendi milletini aşağı görmez sen nankör olduğun için kendi milletini aşağı görüyorsun yada Türk değilsin.
Akşemseddin'in ''fetih günü beyaz çarşaflı evliyalar yardım etti askerimize'' demesi üzerine, Fatih hiddetlenip ''öyle bir şey olmadı bu şehri benim kılıcım aldı" diye cevap vermiştir.
Biz savaşçı bir milletiz bütün başarılarımız savaş sonucunda elde edilmiştir kimse bize bir şey bağışlamamıştır.
-
Arap hayranı olunca olmadığı kesin. Senin için araplar yüce ırk, şeriatla yönetilen ülkeler süper ileri, aşırı modern ülkeler.
-
bizim atalarımız çadır ve göçebe kültüründedir zaten çok maddiyata değer vermez değer değer verdikleri şey doğadır biniciliktir binicilik sporlarıdır filan.
ataları madonna ve lady gaga malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Haziran 2024; 2:33:14 > -
Arap özentisi olduğumu nereden çıkardın? ben muhafazakarlıktan bahsediyorum. inançlı olmadığımıda söyledim.
Eski Türklerde bile zina yasaktı. toplumun yapısını bozan davranışlar idamla cezalandırıldı. islam az çok bunu koruyordu. bahsettiğim bu.
Türklerin öyle yazılı bir dinide yok ki toplumu biraz olsun frenlesin.
ama böyle ilimde bilimde batıyla alakamız olmayıp kadınlarımızın ve erkeklerimizin ahlaken yozlaşmış bütün aile kavramının çöktüğü ve savaşçılığı yitirmiş asker erkek bile çıkaramayan batının özentisi olmasına karşıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 30 Haziran 2024; 2:32:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kerimcem bir sen eksiktim sende tamamlan. Gel tüm Türk düşmanları şöyle bir toplaşsın, görelim. Gerçekten içinizi bir dökün. Kininizi, nefretinizi, iğrençliğinizi bir dökün.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arap dininin bize sunabilecegi ne var ? Kültürde, bilimde , ekonomide herseyde dünyanın en geri kalmış uygarligi haline geldiler .
Diger gelişen tüm uluslar batıyı örnek aldılar. Japonlar ne yapti , Çinlilerin, Koreliler hepsi benzer yolu seçti çünkü batıya yenildiler .
Bizde zamanında kılıç zoruyla dahi olsa bu Arap kültürüne dahil olduk çünkü eskiden güçlüydü ve verimliydi bugün ise hicbirsry üretmiyor sadece kanimizı emiyor .
Biz yenilenmek zorundayız, zaman akıyor ve dünya değişiyor. Güç neredeyse oraya gitmeliyiz.
Turklerin tarihsel başarısı uyum yeteneğinde saklıdır. Biz milli benliğimizi yitirmeden pekcok değişime uyum sağlamayı başardığımız için buradayız.
Şu an ortadjgudaki batakligi , sefaleti , rezilliği sende görüyorsun ve istiyorsun ki kendi halkında o cehennemde o bataklıkta boğulsun. Biz , ben halkımın göz göre göre bu bataklığa girmesini istemiyorum.
O nedenle aklın önderliğinde değineceğiz çünkü buna mecburuz artık Arap kültürünün kendine bile faydası yok o nedenle bizim ilerlemenizi gerekiyor. Sonuçta biz Arap değiliz. Türkün ve gecmiste atalarımızın yaptığı gibi düşmanlarımızın en güçlü yönlerini öğrenip buna uyum sağlayarak hayatta kalmak zorundayız.
Bulunduğumuz coğrafya zayıflığı affedecek bir yet değil. O nedenle biz zayıf ve çürümüş Araplarin kıçında dolaşmayız artık bunu anlayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Haziran 2024; 2:37:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türklük demeyi, Arap hayranı olmamayı "batı özentiliği" olarak değerlendirdin.
Eğer bugün Türkiye laik değil şeriat olsaydı, yani senin deyimle sekülerleşmeseydik ortada Türklük kalmazdı. Bugün İran'da, Afganistan'da falan neler oluyor bakabilsin. Mesela İran eskisi ile islam devrimi sonrası aynı mı ya da daha iyi mi sence?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 30 Haziran 2024; 2:36:49 > -
Bunlarda Türk'e düşman söyleyemiyorlar farklı şekilde ifade ediyorlar işte Arap kültürünü bize din diye dayatıyorlar ama gerçek çok farklı bunların yüzünden bir türlü ileri gidemiyoruz.
-
sizin türklükle ne alakanız var bilader??,ingiliz ürünü kemalizim dini ile dejenere olmuş avrupanın batının yan sanayi,fason ürünü olmayı türklük sanıyorsunuz olay tamamen o.
burası özgür bir ülke istediğime inanırım istersem gider ıspanağa taparım sana sorucak değilim sizene milletin dininden istersem arap dinini benimserim istersem hindistan sizene yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Haziran 2024; 2:40:30 > -
Dediğin gibi arap kültürü "islam" adı altında ülkelere dayatılıyor. Bugün İran kültüründen, Afgan kültüründen falan eser kalmadı. İstedikleri şey Türklük için de aynı şeyin yaşanması.
-
Sen sacmasapan bir hadis yüzünden deve sidigi içebilirsin. Ama insanlarinda deve sidigi içtiğin için seninle dalga geçme, ve aklını ne kadar yitirdiğini suratına vurma hakkı vardır.
İstersen intihar edebilirsin ama insanlarında sana intihar ettiğini söyleme hakkı vardır. Ülkeni göz göre göre dünyanın bataklığına soktuğunu söyleme hakkı vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Haziran 2024; 2:41:13 >
istersem deve sidiği içerim istersem köpek sidiği içerim benim hayatım, benim bedenim, benim tercihlerim sizi zerre alakadar etmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Haziran 2024; 2:42:45 > -
Resmen aşağılıyor sanki herkes Arap din ve kültürünü benimsemek zorunda islam ülkelerinin ne kadar medeni olduklarını görüyoruz kör değiliz açıkca söylemiyorlar ama böyle ima ediyorlar arkadaşlar anlayın bunlar Türk'e düşman tarihimizden dolayı bir hazımsızlık var.
-
Arkadaş o zamanlar ilaç endüstrisi olduğunu zannediyor tabi Pfizer, Bayer, GSK, MSD... hepsinin Arabistan Mekke şubesi falan vardı Pfizer Mekke Office..birçok çeşit ilaç vardı ama insanlar tedavi için deve sidiği tercih ediyordu zannediyor elleme
Türklük sizin için önemli olsaydı Türk ve Atatürk düşmanı adamları partinizden temizlerdiniz. (Atatürkçü CHPli olduğunu varsayıyorum.)
bütün bunlara sesini çıkaramayıp pasif bir tutum sergileyen kitlenin sanal ortamda aslan kesilmesi oldukça gülünç.
öyle 10 kasımda ayakta durmayla, Disneyde Atatürkün çizgi filmini yapmıyorlar ya hashtag hashtag yapmayla Atatürkçü, Türkler çok yüce şöyle uçar, böyle kaçar demeylede birşey olmuyor, bir yere varılamıyor maalesef.
Atatürkçü ve sözde Türkçü kesim öyle pısmış ki yıllardır kk gibi bir adama katlandınız. ve hiçbirşeye sesiniz çıkmadı.
sırf iktidar gitsin diye hdpye bile oy verecek kadar gözü dönen muhteşem Atatürkçü ve ulusalcı kesim bana maval okumasın.
Arapları aşağılayıp duruyorsunuz. Bugün o arap ülkelerinin neden o halde olduğu ortada. Amerikan işgalinin sonuçlarını çekiyorlar. hep birlikte gördük, yaşadık.
Türkiyeyi hem ekonomi hem refah olarak donunda sallayacak işgale uğramamış arap emirlikleri, suudi arabistan, katar gibi onlarca ülkede sayarım sana.
ama sen bunlarla kıyaslanabilecek bir tane Türki ülke bile sayamazsın.
sırf pilavı elle yiyorlar ve sen çatal bıçakla yiyorsun diye araplar bizden aşağı olmuyor.
hatta şöyle söyleyeyim katara ve bilumum arap ülkelerine türkiyeden kalkan uçakları araştır. ve bu türk kadınlarının para karşılığı nelere, ne fantazilere meze olduğunu öğren. sonra kim aşağı kim yukarı az çok kavrarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 30 Haziran 2024; 2:51:24 >
-
Bugün Arabistan'a deve sidigi diye kendi sildiğini satan ve bunları insanlara içeren kimseler var .
Ayrıca dünya Sağlık örgütü dahil pekcok sağlık organizasyonu deve sidigi içmeyin diye duyuru yayınlamak zorunda kaldı.
Çok ciddi sağlık sorunlarına neden oluyor çünkü.
googleye sidiğin faydaları yazsalar görüceklerde işlerine gelmez daha 2018 de ingiltrede kendi sidiğini içme moda olmuştu millet suratına sürüyordu cilt bakımı için.
hemde hz.peygamberin önerdiği sadece sidik değil hem deve sidiği ve sütü karışımı herhalde mayalanıp insanların direncini bağışıklığını arttırıyor ki insanlar iyileşmiş o dönem.
dünyanın en pahalı kahvesi kedi moku ondanda bir haberlerdir tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Haziran 2024; 2:51:59 > -
Dsö mrn covid aşısı da olun dedi, bugün aşı olanların hepsi bin pişman mrn aşısından kaç kişi öldü muallak
theweekSaudi police arrest man in camel urine scamhttps://theweek.com/odd-news/98988/saudi-police-arrest-man-in-camel-urine-scam
Suudi Arabistan'a deve sidigi diye kendi sidigini şişelere doldurup satan Pakostanli adam tutuklanmış.
Deve sidigi içmek yeterince berbat birsey değilmiş gibi adamlar sidik tüketimini engellemekle mücadele ediyorlar ve sen diyordun ki bu ülke daha sidik içmemeyi öğrenememiş bu güruhu takip etmeli .
Biz delirdik mi ? Aklımızı mı kaçırdık 21 yyda bunlarla uğraşan bir topluluğun neyini takip edeceğiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Haziran 2024; 2:53:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X