Şimdi Ara

selam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 gündür sitede yazilanlari okuyordum dün gittim data kblosuyla beraber cx 65 aldim.Fakat daha önce bu tür bir tlf kullanmadim.Önceki msj larin cogunu okudum verilen linkler cok güzel oyun müzik vs. yi bilgisayar1ma indirdim fakat telefona nasil yükleyecegim yardici olusaniz sevinirim.
    TESEKKÜRLER!

• öncelikle hayırlı olsun.soruna gelince eğer zipliyse zipini açıp aynı bilgisayarda yaptığın kopyala yapıştır olayını yapacaksın.tabii oyunları kendibölümüne müzikleri kendi bölümüne.
  • data prog yükledinmi
  • TESEKKÜRLER
    bilgisayar telefonu nasil tanisin siemens data suit programi indirdim onumu kullanacagim
  • birde benim tlf da sw versiyon 08 yaz1yor en son 12 si varmis herhalde telefonu aldigim yer 12 yüklü demisti beni akndirmis ben mi yükleyeyim yoksa servise gidipte orda mi yükleteyim ne dersin
  • serviste yüklet hiç uğraşma garanti nerenin
  • basarinin garantisi var adreslerini aldim zaten de ankarada bildiin bir yer var mi senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Merhaba Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar herkese selam
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencedeserviste ugraşmana gerek kalmaz
  • ben istanbuldayım ankarayı bilmiyorum başarınınsa iyidir ücret ödemeden yükletebilirsin.
    5 dakikadır uğraşıyorum bir türlü mesaja jevap yazamadım anca çalıştı
  • TESEKKÜRLER
    bilgisayar telefonu nasil tanisin siemens data suit programi indirdim onumu kullanacagim
  • evet data suite prog kur kabloyu com girişine tak prog tıkla datayı tıkla telin içindekileri yani dosya sistemini görürsün sonra istediğini sil istediğini tele kopyala
  • hayırlı olsun
  • setup i yükledimde bilgisayar neden acmiyordur acaba !!! Siemens GPRS Modem Assistant su an masa üstünde var ama açamiyorum sü an tlf u daha bilgisayara balamad1m ondan midir????
  • masa üstüne iki tane icon atmış olabilir varsa diğerine gir programı kurarkende gprs asistanını yükleme
  • sen neden söylenilenin yapmıyon ki
  • mehaba
    data suit programini yükledim de 2 saattir grasiyorum müzik yükleyemedim
    copyala yapistir yaptigimda kopyalama süresi cok uzun yaziyor 10 saat filan
    normal mi??? yoksa baska bir sekildemi yüklemem lazim yardim ederseniz sevinirim.
  • 10 saat mi a normal o kadar uzun sürmez
  • arkadaslar
    benim bilgisayarin virüs taramasi tlf u mobil phone manager a bagladigim zaman bilgisayar1 %100 e yakin kullanarak islemlerimi cok yavaslatiyor acaba internet baglantisini kesip virüs taramasini kapatip islemlerimi öyle yapsam isin bir riski olur mu ? yardimci olur musunuz!!!!
  • arkadaslar
    benim telefonda t9 türkçe mesaj yazarken çalismiyor t9 u nasil aktif edebilirim?
  • mesaj yazarken ayarlara gir..tam olarak o telefonda bilmiyorum ama.# ye bas belki olur ard arda veya basılı tut
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.