Şimdi Ara

Selam Beyler! ;) Sizleri Özledim... (DOĞUKAN) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
11
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 911

quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mal deyneği

Hg reyiz

Hoşbulduk, güzel sözlerinden dolayı herkese çok çok teşekkür ederim.

çok detaylı şeyler yazamıyorum sözleşmeden dolayı.

genel olarak herşey çok güzel.

ilk talibim natalya evlenme niyetiyle değil, sırf beni görmek için gelmiş o yüzden olmadı.

2. bayanın okulundan dolayı olmadı.

3. bayan çok iyi biriydi fakat ben ona göre çok çocuk kalıyordum o yüzden olmadı.

4. ile bugün gördünüz işte

Aldırma hocam burdaki saçma yorumlara.Benim gibi 4. yü bilmeyenlere anlatabiliyor musun yoksa sözleşmeden dolayı anlatamıyor musun?

bayanın amcası ciddi ve ısrarlı bir şekilde olmasını istemedi.
    programa bağlanacağını olay çıkartacağını söyledi.
    kendinin yanında başkalarını da programa bağlayıp, herşeyi maffedeceğini söyledi.
    bunu bugün yapamayan adam, yarın yapar, yarın yapamazsa başka bir zaman mutlaka yapacaktı.

Nasıl zihniyet abi bu ya, kızın anası babası birşey demiyor gelmiş amcası olay çıkartıyor işe bak. Sen bence o programdan direk kurtul abi yakısıklı adamsın elini sallasan ellisi yazık etme kendine oralarda

• Bugun rastgele gordum senı sarısın bı kadın vardı sana ıltıfatlar yagdırıyordu onamı bu lafların takma kafana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışıklısın, elin yüzün düzgün. İyi de birisin. Daha çok talibin gelecektir. Ordan bulamazsan bile dışarda çok rahat bulman lazım.
    O Selenin amcası da korkutmuş. Tanımadığın etmediğin adam. Yapar mı yapar. Sonra tatsızlık çıkar. İyi yapmışsın istememekle.
  • Yerimizi alalım
  • tüm forum evlilik programı izler olmuş, ne biçim muhabbet la bu ?

koskoca adam da kalkmış gitmiş programa katılmış, adanadan bir de. Neyse, gönlünüzden geçen olsun gençler
  • Hocam sen kıza ayıp ettin.Hem kıza hayır diyorsun hemde şuna bak hem bana aşık hem başka taliplerini arıyor diyorsun.Napsın kız sen ona hayır dedin diye eve mi kapansın?Kız zaten dedi benim Doğukan'a gösterdiğim sevgi,güveni Doğukan bana göstermedi e haklıda.Sen ilk sorunda hemen caymışsın.Amcası olay çıkartırsa çıkartsın ne olacak?Anası onay vermiş,babası onay vermiş.Amcası razı değil diye kıza hayır demen saçmalıktı.Asıl ilk sorunda vazgeçen sensin.Konuşmalarını dinledim iyi niyetlisin,pozitif düşünüyorsun ama bugün o kıza ayıp ettin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mal deyneği

Hg reyiz

Hoşbulduk, güzel sözlerinden dolayı herkese çok çok teşekkür ederim.

çok detaylı şeyler yazamıyorum sözleşmeden dolayı.

genel olarak herşey çok güzel.

ilk talibim natalya evlenme niyetiyle değil, sırf beni görmek için gelmiş o yüzden olmadı.

2. bayanın okulundan dolayı olmadı.

3. bayan çok iyi biriydi fakat ben ona göre çok çocuk kalıyordum o yüzden olmadı.

4. ile bugün gördünüz işte

Aldırma hocam burdaki saçma yorumlara.Benim gibi 4. yü bilmeyenlere anlatabiliyor musun yoksa sözleşmeden dolayı anlatamıyor musun?

bayanın amcası ciddi ve ısrarlı bir şekilde olmasını istemedi.
    programa bağlanacağını olay çıkartacağını söyledi.
    kendinin yanında başkalarını da programa bağlayıp, herşeyi maffedeceğini söyledi.
    bunu bugün yapamayan adam, yarın yapar, yarın yapamazsa başka bir zaman mutlaka yapacaktı.

Amcası kim oluyormuş onun yahu?Annesi babası birşey demiyorsa amcasına söz düşer mi hiç?Bence bi zorlasaydınız şansınızı

• HOCAM AŞKLARIN SAHTELİĞİNDEN BAHSEDİYOSUN,SONRA GÖRÜCÜ USULÜ PROGRAMA ÇIKIP KARI KIZ ARIYORSUN.AŞK BUMUDUR YANİ ? AŞKI YAŞAMAN LAZIM,ÖNCE BİRBİRİNİZİ ANLAYIP,TANIMANIZ LAZIM.BU 1 HAFTADA 2- HAFTADA OLACAK BİRŞEY DEĞİL.GEL YOL YAKINKEN BIRAK.BAK HAYATINA.HAYAT TESADÜFLERLE DOLUDUR.ELBET KARŞINA SENİ ANLAYAN BİR KIZ ÇIKAR.ORADAKİLERİN HEPSİ YALAN DOLAN HOCAM.AŞK BU DEĞİL.AŞKI TVLERDEN İNTERNETLERDEN ARAMAYIN KARDEŞLERİM.
  • Bir daha ne zaman canlı yayına çıkacaksın?
  • Şu ana kadar o esra erol gibi programları ne zaman açsam gordugum erkekler arasında en boylu poslu yakışıklısı sensin ama hala istediğin olmuyor. Neden olmuyor hocam sorun nedir ordaki bayanlar rant için çıkıyor sanırım oraya ? yada sen mi beğenmiyorsun anlamıyorum ki programdan sonra neler oluyor bi kısaca formatı özetlesen bize
  • Geçen gün anlattığın hikaye çok iyiydi. Oradaki sarışın kıza da iyi laf koydun. Arkandayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

sen daha birini bulamadım mı ben şimdiye duble yol döşemiştim.

• Arkadaşlar selenin hemen adayları araması konusunda bence doğukan haklı.Aşığım falan diyor kız eğer aşıksan başka birilerine bakmazsın.Hanginiz aşkını 1 günde unutuyor.

Ayrıca helal olsun selene nispet yapmak gibi olmasın diye sevalle çay içmeye çıkmadın hakikaten delikanlı adamsın izlemeye devam...

Ayrıca gözdeyle iyiki olmadı işin.Kız apaçi çıktı o saçlar ne öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa KC -- 29 Eylül 2012; 1:28:37 >
  • Biri Sevalin ss'ini koyabilir mi? Merak ettim.
  • Esra Erol un esprilerine nasıl dayanıyosun ben TV de izlerken bile dayanamayıp kanal değiştiriyorum tüm loca gülüyo ama maşaallah kadın günde 3 kez istediğin talip depoda var mı bakim esprisi yapıyo
  • 28 eylül cuma 18:09:00 başlıyor doğukan.

Evet işsizim

Edit:Bu arada en sevdiğin renk hangisi sorusu büyük headshot olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YhY_ -- 29 Eylül 2012; 2:15:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Statham*

Şu ana kadar o esra erol gibi programları ne zaman açsam gordugum erkekler arasında en boylu poslu yakışıklısı sensin ama hala istediğin olmuyor. Neden olmuyor hocam sorun nedir ordaki bayanlar rant için çıkıyor sanırım oraya ? yada sen mi beğenmiyorsun anlamıyorum ki programdan sonra neler oluyor bi kısaca formatı özetlesen bize

bakarsın maaşlı çalışandır oradakiler
  • Selen vardı. Onunla olmamasının yegane sebebi nedir Doğukan Kardeşim...?
  • Boş adamın tekisin.
  • Doğukan kardeşim sen oraya talip aramaya çıktın ama bil ki kalbine göre kimse gelmeyecek. Ev - araba - 2500 tl maaş elinde olacak ondan sonra çık dışarda
    birini elbet bulursun. Çok fazla gülme biraz da ağır ol.

Ayrıca kriterlerini baştan koy baktın olmuyor programı terket, esra erol reyting kazanacak diye hayatını b.ka atma. Birini beğenmediysen söyle ve gönder çok düşünme.
    Kadınlar kararlı erkekleri daha çok severler.

dikkatimi çeken bir şey daha var sen ekranda taner tolga tarlacıyı andırıyorsun acaba sen de kayserili misin?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.