Şimdi Ara

SEL mi? BU MİLLETE AZ BİLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikitelli demirciler sitesinde bi şirkette çalışıyorum bu tır pazarının olduğu yer bizim hemen bir cadde altımız bugun sel var diye işe gidemedik ogleden sonra su bastımı diye gittik 4 gibi polis ikitelli ana giriş yolunu kapatmıştı biz de altınşehirden donelim dedik hakkaten bi felaketti toprak kaymış tarlaların ortasına harap halde arabalar sürüklenmiş koca koca tırlar yer değiştirmiş yagmalanmış gerçekten kotu sahnelerdi ama bunlardan daha kotu ve igrencini de gordum orada...insanlar 3 şeritli bi kavşakta arabalarını 2 şeridi kapayacak şekilde park etmişler inmiş kurtarma çalışmalarını seyrediyorlar zar zor geçtik aralarından konuşmalar şu

-abi gordunmu tırı yan yatmış

-bizimkiler bunları gormeyerek çok şey kaçırdı

-bak bak bak vinci gordunmu kaldırdı tırı

-beyler varmı yeni yeni enkazdan çıkan

anasını satiyim sanki millet onu izleyince o enkazlar kalkacak yaralılar kurtulacak olenler dirilecek dedikoducu bu millet ya sırf eve gidince ben gordum diyip hava atacak bişeyler arıyorlar igrenci bi manzaraydı gerçekten ama ne yazıkki ilk defa gormuyoruz bu saçmalığı bu ülkenin cahil insanı bunu hep yapıyo ve yapacak orada acil bi durum olsa bi ambulans gelse inanın içindeki hayatını oracıkta verir kimsenin hiçbişe umrunda değil olağanüstü hal ilan edilmesi gündeme geliyo bizim vatandaş hala 2 şeridi kapatmış manzara seyrediyo orda giden canlara hepimiz üzülüyoruz sozum onlara değil elbetteki ama bu millete az bile olanlar bu salaklıkla bu cahillikle bırakın yol almayı 1 adım bile ilerleyemeyiz sırf bu duyarsızlıkları yüzünden bu ülkenin vatandaşını sevmiyorum sevmicem de hepsi allahından bulsun orada acil durumu ihlal edecek kadar beyinsiz ve kitlenmiş trafiği kördüğüm edecek kadar duyarsız oldukları için...

• çok ağır konuşmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impertial

çok ağır konuşmuşsun

Haklı ama..
  • Genelleme yapmamak gerek..
  • bende gördüm bugün o tip bazı insan toplulukları. Yanlış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orijinalden alıntı: Impertial

çok ağır konuşmuşsun

Haklı ama..

bunu yazcaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaperrr

Genelleme yapmamak gerek..

haklısın genellemek yapmamlıyım ama elimde değil ki yangın çıkar trafik tıkanır ulan sanane baksana yoluna milliyet binası yanıyodu geçen gün trafik tıkalı neden millet sağa cekmiş ikitellinin en işlek caddesinde yangın seyrediyo emniyet şeridine girmiş hayvan oğlu hayvan orda araba kullanıyo ulan orası ambulansın itfaiyenin polisin sen kimsin yaa? ha bide tabi ambulans geçtikten sonra arkasına takılan şerefsizleri de unutmamak lazım

bu arada aradaki farkı anlayabilmemiz için şu heryerde dolanan videoyu izlemeniz gerek amerikada sel felaketi 5 şeritli yolda 1 şerit bomboş neden çünkü orası ambulans itfaiye ve polisin bi kişi de fırsatçılık yapıp girmiyo burda elbetteki amerikayı ovmuyorum ama aradaki farkıda gozardı edemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu fiyatlara ne oldu böyle?
    4 yıl önce açıldı
    forum o kadar ölü ki...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir de yağmaladılar şerefsizler.

sorsan hepsi oruç tutuyordur, müslümandır. hiçbirinin boğazından bir lokma haram mal geçmemiştir.

müslümanım demeye utanuyorum bunları gördükçe.
  • Sadece topic başlığına cevap

Aynı sözü her olayda herkes kullanıyor
    Peki nerde bu millet
    Az bile dediğimiz millettimn bir ferdi değil misiniz?
    Kendinizi sıyırmak için ne güzel bir cümle icat etmişiz
    Herkes aynı sözü söyler ama ne yapmış bu millet onun cevabı yok..
    Sen değil, ben değil o değil şu değil bu değil...
    O zaman hangi millete az...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Sadece topic başlığına cevap

Peki nerde bu millet

felsefe yapma. bugün o yönde giden biri olaraktan bende rezilliğe şahit oldum. yardımcı olamıyorsan köstekte olmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Sadece topic başlığına cevap

Peki nerde bu millet

felsefe yapma. bugün o yönde giden biri olaraktan bende rezilliğe şahit oldum. yardımcı olamıyorsan köstekte olmayacaksın.

+1

ben bu kadar içtenlikle bunları yazıyosam orada durup o olayları seyreden rezillerden değilim demektir olaya saçma bi yonden bakıp anarşi yaratmaya gerek yok arkadaşın dediği gibi orada yardımcı olamıyorsan işleri de aksatmayacaksın kaldıki bizim de işimiz vardı gidip su basan ofisimi temizledik saatlerce

• Tamamen haklı bir yorum olmuş.
    Sadece sıradan vatandaş bunları yapmıyor ki, herhangi bir olay olduğunda

"bilmem ne bakanı olay yerinde incelemelerde bulundu"
    "Başbakan olay yerine giderek detaylı incelemede bulundu"

şeklinde haberleri mutlaka seyrederiz.

Sanki inceleyip birşey yapıyorlar.
    Baştaki insanlar da böyle ...
    Türk milletinin genel profili ne yazık ki böyle
  • genelleme yapmadan söylendiği taktirde arakdaş sonuna kadar haklı
  • egitim ve biliçlenme şart . . !
  • konuyu acan arkadas tamamen haklı. söylediklerinin tamamına imzamı atarım. hergün sölerim bu tür sözleri. kacabilen varsa kacsın kurtarsın kendini bu memleketten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

Tamamen haklı bir yorum olmuş.

Tamam meraklı güruh neyse ona bende aşırı uyuz oluyorum da suyunu çıkartmışsın sende bir felaket olduğunda bakan gitmeyecek başbakan gitmeyecekte kim gidecek, gidip ilgilenmiyorlarsa bir sorun vardır bence.

• Boğulan insanları soymaya çalışan insanlar varmış orda.Dayak yemişler güzelce ama yetmez o itlere.
  • haberlerde YAĞMACININ BİRİ oruç tutmadıkları için oldu diyordu.. niye sel bunları alıp götürmedi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

bir de yağmaladılar şerefsizler.

sorsan hepsi oruç tutuyordur, müslümandır. hiçbirinin boğazından bir lokma haram mal geçmemiştir.

TV'de yağmalayan adamın birine soruyorlar ne yapıyorsun falan. Konuşmanın sonuna doğru adam diyor ki "Allah oruç tutmayanlara gösterdi bizde kalan malları topluyoruz" Ulan cahil herif müslümanlığın gitti senin! Kalmadı birşey, o günahın hesabını nasıl vereceksin? Üzüldüğüm nokta bu insan müslümanım diye gezmeye devam edecek

• quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

Tamamen haklı bir yorum olmuş.

Tamam meraklı güruh neyse ona bende aşırı uyuz oluyorum da suyunu çıkartmışsın sende bir felaket olduğunda bakan gitmeyecek başbakan gitmeyecekte kim gidecek, gidip ilgilenmiyorlarsa bir sorun vardır bence.

afet olduktan sonra bende gidip incelerim ne var bunda, sen yöneticiysen afet olmadan önce önlemini alacaksın arkadaş. topbaş küresel ısınmaya bağladı tüm bu olayları, bu kadarmı pişkinlik olur

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

bir de yağmaladılar şerefsizler.

TV'de yağmalayan adamın birine soruyorlar ne yapıyorsun falan. Konuşmanın sonuna doğru adam diyor ki "Allah oruç tutmayanlara gösterdi bizde kalan malları topluyoruz" Ulan cahil herif müslümanlığın gitti senin! Kalmadı birşey, o günahın hesabını nasıl vereceksin? Üzüldüğüm nokta bu insan müslümanım diye gezmeye devam edecek

aynen bende seyrettim onu, bu kadar cahil bu kadar embesil bir insan topluluğu görmedim. oruç tutmayanlar sel ile ceza bulmuşlar, bu adamda aklı sıra dinine bağlı ama başkasının mallarını çalıyor. diyecek 1 söz dahi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 10 Eylül 2009; 1:21:49 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.