Bildirim
selaamm
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
aslında pek fazla bilgim olmamasına karşın eğer bağnalntı hızın 256 ise bu biraz normal tabii ne derece yavaşladıgını bilmediğim için normal diyorum ama yinede tavsiyem google den "xp hızlandırmak" yada "xp hızdan uçur" diye bir arama yaparsan bilgisayarın ve internet bağlantının işleyişini hızlandıracak bir kaç ince ayar var onları uygula derim..mutlaka faydasını göreceksin..bende bir AMD3200 birde PENTIUM 3 PC var pentium 3 e bu ince ayarları yapıyorum ve bir AMD200'üm kadar etkili oluyor..(bu ayarları ben eklemek istedim ama mevcut dosyayı bulamıyorum:)) ama çalıştır/regedit/hkey local machine vs vs vs diye yapılıyor bahsettiğim ayarlar..karıştırmayasın..)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X