Şimdi Ara

SEL mi? BU MİLLETE AZ BİLE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hero*

quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Muhabir röportaj yaparken arkasından kameraya el sallayanlara uyuz oluyorum

Ben De...

Çok ağır olacak ama ölmesi gereken böyle durumda yolu kitleyip seyredenler ve kamera karşısında el sallayanlar...

Tövbe tövbe..
  • bu sel Türkiye Arjantin olmaz diyenlere kapak oldu. üç beş sene önce ekonomik kriz nedeniyle Arjantin de yağmalama olayları olmuş ve bunların Türkiye de olamayacağını bizim halkımızın duyarlı,tutarlı vs olduğunu söyleyenlere iyi cevap olmuştur sanırım.bu sel türk milletinin üzerindeki mistik havayı kaldırdı ve insanın her yerde insan olduğunu gösterdi.kesinlikle ben o insanları ayıplamıyorum.kimse o hale düşmeyi istemez.ama bu ülke başbakanı 5 adet villa alıp etrafını 2 sıra duvarla ören onursuzlarla ,çocuğuna önlük alamadığı için intihar eden onurluların birarada yaşadığı bir ülke .fırsatını buldumu insanlar yağma da yapar hırsızlık da.

Başbakan suçu doğa şartlarına ve dere yatağına ev yapan vatandaşlara atmış.yanındaki topbaş da gık demeden kabullenip de şu soruyu sormamış.başbakanım 25 senedir istanbul u biz yönetiyoruz.dere yatağına vatandaş ev yaparken buna göz yumanlar da bizdik.

başbakanın belediye başk.döneminde de aynı sel baskını yaşanmış.tabi o her şeyi unuttuğu gibi bunu da unutur.kendisi gökten zembille inip başbakan olmuş sanki.

• genelleme yapmamak lazım. orada birçok yakınına bakan insan da vardı. ayrıca yolun havalimanına doğru tüm şeritleri kapalıydı. yani bahsettiğin yerden dün bende geçtim fakat tek yönde trafik vardı o yönüde askeriye ve itfaiye daraltmıştı. araçların park ettiği yönde zaten trafik yoktu. yani aslında o yola girmenize bile gerek yoktu çünkü geriden girebileceğiniz yeni bir güzergah yapılmıştı.

dediklerinde haklısın fakat oradaki trafik tamamen araçlar yüzünden değildi bunuda belirtmekte fayda var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 10 Eylül 2009; 14:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: TIGRAMAN

e-5 de kaza olsa arabayı sağa çekip izleyen tek millet

yakında sola çekip izlerlerse sasırma kardes

ya geçen gün milliyet binası yanıyodu ulan şirket alt yolda bizde viyadükten geçiyoruz millet çekmiş sağ seride arabasını yangını seyrediyo o an dedimki allahım şurdan geçelim geçtikten sonra şu mürekkep kazanları bi patlasında gorsunler tersten!

bi arkadaş demiş orda yakınlarını bekleyende var başımın üstünde tabiki bekleyecek ama benim orda yakınım olsa yüzlerce metre otedeki üst geçitte arabamı çekip beklemem gider canım pahasına da olsa girmeye çalışırım almazlarsa en yakınında beklerim bu akraba olayı değil tamamen vurdumduymazlık ve milletimize ozgu merak

• o oruc tutmadıkları ıcın olduler dıyen serefsızı unutmam gorursem eger hepınız ıcın gozunun ortasına bır sol krose ındırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

bir de yağmaladılar şerefsizler.

sorsan hepsi oruç tutuyordur, müslümandır. hiçbirinin boğazından bir lokma haram mal geçmemiştir.

müslümanım demeye utanuyorum bunları gördükçe.

TV'de yağmalayan adamın birine soruyorlar ne yapıyorsun falan. Konuşmanın sonuna doğru adam diyor ki "Allah oruç tutmayanlara gösterdi bizde kalan malları topluyoruz" Ulan cahil herif müslümanlığın gitti senin! Kalmadı birşey, o günahın hesabını nasıl vereceksin? Üzüldüğüm nokta bu insan müslümanım diye gezmeye devam edecek

İşte bu tip insanlar kendini müslüman zannedip hemde kendini en temiz müslüman zannedenlerdir esas bunlar gebermesi gerekirken birçok gariban insanda öldü.Gelir birde bunlar bize Atatürkçü olduğumuz için Kafir derler.Herşey namaz kılmak oruç tutmak değildir.Bunlar varya bunlar bu gözü kapalı yobaz ordusu varya ah ah daha yeni banım kalktı

• basına da şahane malzeme oldu ha kıyameti kopardılar..daha 1ay daha kritigi yapılır,çözüm yolları aranır ve sonra herşey unutulur..ne diyelim "burası türkiye mi"..yazık..
  • ya taaa zonguldaktan adamlar araç kiralayıp gelmişler yagmalama olayı için ya kamyon koyup gotururken yakalanmışlar bu nasıl insanlık ya artık biri çıkıp ortada biz türküz bize yakışmaz derse kulak bile asmıcam bumu türklük ya bi bütün olursun yada yok olursun boyle türk olacağıma yok olayım daha iyi en azından adımız yagmacı şerefsize çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknox21

bu sel Türkiye Arjantin olmaz diyenlere kapak oldu. üç beş sene önce ekonomik kriz nedeniyle Arjantin de yağmalama olayları olmuş ve bunların Türkiye de olamayacağını bizim halkımızın duyarlı,tutarlı vs olduğunu söyleyenlere iyi cevap olmuştur sanırım.bu sel türk milletinin üzerindeki mistik havayı kaldırdı ve insanın her yerde insan olduğunu gösterdi.kesinlikle ben o insanları ayıplamıyorum.kimse o hale düşmeyi istemez.ama bu ülke başbakanı 5 adet villa alıp etrafını 2 sıra duvarla ören onursuzlarla ,çocuğuna önlük alamadığı için intihar eden onurluların birarada yaşadığı bir ülke .fırsatını buldumu insanlar yağma da yapar hırsızlık da.

Başbakan suçu doğa şartlarına ve dere yatağına ev yapan vatandaşlara atmış.yanındaki topbaş da gık demeden kabullenip de şu soruyu sormamış.başbakanım 25 senedir istanbul u biz yönetiyoruz.dere yatağına vatandaş ev yaparken buna göz yumanlar da bizdik.

başbakanın belediye başk.döneminde de aynı sel baskını yaşanmış.tabi o her şeyi unuttuğu gibi bunu da unutur.kendisi gökten zembille inip başbakan olmuş sanki.

Kimse bu açıdan görmek istemiyor işte,gözlerine sokunca bu gerçekleri bize her türlü sıfatı koymakta tereddüt etmiyorlar.Başlarına gelmediği için bilmiyorlar gelince de yakınıp oraya buraya sataşmasını biliyorlar.

• Bütûn trakyada agaçlari kesmisiz.Dûm dûz arazi.Yagmur yagsa problem kar yagsada.Halbuki Edirneden ister Yunanistana git ister bulgaristana,her taraf agaçlik ve ormanlik.
    Simdide Istanbulun anadolu yakasindaki son kalan ormanlari keseriz.Armut gibide ortada kaliriz.
    devam edin kôprüler,otoyollar,binalar.Olsun nüfus 25 milyon.
    Iste o zaman tabiatin gazabi dahada korkunç olacak.ister oruç tut,ister namaz kil ister kiliseye git.
    ^Bir tarihte Edirne karayolunda mahsur kaldim.Tipi yuzunden.Insanlar neredeyse donacakti.10 cm kar yûzûnden.halbuki ben 3000km yol yapmistim.3 metrede kar vardi avrupada.
    Türkiye'nin en büyûk sorunu agaçlari kesmemiz.bakin konyaya,afyona,iç anadoluya.Agaç denen sey yok olmus.Artik yerler göçmeye baslamis.Halbuki ayni iklim kusagindaki Fransada her taraf orman.Iç fransada dahil!
    Bandirmada babamin köyünûde sel almis.ama ben onlara 10 sene evvel söylemistim.Köyün tepesindeki makilikleri kesip tarla yaparlarken.Bana kizmislardi.Hatta benim kara cahil oldugumu söylemisleri?D¨nyada en önemli seyin para oldugunu.Bende tersine dünyada en önemli sey su içtiginiz katkisiz saf su ve tepelerdeki binlerce çiçek ve hayvanlar.
    Simdi içecek sulari yok.Kaynak kurumus.Zaten tarim ilaçlari ilede zehir saçiyor.Köyün hepsi hasta.Birde tavuk çiftlikleride açmislar.Kestikleri makileri uzerine.
    Simdi paralari var ama hepsi hasta ve içecek sulari yok.Pardon selde olan bûtün zenginligi zaten almis götûrmûs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 10 Eylül 2009; 16:07:20 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.