Şimdi Ara

SEL mi? BU MİLLETE AZ BİLE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orda görevliler insan arıyorlar diğer vatandaşlar ise bazıları tüfek bulmuş bazıları televizyon,yemek takımı vb. şeyleri arayıp evlerine götürüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

bir de yağmaladılar şerefsizler.

sorsan hepsi oruç tutuyordur, müslümandır. hiçbirinin boğazından bir lokma haram mal geçmemiştir.

müslümanım demeye utanuyorum bunları gördükçe.

TV'de yağmalayan adamın birine soruyorlar ne yapıyorsun falan. Konuşmanın sonuna doğru adam diyor ki "Allah oruç tutmayanlara gösterdi bizde kalan malları topluyoruz" Ulan cahil herif müslümanlığın gitti senin! Kalmadı birşey, o günahın hesabını nasıl vereceksin? Üzüldüğüm nokta bu insan müslümanım diye gezmeye devam edecek

o adam bundan sonra hayatı boyunca oruç tutsun, günde 50 defa namaz kılsın yinede müslümanım diyemez. böylelerini sallandırmak lazım.

• star tv de
    adamın bırısı
    sele kapılmıs baska adamın bırını cep telefonuna cekıyordu,adam onunden gecıp gıt..
  • sabah bende saat 8-9 sularında gördüm o civarı. Edirne - İstanbul E5 karayolu üzerinden geçiyordum. Aşırı bi kalabalık vardı. Millet görmedikler gibi saldırıyodu ya onu geçtim bide yağmalama çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

quote:

sorsan hepsi oruç tutuyordur, müslümandır. hiçbirinin boğazından bir lokma haram mal geçmemiştir.

TV'de yağmalayan adamın birine soruyorlar ne yapıyorsun falan. Konuşmanın sonuna doğru adam diyor ki "Allah oruç tutmayanlara gösterdi bizde kalan malları topluyoruz" Ulan cahil herif müslümanlığın gitti senin! Kalmadı birşey, o günahın hesabını nasıl vereceksin? Üzüldüğüm nokta bu insan müslümanım diye gezmeye devam edecek

o adam bundan sonra hayatı boyunca oruç tutsun, günde 50 defa namaz kılsın yinede müslümanım diyemez. böylelerini sallandırmak lazım.

+1 Müslüman adam başkalarının malına, namusuna göz dikmez. Kurt dumanlı günü sever misali, milleti sel almış, müslümanım diye geçinip oroç tutan elemanda geride kalan mallara saldırıyo. Böyle bir şey olabilir mi? insanımız öyle bir hale gelmiş ki, Allah islah etsin. Bu sel İstanbul'u değil, vicdanımızı götürdü.

• Konuyu açan arkadaş yardım etmeye gitmiş mi?

Adamlara "Eve gidince ben gördüm diyecek" demiş ama kendisi gelip burada "Ben bunları da gördüm" diye konu açmış...
  • quote:

quote:

bu gerçek mi ya? gece gece sinirim bozuldu
    çok pis sövdüm o herife
    bunu diyen müslüman olamaz, hatta insan bile olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 10 Eylül 2009; 2:29:04 >

• bu konu patlar
  • walla haklisin sonuna kadar. benım sinir oldugum sey ise yagmalama olaylari. kıronun teki almiş porselen fincanı kameraya gösteriyo napacaksa onu cok merak ettim

ayrica çarpik kentleşme yenı bi olay degil. evelden gelen bi olay kimse dur dememiş.hükümetin degil belediyelerin buna izin vermemesi lazim.
    ama şu olaylar gectikten sonra bence devletin adam gibi toplanıp o dere yatagindaki tüm evleri yıkmalari şart.
    yoksa aynı tabloya cok kez karsilasiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

quote:

Doğru diyorsunuz, artık ölene kadar namaz kılsa oruç tutsa nafile yani.
    Bir de altyapı sorunu deniliyor, ulan sen dere yatağına binaları dikme iznini verirken aklın neredeydi sonra önlemden bahsedersiniz ağaç dikmekten bahsedersiniz. Bu millete hepsi müstehak.

• Şu çarpık kentleşmeye izin verilmesini bile şu şekilde düşünüyorum acaba doğru mudur?

İnsanların çarpık yerleşmesine, ev yapmalarına izin veriliyor ki çimento, kum, demir vs. bir yığın şey satılabiliyor, bunlar kazanıyor, akkor yanmaya devam ediyor. Sonra yıkımlar yapılıyor, iş makineleri, iş makinesi alımları vs. akkor daha fazla yanıyor. Ve evi yıkılan insanlara yeni ev yapılıyor ve/veya yaptırtılıyor akkor gözümüzü almaya devam ediyor...

Bu felaket sonucunda insanlar büyük bir imtihandan geçmiş oldu. Birçok insanın öteki tarafta nereye gideceği belli oldu. Ama onlar cahil mermer kafayla devam edip müslümanım demeye devam edecek ve teravih, cuma namazı vs. camileri boşu boşuna dolduracaklar yaptıklarının normal olduğunu düşünerek ve af dilemeden... Bunlar yüzünden müslümanlığın adı kirleniyor, başka dine mensup olanlara kötü örnek olarak onların kurtuluşa ermelerinede engel oluyorlar. Ayrıetten bu günahada girdiklerinin farkında değiller. Ne yapmalı bu derecede büyük cahil topluluğa? Bu kadar insanı nasıl eiğtmeli? O yaştan sonra hangi birinin bir kulağından girip diğer kulağından çıkmaz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evet, İsyan!

Konuyu açan arkadaş yardım etmeye gitmiş mi?

Adamlara "Eve gidince ben gördüm diyecek" demiş ama kendisi gelip burada "Ben bunları da gördüm" diye konu açmış...

ben de kendi malımın derdindeydim kuzenimin işyerini su bastı 9 10 kova su boşalttık sırf ofisten bende gittim orayı düzenledim temizledim belki oraya gidip yardım etmedim ama edene de mani olmadım konuyu benim üstüme yıkıp da ilgi toplamaya gerek yok bence ayrıca ben o afet bolgesine girecek pozisyonda olsam bile girmem orda itfaiyesi polisi helikopteri ambulansı akutu herşeyi var benim ilkyardım bilgim yok oraya gitsem ancak adamların işine kostek ve kalabalık olurum işi bilene bırakacaksınki herşey yolunda yürüsün sanırım yeterli bi cevap olmuştur

+

evet ben bunları gordum insanların igrençliklerini bencilliklerini vurdumduymazlıklarını gordum ve buraya yazdım ama ne yazıkki iki şeyi ayırt edemeyecek birine burada dert anlatıyor ve zaman kaybediyorum

• sel konusunuda siyasete bağlayanlar var ya lan açılımla ne alakası var bunun ? siz bu kafyla abırakın açılımı abaküsün ne işe yaradığını anlayamazsınız
  • e-5 de kaza olsa arabayı sağa çekip izleyen tek millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGRAMAN

e-5 de kaza olsa arabayı sağa çekip izleyen tek millet

yakında sola çekip izlerlerse sasırma kardes
  • Konuyu açan arkadaş doğru şeyler yazmış.Bende Demirciler sitesinde çalışıyorum.Tem'im üzerindeki İbrahim tatlıses üst geçidinden geçerken az küfür etmedim.Millet emniyet şeridine park etmiş olayları telşefonlarına kaydediyor.

Ayrıca şunuda söylemeliyim.İkitelli organize sanayi bölgesi baştan sağma alt yapı ile oluşturuldu.Birgün bu felaketin olacağı çok açıktı.Süleyman demirel bulvarı dere yatağı gibi oluyor yağmur yağdığı zaman.

İstanbulda belediyecilik anlayışı ilk "önce parayı kazan alt yapı ve yolu sonra düşün" mantığı ile ilerliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

haberlerde YAĞMACININ BİRİ oruç tutmadıkları için oldu diyordu.. niye sel bunları alıp götürmedi ki?

Tam 15 dk küfür ettim o herife işte İstanbul'u getirdikleri hal bu göçle bütün yobazları şerefs.zleri topladılar ölünün arkasından bile konuşuyo bu .bneler hay allahım sen bunların canını neden almazsın masum insanların yerine...

• quote:

Orijinalden alıntı: Impertial

çok ağır konuşmuşsun

ağır konuşmamış arkadaş, az bile söylemiş. o kadar çok açık gözlü ve bir o kadar çok ta cahil vatandaşımız varki onlar için az söylemiş. her olaydan kendisine bir şekilde pay çıkaran ve her şekilde kendisini haklı gösteren bu insan artığı vatandaşlarımız için az söylemiş... örnekmi yukarıda yazmış arkadaş haberlerde çıktı işte; ulen orda felaket olmuş, millet can derdinde adam gitmiş oraya düşenede bir tekme sen vur misali oradaki eşyaları çalıyor ve sonra da çıkıp pişmiş pişmiş iman etmeyenler cezasını buldu diyor. böyle bir şey varmı, allah aşkına bir insan nasıl söyler bunu hangi mantıkla bu düşünceye kapılır yok bu soruya cevap yok işte o yüzden az söylemiş...

• Bence az bile söylemiş. Yemin ediyorum bir olay olduğu zaman mal mal bakan insanlara uyuz oluyorum. Muhabir röportaj yaparken arkasından kameraya el sallayanlara uyuz oluyorum, herşeyden dedikodu çıkaranlara uyuz oluyorum. Gerizekalılar hiçbir şey yapamıyorsanız engel olmayın yürüyün gidin işinize.

Eğitim şart eğitim. Bu ülkenin tek sorunu budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Muhabir röportaj yaparken arkasından kameraya el sallayanlara uyuz oluyorum

Ben De...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brakisefal* -- 10 Eylül 2009; 12:53:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.