Şimdi Ara

Selam Beyler! ;) Sizleri Özledim... (DOĞUKAN) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
11
Favori
10.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Program düzmeceden ibaret geliyo bana her gelen talibini reddediyo sırf gösteriş için. muhtemelen para dönüyo programda ama söyleyemeyeceğini biliyorum
  • reyiz gelmiş yeni haberim oldu.. Hoşgeldin :)

Esra erol kameraya oynuyor gibi geldi bana doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: 911

çok şükür beyler, Allah'a şükür iyiyim. ne olursa olsun, çok şükür iyiyim. sizlerin de yanımda olduğunuzu bilmek daha da çok mutlu ediyor.

programda mümkün olduğunca sözlerimi seçip seçip söylüyorum, yine de yanlış anlaşılabiliyor. gerçekten çok zor.

Bize ne? Buraya konu açman tamamen saçmalık. Biri ile evlenirsin o zaman acarsın bir konu... Uslubunu duzeltmelisin. Senin altında kalan alt kesim(!) insanlara hitap ediyormuşsun, havası var yazılarında.

Zaten öyle hocam, hani öyle bir hava yok, bizzat belli ediyor. Bir ara fal fal diye yanıp tutuşmuştu konular açarak şimdi yine başladı buralarda fink atmaya. Evlense de son konusunu açsa diyorum ama neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

çok şükür beyler, Allah'a şükür iyiyim. ne olursa olsun, çok şükür iyiyim. sizlerin de yanımda olduğunuzu bilmek daha da çok mutlu ediyor.

programda mümkün olduğunca sözlerimi seçip seçip söylüyorum, yine de yanlış anlaşılabiliyor. gerçekten çok zor.

Bize ne? Buraya konu açman tamamen saçmalık. Biri ile evlenirsin o zaman acarsın bir konu... Uslubunu duzeltmelisin. Senin altında kalan alt kesim(!) insanlara hitap ediyormuşsun, havası var yazılarında.

Zaten öyle hocam, hani öyle bir hava yok, bizzat belli ediyor. Bir ara fal fal diye yanıp tutuşmuştu konular açarak şimdi yine başladı buralarda fink atmaya. Evlense de son konusunu açsa diyorum ama neyse.

Sizin bu konu altina yorum yapmanızda bana göre saçmalık.911 arkadaşımız yaşadıklarını bizlere anlatıyor , bir çok kişinin tv başında acaba sorularını açık açık söylüyor

• Hocam sen programdayken konu açmıştım baya bi muhabbet olmuştu görmek istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_66293576/mpage_3/key_/tm.htm
  • Bu forumda ne kadar haset ve kıskanç insanlar var.En ufak birşeyden bile rahatsız olup pis konuşabiliyorlar.Kıskançlık, çekememezlik tavana vurmuş.Asosyal falan diyorlar kendilerine gerçekten sizin gibi insanlarla kim takılır?Böyle art niyetli insanlarla yan yana durmam bile.
  • SS, Video, Link yok mu? Ne cılız yetersiz konu olmuş donatın şöyle bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

Selam Beyler! ;) Sizleri Özledim... (DOĞUKAN)

5 dkka netten baktım ogün sonuç ne ?

Doğukan bu mu? İyi lan sen yürür gidersin. Yakışıklı çocuksun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M.

quote:

Harbi şu kıza ne oldu ya yok mu bilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M.

quote:

Harbi şu kıza ne oldu ya yok mu bilen?

Olmadı o .Amcası sorun çıkartmış , ben böyle zihniyetin içine tüküreyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türkiyeden bundan dolayı nefret ediyorum. şahısların değil ailelerin evlendiği bi ülke. bu böyle gelmiş böyle gidiyo. insanlar birbirlerinin hayatlarına müdahale etmekte fazla cürretkar ve bu kabul görmüş.
  • reyiz programda gayet iyi duruyorsun. Konuşma,tavır vs gayet iyi. Kız konusuna gelince bayağı yakışmıştınız sen de etkilenmiştin galiba? ama olmadı problemler çıktı heralde. Hayırlısı olsun illaki bulursun birini.

• Okul ve dersler dolayısıyla takip edemedim,4 sa sürüyor program.Siz içinde bulunduğunuz bölümleri kesip upladlasanız da seyretsek forumca.

• Hoşgeldin reis, sefalar getirdin
    Okuldan gelince annemin işyerine uğruyorum, oda bu programı izliyor bende seni görmek için 5 dakika bakıyorum sonra gidiyorum.
    İnşallah isteklerin kabul olur.Bence o programda çürüme, sen daha iyi kız bulabilirsin
  • Rant parasi almiyorsa bende birsey bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın beyler ;)

güzel sözleriniz için teşekkür ederim. herkesin her yazdığı kelimeyi harfi harfine okuyorum.

ilk olarak şunu demek istiyorum. gerçekten bir elektrik olayı var. bu yüzden oraya umutlarla gelen insanları çaya götürmek onları iyice umutlandırmak olur, o yüzden ilk esnada kabul etmediğim oluyor. yani şahsen bendeki durum bu...
    ve bu gerçekten çok üzücü, senin için ne umutlarla biri geliyor ve sen o kişiyi başı öne eğik bir şekilde geri gönderiyorsun. gerçekten beni en çok üzen kısmı bu :(
    Allah yardımcım olsun. kimsenin kalbini kalıcı olarak kırmazsam ben daha başka bi'şey istemiyorum.

Dünkü olumsuz karar anının videosu:

Burdan izleyebilirsiniz

• konu dışının reyizi
  • Bu bir tv programı sonuçta, o kızın amcasıda ayarlanmış olabilir. Bir yerden duymuştum "burası televizyon burada çoğu şey sahte" gibi bir laf duymuştum.
  • quote:

Merhaba sevgili dostlarım,

Nasılsınız görüşmeyeli? İyisinizdir inşaallah. Sizleri gerçekten özledim. Bugün moralim çok bozuldu.

sen gel, aşığım de, gözyaşı dök, sonra sorun çıkınca ben taliplerimi arıyorum de...

bu mu aşk?

Rüyamda dahi göremeyeceğim kızlardan hergün 100'lerce mesaj geliyor...
    Bu muydu aşk?
    Beni yolda görseler yüzüme bakmayacak kızlardan mesaj geliyor...
    Bu muydu aşk? :..(

Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Herkese selamlar sevgiler,

Doğukan.

Dünkü olumsuz karar anının videosu:

Burdan izleyebilirsiniz

Burası Türkiye reyiz sıkma canını bu arada hoşgeldin tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mal deyneği

Hg reyiz

Hoşbulduk, güzel sözlerinden dolayı herkese çok çok teşekkür ederim.

çok detaylı şeyler yazamıyorum sözleşmeden dolayı.

genel olarak herşey çok güzel.

ilk talibim natalya evlenme niyetiyle değil, sırf beni görmek için gelmiş o yüzden olmadı.

2. bayanın okulundan dolayı olmadı.

3. bayan çok iyi biriydi fakat ben ona göre çok çocuk kalıyordum o yüzden olmadı.

4. ile bugün gördünüz işte

Dostum, esra erol bolum basi ne kadar aliyor? Cok aliyor diye duydum.

sizlere maas veriyorlarmi? Kiyafetleriniz sirketten mi?

Koca atv den ne carpiyorsun? korkuyorum sadece cay icerek zarar veriyorsun.

Dostum, esra erolla arani iyi et. sonra benle evlendir.Kiz zengin.

sakaydi son kisim :)
    ,

Ben yerinde olsam, Rayting arttiracak guzel seyler dusunurdum. Misal canli yayinda ilginc birseyler yapardim.

Ve atv ye ise girirdim. Tabi sende nerde o akil...

sen ask adamisin, bende Is adamiyim bro...

bro:brother

+1905

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.