Selam arkadaşlar ben 2 sene önce filan pokemon crater oynuyordum , hatta top trainerste ilk 20'ye filan girmiştik en son . Şöyle bir bakayım dedim bu bölme , ben _Nobody_ , yani DeviL_ForcE , en eski nikim ise mertbjk . Eskilerden kimseler kalmamış gibi
Seni hatırlıyorum,uzun zamandır yoktun forumda sanırım nickin banlanmıştı.
Hoş geldin.
quote:
Orijinalden alıntı: Realizeyes
Hoş geldin.
Ooo hatırladım, hoş geldin.
quote:
Orijinalden alıntı: SH4K3R
Seni hatırlıyorum,uzun zamandır yoktun forumda sanırım nickin banlanmıştı.
@ foreverkobe : Banlanmadım , bilgisayara format attım şifreyi kaybettim giremiyorum üyeliğime . Hala almaya çalışıyorum . En son nik değiştirmiştim , o yüzden banladım sanabilirsin :=)
@ power_full : Hoşbulduk.
@ Blue Dragon : Hoşbulduk , ben de seni hatırladım .
Arkadaşlar msn verin bu arada unuttuk gitti msnler
quote:
Orijinalden alıntı: ~ Féano[R]
@ foreverkobe : Banlanmadım , bilgisayara format attım şifreyi kaybettim giremiyorum üyeliğime . Hala almaya çalışıyorum . En son nik değiştirmiştim , o yüzden banladım sanabilirsin :=)
Alıntıları Göster
Hoşgeldin.
quote:
Orijinalden alıntı: ~ Féano[R]
@ KentorKhiron : Ben varken sen yoktun galiba kardeş
@ İlhamiOnay : Hoşbulduk İlhami
@ Light Master : Ondan sonraki nikim deviL_ForcE , ve ondan da sonraki nikim _Nobody_ idi . Hesabımı geri almaya çalışıyorum inşallah alırım
@ OzaN : Naber ya ortak ? Geçen sene de oynamadım ben pokemon , site kapanmadan önce bıraktım o yüzden 2 yıla tekabül ediyor ( Gerçi 2009'a girdiğimiz zaman tam 2 yıl olacak )