GÜNCEL OYUNLARI KALDIRABİLECEK. O/B OLMASINDA SAKINCA YOK ÇOK AĞIR OLMAYAN PROGRAGRAMLARI KALDIRABİLECEK, SİSTEMDE DWDRW OLACAK --ÇOKGEREKLİ--- İŞ GÖRÜR BİR BİLGİSAYAR OLMALI...
BÖYLE Bİ SİSTEM TOPLAYABİLİRSEK NE MUTLU BİZE
SAYGILAR......
TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM...
BU ARADA MONİTOR DAHİL VE 50 YTL DAHA FAZLA VERMEYİ DÜŞÜNEBİLİRİM...
GÜNCEL OYUNLARI KALDIRABİLECEK. O/B OLMASINDA SAKINCA YOK
demişsin ama o/b olsa oyun oynayamazsın adam akıllı
256mb onboard ekran kartı var 800*600 da call of duty low detayda oynayabilirsin diğer onunlar konusunda daha bi denemem olmadı sonradan bu sisteme dx10 ekran kartı takarsın işlemcini vs değiştirirsin
paylaşımlı ekran kartı koyuyorsunuz rami 1gb yapın bari hangi ram ile fifa2007 oynayacak :D bide 20$ daha fazla verip flat samsung daha mantıklı gibi
bütçe max 650 demese elbette ona göre sistem tavsiye edilir. İstersen sende 650ytl'lik 1 gb ram li bir sistem öner bizde onaylayalım.
quote:
Orjinalden alıntı: SorrowOcean
quote:
Orjinalden alıntı: zebani_44
paylaşımlı ekran kartı koyuyorsunuz rami 1gb yapın bari hangi ram ile fifa2007 oynayacak :D bide 20$ daha fazla verip flat samsung daha mantıklı gibi
bütçe max 650 demese elbette ona göre sistem tavsiye edilir. İstersen sende 650ytl'lik 1 gb ram li bir sistem öner bizde onaylayalım.
doların biraz daha düşmesi lazım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SorrowOcean
quote:
doların biraz daha düşmesi lazım
Amin
kusura bakmayın ama verdiğiniz sistemler berbat yahuu.... bu iş böyle olmaz biraz zorlancam ama 775 ytl yi gözden çıkaracam buna uygun sistem kuralım....
eeee şimdiden ALLAH RAZI OLSUN.......
benim imzamdaki pc yi veriyim. Monitör de dahil. Sadece ek bi DVDwriter alman lzm onu weremem. Big wateri de.
buyur bakalım dvd wr lı 512 ddr667 li sistem sana. fiyatlar gigatek den.
dediğin sistem güzel ama bilemiyom...... şu anakartı onboardan ayıralım
ekrankartı 256 mb 128 bit yapalım işlemciyi amd 3000+ yapalım ve şunu 770 ytl ile kapatalım... böyle bi şey olabalirmi bide amd işlemci hiç kullanmadım bu yüzden doğrusu çekiniyorum... amd 3000+ nasıl acaba... p4 3.0 dan işlem hızı olarak ne kadar düşük...
Teknolojiden nefret ediyorum sürekli değişiyor....
ne güzel söylemiş rahmetli, değişmeyen tek şey değişimin kendisidir diye....
quote:
Orjinalden alıntı: scarface05
dediğin sistem güzel ama bilemiyom...... şu anakartı onboardan ayıralım
ekrankartı 256 mb 128 bit yapalım işlemciyi amd 3000+ yapalım ve şunu 770 ytl ile kapatalım... böyle bi şey olabalirmi bide amd işlemci hiç kullanmadım bu yüzden doğrusu çekiniyorum... amd 3000+ nasıl acaba... p4 3.0 dan işlem hızı olarak ne kadar düşük...
Teknolojiden nefret ediyorum sürekli değişiyor....
ne güzel söylemiş rahmetli, değişmeyen tek şey değişimin kendisidir diye....
amd 3000 güzel işlemcidir p4 3.0 dan cok fazla bir farkı yoktur sistem şu olabilir