Şimdi Ara

Selam Beyler! ;) Sizleri Özledim... (DOĞUKAN) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
11
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasein

bennn sıze degıl kımseye degıl ona ulasmk ıstıyrmmm ya ndnn kımse bnı anlamıyorr nedennn..

Sen bir kere şu yazı stilini düzelt. Seni sırf bu yazmandan dolayı bırak Doğukan Reyiz'i forumun bebeleri bile almaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

suan kotuyumm cunkuuu ..nyse bılmıyorsa bır ınsann ne ıstedıgını hem senı zıyan eder hem karsındakıınııı dıbını goremedıgn suya dalamadıgın gıbı emın olmadıgın sevgıyede teslım etme kendınııı .....bekleyıs

Facebook değil bura, sen çok yanlış geldin.

• Neler oluyor burada, doğukan kim, bu zirlayan kezban kim? Biri bana bunlari açiklasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J'aime le gâteau -- 30 Eylül 2012; 1:30:46 >
  • hadi ya baya bi sıcaksu dönmüş buralarda ahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: 911

Merhaba sevgili dostlarım,

Nasılsınız görüşmeyeli? İyisinizdir inşaallah. Sizleri gerçekten özledim. Bugün moralim çok bozuldu.

sen gel, aşığım de, gözyaşı dök, sonra sorun çıkınca ben taliplerimi arıyorum de...

bu mu aşk?

Rüyamda dahi göremeyeceğim kızlardan hergün 100'lerce mesaj geliyor...
    Bu muydu aşk?
    Beni yolda görseler yüzüme bakmayacak kızlardan mesaj geliyor...
    Bu muydu aşk? :..(

Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Herkese selamlar sevgiler,

Doğukan.

Dünkü olumsuz karar anının videosu:

Burdan izleyebilirsiniz

Doğukan bu mesajı gör diye alıntılıyorum.

Akıllı olan, ideal olan kız oraya çıkar mı? Aşk dediğin şey orada mı bulunur? Zorla çöpçatanlara mı buldurulur?

• Yasein'in nickini görür görmez böyle bir şey olduğunu anlamıştım birincisi buraya fotoğrafını koyarak kendinle dalga geçtirme. ayrıca yüzünün doğru dürüst gözükeceği bir fotoğraf at doğukan'a, ama özelden at. sulanırlar burada
  • quote:

fotolarımı alıntı yapan arkadaslr sılermısnızz

bak bakayım doğukan nasıl yazıyor, sen nasıl yazıyorsun. o türkçe konuşuyor sen başka bir dil, nasıl anlaşmayı bekliyosun?
  • quote:

fotomı alıntı yapan arkadaslar sılermısnızz.lutfen ..

KİM LA BU PENA
  • quote:

sozlesmeymıs ya ben sana nasıl ulasıcmm hr sayfaya yrum mu yapmamm laızmmm nasıl gruceksınnnn nasıll allahım yardım et

len sakin ol, gelir yarın buralarda takılıyor nasılsa, kaçmıyor merak etme. şu tavırların da hoş durmuyor yahu, bi sakin ol, evde kalmış kızlar gibi kızma, iyiliğin için söylüyorum :D
  • Yarın gündüz bu konu uplanırsa efsaneler arasına girer bu konu .
  • quote:

sozlesmeymıs ya ben sana nasıl ulasıcmm hr sayfaya yrum mu yapmamm laızmmm nasıl gruceksınnnn nasıll allahım yardım et

Pm at kezbanişkom

Yarın uplama görevini ben üstleniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

quote:

fotomı alıntı yapan arkadaslar sılermısnızz.lutfen ..

KİM LA BU PENA

İlk teşhis benden olsun.Alamancı
  • bakın arkadaslar anlatamadıgım tek sey bu tabıkı evde kalmadım daha 20 yasındayım sadece ulasmak ıcın cok ugrastım oyuzden ve suan o konu benım ıcın kapndı programa gıtmem ıstendıı gıdemıcegım ıcın konu kapANDII Ve HeRKeZDN RICA eDIYORUM FOTOMU SILeRMISNIZZ
  • quote:

bakın arkadaslar anlatamadıgım tek sey bu tabıkı evde kalmadım daha 20 yasındayım sadece ulasmak ıcın cok ugrastım oyuzden ve suan o konu benım ıcın kapndı programa gıtmem ıstendıı gıdemıcegım ıcın konu kapANDII Ve HeRKeZDN RICA eDIYORUM FOTOMU SILeRMISNIZZ

Evde kalmış ya la bu
  • Buraya rica edeceğine gidip bir forum yöneticisine PM at buradaki resmim silinsin diye . Burayı beklersen yarına günün konusu olursun . Neyse son mesajımı atayım konuya .
  • quote:

bakın arkadaslar anlatamadıgım tek sey bu tabıkı evde kalmadım daha 20 yasındayım sadece ulasmak ıcın cok ugrastım oyuzden ve suan o konu benım ıcın kapndı programa gıtmem ıstendıı gıdemıcegım ıcın konu kapANDII Ve HeRKeZDN RICA eDIYORUM FOTOMU SILeRMISNIZZ

kezban sen koyduğun resmi dahi silmemişsin.Biz silmiş olsak ne olacak?Kamuya mal oldun galiba.Geçmiş olsun.Ne diye koyduysan resmini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Buraya rica edeceğine gidip bir forum yöneticisine PM at buradaki resmim silinsin diye . Burayı beklersen yarına günün konusu olursun . Neyse son mesajımı atayım konuya .

Resmi kaydettim. Çok geç
  • doğukan ne biçim ortamlarda takılıyomuş deyip vazgeçecek kız bizim yüzümüzden
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.