Şimdi Ara

Selam Beyler! ;) Sizleri Özledim... (DOĞUKAN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
11
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok şükür beyler, Allah'a şükür iyiyim. ne olursa olsun, çok şükür iyiyim. sizlerin de yanımda olduğunuzu bilmek daha da çok mutlu ediyor.

programda mümkün olduğunca sözlerimi seçip seçip söylüyorum, yine de yanlış anlaşılabiliyor. gerçekten çok zor.
  • okumadım ama önlerden ayırtayım belki önemli bişi yazmıştır
  • Yakışıklısın boy pos yerinde kısmetini o programda arama bence.Sen her türlü dışarıda bulursun birini derim ben.Allah gönlüne göre verir inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kehanet işi vardı ne oldu ona.CSB mi yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: 911

çok şükür beyler, Allah'a şükür iyiyim. ne olursa olsun, çok şükür iyiyim. sizlerin de yanımda olduğunuzu bilmek daha da çok mutlu ediyor.

programda mümkün olduğunca sözlerimi seçip seçip söylüyorum, yine de yanlış anlaşılabiliyor. gerçekten çok zor.

Erkek adamin kari programlarinda isi olmaz,biz boyle bildik gorduk. Simdi bas git

• Bi gol atamadin be

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Bugün koltukta oturan kadının ağlamasının kurmaca olduğunu düşünüyorum reyiz ne diyorsun bu konu hakkında? Oyun içinde oyun yapıyor Esra Erol bence.

o esnada ben arka taraftaydım, hazırlanıyordum. ağladığı anı gördüm içerideki tv'de baktım hemen ama konuşmasını hiç anlayamadım bile. ne dedi onu da anlamadım. yani konuyu bile bilmiyorum ama gördüm yani ağladığını.
  • Her şey gönlünce olsun reyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 29 Eylül 2012; 0:11:13 >
  • Hocam kaçırmışız ne oldu en son o sarışınla yahu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Bugün koltukta oturan kadının ağlamasının kurmaca olduğunu düşünüyorum reyiz ne diyorsun bu konu hakkında? Oyun içinde oyun yapıyor Esra Erol bence.

o esnada ben arka taraftaydım, hazırlanıyordum. ağladığı anı gördüm içerideki tv'de baktım hemen ama konuşmasını hiç anlayamadım bile. ne dedi onu da anlamadım. yani konuyu bile bilmiyorum ama gördüm yani ağladığını.

Ya o değil de sarı saçlı kızla iyi etkileşmiştiniz tabii sen daha iyisini bilirsin ama yakışmıştınız olur demiştim ben bu iş Sayende evlilik programlarını izliyorum içimden bu adam DH'Lİ diyorum

• Hersey gonlunce olsun dogukan abi hosgeldin

• quote:

çok şükür beyler, Allah'a şükür iyiyim. ne olursa olsun, çok şükür iyiyim. sizlerin de yanımda olduğunuzu bilmek daha da çok mutlu ediyor.

Bize ne? Buraya konu açman tamamen saçmalık. Biri ile evlenirsin o zaman acarsın bir konu... Uslubunu duzeltmelisin. Senin altında kalan alt kesim(!) insanlara hitap ediyormuşsun, havası var yazılarında.

• Hep okudum senin konuları, bi cevap yazamadım uzaklaştırmam vardı.
    O sarı kızı alırsan yazık olur.
  • Selenle olurdu abi o iş ya.Noldu neden olmadı kaçırdık biz oraları ?
  • yerimizi alak
  • hoşgeldin,oradaki en tipli adam sensin ,şansın açık olsun.
  • sarışın bi kız vardı onla niye olmadı

• ne oldu ne bitti güzelce bi anlatsana Doğukan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Bize ne? Buraya konu açman tamamen saçmalık. Biri ile evlenirsin o zaman acarsın bir konu... Uslubunu duzeltmelisin. Senin altında kalan alt kesim(!) insanlara hitap ediyormuşsun, havası var yazılarında.

Ne alakası var? Programı izlemesemde konudaki mesajları gayet kibar 'sevgili dostlarım' gibi sözcükler içeriyor, bu mu tepeden bakmak?

• Unuttun Reziz Buraları.Selamlarını Yolla Ara Sıra
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.