Şimdi Ara

Selam Beyler! ;) Sizleri Özledim... (DOĞUKAN) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
11
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zooteknist_

Hocam sen kıza ayıp ettin.Hem kıza hayır diyorsun hemde şuna bak hem bana aşık hem başka taliplerini arıyor diyorsun.Napsın kız sen ona hayır dedin diye eve mi kapansın?Kız zaten dedi benim Doğukan'a gösterdiğim sevgi,güveni Doğukan bana göstermedi e haklıda.Sen ilk sorunda hemen caymışsın.Amcası olay çıkartırsa çıkartsın ne olacak?Anası onay vermiş,babası onay vermiş.Amcası razı değil diye kıza hayır demen saçmalıktı.Asıl ilk sorunda vazgeçen sensin.Konuşmalarını dinledim iyi niyetlisin,pozitif düşünüyorsun ama bugün o kıza ayıp ettin.

Arkadaşın söylediklerinde doğruluk payı var ... Bilmiyorum aslında göğüs gerebilirdin bunlara
  • boş ver hocam sana kız mı yok?
  • kafama yatmadı de geç neden amca vs karıştırıyorsun ki neyi açıklayabilir amcası neyden neden korkuyorsunuz ayıbınız gizliniz saklınız mi var? anlamıyorum valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selen'i eğer sırf amcası yüzünden tek ettiysen senin sevgi anlayışından şüphe etmeye başlarım kardeş.

• Arkandayız reis yamuk yapan olursa yıkarız orayı. :) İnşallah hayırlı biriyle evlenirsin.Herkese selamlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalık.
  •  Selam Beyler! ;) Sizleri Özledim... (DOĞUKAN)
  • önler dolmuş

• Attığın linkten programın çoğunu izledim seninle ilgili olanı yani ve 2. gelen kızı (Şevaldi galiba) niye reddettiğini anlayamadım
  • Selen güzelmiş

Edit:Ay vazgeçtim o dişler ne öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizuhara -- 29 Eylül 2012; 15:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: 911

çok şükür beyler, Allah'a şükür iyiyim. ne olursa olsun, çok şükür iyiyim. sizlerin de yanımda olduğunuzu bilmek daha da çok mutlu ediyor.

programda mümkün olduğunca sözlerimi seçip seçip söylüyorum, yine de yanlış anlaşılabiliyor. gerçekten çok zor.

Bize ne? Buraya konu açman tamamen saçmalık. Biri ile evlenirsin o zaman acarsın bir konu... Uslubunu duzeltmelisin. Senin altında kalan alt kesim(!) insanlara hitap ediyormuşsun, havası var yazılarında.

Zaten öyle hocam, hani öyle bir hava yok, bizzat belli ediyor. Bir ara fal fal diye yanıp tutuşmuştu konular açarak şimdi yine başladı buralarda fink atmaya. Evlense de son konusunu açsa diyorum ama neyse.

Birilerin konu açmadan size sorması gerektiğini de bilmiyorduk, öğrenmiş olduk. Ben arkadaşı tanımıyorum, programını değil doğru düzgün tv dahi izlemiyorum fakat size kalmamıştır konu açıp açmayacağına karar vermek.. Zor değil, bir sıkıntısınız var ise bloklamak gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

çok şükür beyler, Allah'a şükür iyiyim. ne olursa olsun, çok şükür iyiyim. sizlerin de yanımda olduğunuzu bilmek daha da çok mutlu ediyor.

programda mümkün olduğunca sözlerimi seçip seçip söylüyorum, yine de yanlış anlaşılabiliyor. gerçekten çok zor.

Bize ne? Buraya konu açman tamamen saçmalık. Biri ile evlenirsin o zaman acarsın bir konu... Uslubunu duzeltmelisin. Senin altında kalan alt kesim(!) insanlara hitap ediyormuşsun, havası var yazılarında.

Zaten öyle hocam, hani öyle bir hava yok, bizzat belli ediyor. Bir ara fal fal diye yanıp tutuşmuştu konular açarak şimdi yine başladı buralarda fink atmaya. Evlense de son konusunu açsa diyorum ama neyse.

Birilerin konu açmadan size sorması gerektiğini de bilmiyorduk, öğrenmiş olduk. Ben arkadaşı tanımıyorum, programını değil doğru düzgün tv dahi izlemiyorum fakat size kalmamıştır konu açıp açmayacağına karar vermek.. Zor değil, bir sıkıntısınız var ise bloklamak gibi..

Bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz işte. Burada arkadaş ana konu açıp herkesi toplamıştır ve bu konuda sıkıntı yoktur ancak fal olayına gelince bir sürü her bir olay için ayrı ayrı açıp insanların kafalarını karıştırmıştır ve konuları eleştiri topladıktan sonra silinmeye başlamıştır. Burada her şey aynı çatı altında kurulsaydı adam gibi her şey doğru düzgün tartışılır, istedikleri sonuca ulaşılırdı. Zannediyorsam bu olaylar zarfında 911 adlı arkadaşımız ceza yemişti. Hatta imzasında bile bazı şeyleri eklemeye kalkınca yönetim el atmıştı, şimdi burada bana sorulmuyor bizzat yönetim ilgileniyor. Ha siz bu konularda çok fazla bilgili değilseniz buyrun siz yine de sormaya devam edin.

• Doğukan abi üzülme ya sana kızmı yok Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin sana güzel abim
  • O katıldığın program yalan dolandan ibaret. Oraya çıkan kızlarda sırf 5-10 dakika ünlü olmak için çıkıyo

• Böyle programlara cıkan birine 100 kızım olsa bitanesini vermem.
  • quote:

Günaydın beyler ;)

güzel sözleriniz için teşekkür ederim. herkesin her yazdığı kelimeyi harfi harfine okuyorum.

ilk olarak şunu demek istiyorum. gerçekten bir elektrik olayı var. bu yüzden oraya umutlarla gelen insanları çaya götürmek onları iyice umutlandırmak olur, o yüzden ilk esnada kabul etmediğim oluyor. yani şahsen bendeki durum bu...
    ve bu gerçekten çok üzücü, senin için ne umutlarla biri geliyor ve sen o kişiyi başı öne eğik bir şekilde geri gönderiyorsun. gerçekten beni en çok üzen kısmı bu :(
    Allah yardımcım olsun. kimsenin kalbini kalıcı olarak kırmazsam ben daha başka bi'şey istemiyorum.

Dünkü olumsuz karar anının videosu:

Burdan izleyebilirsiniz

Ya eli yüzü düzgün adamsın izleyince ne işi var bu çocuğun burada diyorum. Saçma sapan işler herkes şarlatan ne bileyim itici bir ortam neyse hakkında hayırlısı.

• [size=6]senin kehanet mehanet vardı noldu la o iş?
  • abi oraya çıkman mı gerek biz sana buluruz mahallede bir çok evde kalmış karı kız var :D yapma böyle işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Hoşgeldin reis, sefalar getirdin
    Okuldan gelince annemin işyerine uğruyorum, oda bu programı izliyor bende seni görmek için 5 dakika bakıyorum sonra gidiyorum.
    İnşallah isteklerin kabul olur.Bence o programda çürüme, sen daha iyi kız bulabilirsin

Ayak yapma, sende bizim gibi esra erol hayranisin ;)

• hocam artık evlenmeni diliyoruz selam yolla bizlere
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.