Şimdi Ara

Selam Beyler! ;) Sizleri Özledim... (DOĞUKAN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
11
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan twitter oldu her türlü durumlarını,ne yaptıklarını yazdılar.facebook oldu her türlü resimlerini paylaşıp nasılım diye sordular,şimdi de msn'e gidiyoruz...ne olacak bu konu dışının hali?
  • vay dogukan abim hosgeldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: 911

çok şükür beyler, Allah'a şükür iyiyim. ne olursa olsun, çok şükür iyiyim. sizlerin de yanımda olduğunuzu bilmek daha da çok mutlu ediyor.

programda mümkün olduğunca sözlerimi seçip seçip söylüyorum, yine de yanlış anlaşılabiliyor. gerçekten çok zor.

Bize ne? Buraya konu açman tamamen saçmalık. Biri ile evlenirsin o zaman acarsın bir konu... Uslubunu duzeltmelisin. Senin altında kalan alt kesim(!) insanlara hitap ediyormuşsun, havası var yazılarında.

tamam öyle yapayım o zaman. imla kurallarına dikkat etmeden yazayım bir dahakine. sonra her iki sözümden birinde argo veya lan lun tarzında eklemeler yapim, sonra dalga geçici sözler ekleyim.

• Hg reyiz

• Konu dışı ekibinden Merhabalar başkan hoşgeldin :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Bugün koltukta oturan kadının ağlamasının kurmaca olduğunu düşünüyorum reyiz ne diyorsun bu konu hakkında? Oyun içinde oyun yapıyor Esra Erol bence.

o esnada ben arka taraftaydım, hazırlanıyordum. ağladığı anı gördüm içerideki tv'de baktım hemen ama konuşmasını hiç anlayamadım bile. ne dedi onu da anlamadım. yani konuyu bile bilmiyorum ama gördüm yani ağladığını.

Hocam tabii senin kadar iyi bilmiyorum ama son talibin yani selen hanım iyi birisine benziyor ... ama umarım istediğin gibi olur .. geçen gün gerçekten mutlu olmuştum hanımefendi ile görüşürken ama bu işler kısmet işi ... Donanımhaber arkanda sen kafana takma

• Sarışın kız kim ? Ben göremedim oraları. En son yabancı biri gelmişti orada kaldım.
  • Dogukan burada sacma konusanlari hic aldirma. Adamin dibisin. Destekliyoruz. Gonlune gore kafana gore birisi cikar insallah.

• Dostum o amca olayı nedir o kızdaki? Bugün tesadüfen gördüm. Amcası bişey demiş falan filan... Evlencek insan amcasını mı takar çözemedim valla. Güzel de kızdı yazık oldu
  • Reyiz gelmiş
  • Yarışmada başarılar diliyoruz.

Şaka şaka , inşallah hakettiğin hayat arkadaşını bulacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mal deyneği

Hg reyiz

Hoşbulduk, güzel sözlerinden dolayı herkese çok çok teşekkür ederim.

çok detaylı şeyler yazamıyorum sözleşmeden dolayı.

genel olarak herşey çok güzel.

ilk talibim natalya evlenme niyetiyle değil, sırf beni görmek için gelmiş o yüzden olmadı.

2. bayanın okulundan dolayı olmadı.

3. bayan çok iyi biriydi fakat ben ona göre çok çocuk kalıyordum o yüzden olmadı.

4. ile bugün gördünüz işte

• bende merak ediyordum. buldunuz mu birini diye. o programları sevmediğim için sizide izleyemiyorum tabi.

• Mesajlari bana yonlendir

• Kardeşim evdekilere kızardım izlemeyin şu programı diye geçen seni izleyeyim diye bi baktım evdekiler yakaladı dalga geçiyolar sürekli.
  • o sarışın kız hani el ele tutuşmuşlardı, ne oldu onunla,amcası falan? bir özet geçsenize izlemedim
  • Hoşgeldin reyiz nasılsın iyimisin programa her rast geldiğimde sen çıkıyosun o sırada da muhtemelen annem yanımda oluyor anne bak doğukan reyiz bizim forumdan arkadaş bu diyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mal deyneği

Hg reyiz

Hoşbulduk, güzel sözlerinden dolayı herkese çok çok teşekkür ederim.

çok detaylı şeyler yazamıyorum sözleşmeden dolayı.

genel olarak herşey çok güzel.

ilk talibim natalya evlenme niyetiyle değil, sırf beni görmek için gelmiş o yüzden olmadı.

2. bayanın okulundan dolayı olmadı.

3. bayan çok iyi biriydi fakat ben ona göre çok çocuk kalıyordum o yüzden olmadı.

4. ile bugün gördünüz işte

4. yü anlatsana hocam biraz. Kız en son sana amcam sorun etmiyor artık karışmayacak gibilerden birşey dedi, engel kalmadı dedi yani bir nevi. Sen niye caydın?

• Dogukan abi sen daha bana lokantanin adresini vermedin yaa. Gelecektik ailecek bi adana yiyecektik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

çok şükür beyler, Allah'a şükür iyiyim. ne olursa olsun, çok şükür iyiyim. sizlerin de yanımda olduğunuzu bilmek daha da çok mutlu ediyor.

programda mümkün olduğunca sözlerimi seçip seçip söylüyorum, yine de yanlış anlaşılabiliyor. gerçekten çok zor.

Bize ne? Buraya konu açman tamamen saçmalık. Biri ile evlenirsin o zaman acarsın bir konu... Uslubunu duzeltmelisin. Senin altında kalan alt kesim(!) insanlara hitap ediyormuşsun, havası var yazılarında.

tamam öyle yapayım o zaman. imla kurallarına dikkat etmeden yazayım bir dahakine. sonra her iki sözümden birinde argo veya lan lun tarzında eklemeler yapim, sonra dalga geçici sözler ekleyim.

Ne alakası var?
    Forumda ki herkes seni tanıyormuş gibi yazmamalısın ve hitap seklin ve üslubun cok itici. İstersen bu mesaja cevap verme.
    (telefondan yazdığım icin imla kurallarına dikkat edemedim)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.