Şimdi Ara

selam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu psp deki internet olayı bildiğimiz internet gibi mi??? birde şunu merak eddiyuorum wi-fi=wireless midir şimdiden teşekkürler

• Önce başlıkla konuyu bağdaştıralım.Chat yada msn değil burası... Lütfen!!!
  • kardeş daha bu sitede yenişyiz msn falan olsaydı zaten oraya girerdik...........................
    ........................
  • Sitede yeni olmanla başlığın vaziyeti ne alakadır ?

Kaldı ki bu senin iyiliğin için.Konuya uygun bir başlıkla daha kolay yanıt alabilirsin
  • hakikaten bu nasıl başlıktır

psp nin internet olayı yeni yeni bildiğimiz internet şeklini almaktadır senin deyiminle
  • ve aleykümselam arkadaşım bu konuyu ben de şuan araştırıyorum ama benim alet girmiyo eğer giren varsa anlatırsa sevinirim bide psp lerle kablosuz modem aracılıyla bağlabilirmiyiz
  • arkadaşlar öncelikle kablosuz bir modem olmalı sizin veya pspnin çekim alanında olması yeterli gerisi pspnin versiyonuna göre değişmektedir v1.50 olanlar farklı yöntemler v2.50 ve üstü olanlar farklı yöntemlerle çıkar

www.nextpsp.com yadawww.pspturkey.com forumlarını karıştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etez -- 10 Mayıs 2006; 16:17:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Merhaba Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aleyküm selam güzel konu başlığı valla benim version 2.5 internete sorunusz giriyorum senin o wi-fi dediğin ayni wireless denilen şey sayesinde kablosuz ağın yani modemin olduğu her yerde pspden networke gelip tarama yaptığın zman kablosuz bir ağ yakalar ve bağlantıyı sorunsuz kurarsa web browserdan kolayca girersin bu zatem yeni versionların en güzel özelliği daha ii internete girebiliosun benim evimde ve okulumda kablosuz ağ var istediğim zman giriorum ama pek kullanuşluı değil onu da söliyimm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.