sistem kafede kullanılacak oyun falan ağırlıkta olacak tavsiyelerinizi bekliyorum
Bence anakartı P5LD2 al 945 chipsetli 915 bosa para verme!!!
quote:
Orjinalden alıntı: foxwoods
Katılıyorum. Ayrıca ram'i 1 gb yapmanı tavsiye ederim.Bide hdd samsung olsun.Seagate ile beynin patlar.
ben anlamiyorum bizim milleti ya amd gibi hem kalite hemde iy cpu lu platformlar varken neden gidip pentiuma yapisiyorlarki ????
ana kartın çok iyi aynısını kullanıyorum. ekran kartı olarak asus 16X serisi alsan ve RAM'i 1024 veya 2x512 yap
quote:
Orjinalden alıntı: ET 7
ben anlamiyorum bizim milleti ya amd gibi hem kalite hemde iy cpu lu platformlar varken neden gidip pentiuma yapisiyorlarki ????
Şurada nasıl sistemim diye soranların hemen hemen hepsi intel sistem toplayanlar. Bu şu demek malesef bilinçsiz bir toplumuz özellikle bilgisayar konusunda. Bu kadar kaliteli ve uygun fiyatlı başka bir işlemci varken intel almak reklamlara kanmaktan başka birşey değil malesef. Arkadaşım kusura bakma ben senin intel sistemine ne diyeyim başka. Üstelik birde netcafeye kuracağım diyorsun pes yani.
selam anakart p5 ld2 vm 945 p al 915 e para yatırma ekran kartınında iyi olduğunu söyleyemiycem fiyatına aldanma
WHISKER arkadasimiza katiliyorum AMD ATHLON 64 3000 939 pin venice islemci MSI MS 7125 K8N Neo4-FI (NF4U, SATA, RAID, GLAN, S939) Anakart öneririm anakart olarak Abit te alabilirsin. RAm olarak twinbos 1gb dual kit (512*2)
DAHA UCUZA DAHA IYISI
quote:
Orjinalden alıntı: Gececi
quote:
Orjinalden alıntı: foxwoods
Katılıyorum. Ayrıca ram'i 1 gb yapmanı tavsiye ederim.Bide hdd samsung olsun.Seagate ile beynin patlar.
kesinlikle samsung alm harddiski ama alırken bak JVC motorlu olmasın onlar da gurunltulu
Sistemin cafe için gayet güzel!!!
herkes gibi bende diorum ki hdd samsung olsun tık ses duymaa anakart olarak ASUS alma derim ben ve arkadaşım çok çektik... anakart gigabyte yada asrock ikiside çok uyumlu...
bu sistem kdv dahil 850$
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme