Şimdi Ara

selam audiciler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ben avusturyadan izmirli ferhat ben iki hafta önce audi a6 4f quattro aldim 224 beygir mühtesem bir araba allah her kese nasip etsin isallah yanliz benim bir sorunum var araba konusunda sd okuyocosu arizali galiba bazen caliyor bazende calmiyor özel temizleyici sd aldim fayda etmedi ben bunu 6 adetlik sd okuyucu takmak istiyorum problem oluyormus cünkü arabanin beyni taniyormus servise gidip acmalari gerekiyormusun daha fazla bilgisi olan varsa bana yardim eden olursa sevinirim adresim izmirli-ferhat@hotmail.com yardimci [:olamayada tesekkür ederim saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: kartdere

selam arkadaslar ben avusturyadan izmirli ferhat ben iki hafta önce audi a6 4f quattro aldim 224 beygir mühtesem bir araba allah her kese nasip etsin isallah yanliz benim bir sorunum var araba konusunda sd okuyocosu arizali galiba bazen caliyor bazende calmiyor özel temizleyici sd aldim fayda etmedi ben bunu 6 adetlik sd okuyucu takmak istiyorum problem oluyormus cünkü arabanin beyni taniyormus servise gidip acmalari gerekiyormusun daha fazla bilgisi olan varsa bana yardim eden olursa sevinirim adresim izmirli-ferhat@hotmail.com yardimci [:olamayada tesekkür ederim saygilar

sd den kast ettiğin cd mi yoksa sd nin 6 lısı nedir??

• özür türkcesini bilmiyorum almancasi cd wechsler geciyo 6 tane sede koyabiliyorsun icine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.