evet arkadaşlar herkese selam ben patch geldkden sonra bugun ko ya giremedim dolayısıyla bunun nasıl geçebileceği hakkında programlar aradım herkes bana combofix progamını önerdi bende vista var,programı kurdum denedim fakat hala ko ya giremiyorum ve bununla beraber internet explorer da hç bir siteye giremiyorum sayfa görüntüleneiyor diyo ama msn girio lütfen yardım abimin bilgisyarı o anlamadan düzeltmem lazm firefox da indirdim gene olmuyo lutfen yardım :(:(
merhaba.. yapman gereken şey pc reset at f8 tusunla guvenli modda acarak combo fix ile taraf..10 dk falan suruyor bittiksen sonra normal ac oyuna hala girmiyorsa illagal program olabilir..illegal derken illa koxp falan degil..mesela japko pwp server gibi yuklu seyler varsa bunlari sil..olmadi ko sil 1708 clientinden tekrar kur yamalari yuklesin girmesi lazim.. internete girmeme olayina gelince..yuklu bir antivirus varsa onu disable ederek dene.. oda olmadi baslat calistir programlarda sistem ayarlarinda sistemini 1 onceki geri tarihe yukle.. yada arama /çalıştır bölümüne rstrui.exe yaz çalıştır . yada vista Home premium kullaniyorsan. Sistem geri yükleme var. Bilgisayar tam açılırken F11 Tuşuna bas. Çıkan pencerede yönlendirmeleri yap. Sistemi geri al , istersen format at vs.. Ayrica abinede benden selam soyle pc kurcalamanin bu kadar zarari yok..senden degerli degilya..:=) bu kadar korkutmasin seni... dahada beceremezsen burdan msn adresini yaz cunki pm ile mesajlasmayi aktir etmemisin..ben yardim ederim..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >