Şimdi Ara

Selam Beyler! ;) Sizleri Özledim... (DOĞUKAN) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
11
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hftblgc

quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Hoşgeldin reis, sefalar getirdin
    Okuldan gelince annemin işyerine uğruyorum, oda bu programı izliyor bende seni görmek için 5 dakika bakıyorum sonra gidiyorum.
    İnşallah isteklerin kabul olur.Bence o programda çürüme, sen daha iyi kız bulabilirsin

Ayak yapma, sende bizim gibi esra erol hayranisin ;)

Hayır yav, izlemem ben esra erol filan, tabi izleyenlere lafım yok
    Ben sadece doğukanı seviyorum adam iyi ve dhli.Bu yeter

• quote:

quote:

quote:

Okuldan gelince annemin işyerine uğruyorum, oda bu programı izliyor bende seni görmek için 5 dakika bakıyorum sonra gidiyorum.
    İnşallah isteklerin kabul olur.Bence o programda çürüme, sen daha iyi kız bulabilirsin

;) takiliyorum kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim anlamadığım kızın babası okeylemiş amcasına noluyo la
  • quote:

quote:

quote:

quote:

;) takiliyorum kardesim

Tüh fail olduk desene

• yakışıklı adamsın, her türlü kız yaparsın. İlla izdivaç programlarına ihtyacı yok bence.
  • DH Nin yüzü ne zaman gülecek sorarım size !%1%1%1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M.

quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

Selam Beyler! ;) Sizleri Özledim... (DOĞUKAN)

5 dkka netten baktım ogün sonuç ne ?

Doğukan bu mu? İyi lan sen yürür gidersin. Yakışıklı çocuksun.

Harbi şu kıza ne oldu ya yok mu bilen?

her ikisninde yakasında dogukan yazıyor neden

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: 911

çok şükür beyler, Allah'a şükür iyiyim. ne olursa olsun, çok şükür iyiyim. sizlerin de yanımda olduğunuzu bilmek daha da çok mutlu ediyor.

programda mümkün olduğunca sözlerimi seçip seçip söylüyorum, yine de yanlış anlaşılabiliyor. gerçekten çok zor.

Bize ne? Buraya konu açman tamamen saçmalık. Biri ile evlenirsin o zaman acarsın bir konu... Uslubunu duzeltmelisin. Senin altında kalan alt kesim(!) insanlara hitap ediyormuşsun, havası var yazılarında.

Zaten öyle hocam, hani öyle bir hava yok, bizzat belli ediyor. Bir ara fal fal diye yanıp tutuşmuştu konular açarak şimdi yine başladı buralarda fink atmaya. Evlense de son konusunu açsa diyorum ama neyse.

Amedradan ilk defa olumsuz bir yorum görüyorum

• O değilde Azerbaycan'da yaşayan bir kız ekledi beni geçenlerde.Doğukan'ı tanıyor musun diye sordu hangi Doğukan dedim.Özkan dedi.Bende evet dedim.Daha sonra ben ondan çok hoşlandım gibisinden laflar etti.Doğukan reyiz'in telefonunu istedi.Bende yok Olsa da vermem doğru olmaz,programı arayın size yardımcı olurlar dedim.Programı aradım.Bana Türkiye'ye gelince kanalı aramamı söylediler dedi.Kız bir üzüldü ki sormayın.Bu arada kızı görseniz '' bir içim su ''
  • Öncelikle hoşgeldin abi dileğimiz her şeyin gönlünce olması inşallah mutlu olacağın birini bulursun üzülme abi biz bütün DH halkı olarak yanındayız
  • Doğukan gel bize anlat orada ne oluyor?
  • Doğukan reyiz birilerine dert olmuş

Abi hoşgeldin, şu son bi sarışın senin üstüne gitti sen dedin ya senin en sevdiğin renk nedir falan o kadın ne ayak?
  • valla doğukan ben o kızı bir dünya bana karşı olsa da alırdım delikanlı bir yenge sende öylesin bir amcadan bu kadar tırsılır mı.insanlar geçmişteki hataları tekrarlamayacağım diye daha büyük hatalar yapıyorlar belki de farkında değiller kimse 4 4 lük değil doğukan bu güne kadar kiminle çıktıysam muhakkak önemli bir sorunu oldu ki senin de başına aynı şeyler geldi ki oradasın.Eğer mutlu isen gerisi teferruattır.Dersen ki arkadaş ben bu kızı postalamak istiyordum amcasını da bahane ettim eyvallah saygı duyarım.Yoksa kusura bakma olay bizim gördüğümüz gibi ise sen kızdan hoşlandın sevdin amcası yüzünden bıraktın ise saygı falan duyamam hem diyorsun dagları delmişler zmanında hem yapyığın işe bak.O programa milyon tane kız geldi erkek geldi hangisi yakasına böyle bir şey yazdırıp geldi,gerçekten amcası ise tek sorun çok şey kaçırdın dostum bir ömür pişman olacaksın.Kıza da hiç kızma kusura bakma senden önce de evlenirse de hiç şaşırma

• ya benım bu yazdıklarımı okuyup okumadıgını nasıl anlıcammm :(
  • Ulan ne kadar çok evlendirme programı izleyen varmış.Şaşırdım ha
  • Önlerden yerimizi alalım.

Forum'da izdivaç!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi adamsın yaa duruşunla konuşmanla sen takma programdakileri ve burdakileri
  • Bu ne la kolpacılıpn sanalı dönüyo ya burda....
  • Doğukan duy sesini hatunun. DH aracılığı ile izdivaç yaparız size bak hadi iyisin. Esra Erola da söyle forumdan ben kız buldum diye
  • Forumda izdivaçlı dakikalar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.