Şimdi Ara

SELAMIN ALEYKÜM :) BAKIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN 1 YILDAN FAZLADIR BU FORUMDAYIM Bİ TÜRLÜ ÜYELİK AÇAMADIM SONUNDA OLDU HER GÜN 1,2 SAATİM BU FORUMDA GEÇİYO OH BE

• hoşgeldin
  • a.s , bu tip topicler (knight online konu dışı) kısmına açarsan daha düzenli bi forum olur.
    Hoşgeldin.
  • Aleyküm selam.Üyelik neden açamadın anlatır mısın biraz?Bir de bu tür konuları konu dışına açmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 5 Haziran 2007; 15:24:43 >
  • E.A HAKLISIN AMA KNİGHTONLİNE KONU DIŞINA BAAKAN YOK
  • h.g ama bu ilk ve son olsun lütfen konuları yerinde açmanı tavsiye ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEbuffer_DE

E.A HAKLISIN AMA KNİGHTONLİNE KONU DIŞINA BAAKAN YOK

Gelir gelmez aşmış olayı
    Ben bakmasam sen bakmasan , bakan olmaz.
    Bak L.J 'nın topiğe 55+ sayfa gitti .İçerik güzel olsun hayran kitlesi kolay .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende 2 ay öyleydim bizim bir arkadasta vardı ole 3-4 aydan beridir üyelik açmıyor ama hep takılıyor
  • BEN HEP İLK GELEN E POSTAYA BAKIYORDUM ORDAN ACTİVLEŞTİREMİYORDUM BU SEFER RASTGELE 2 . YE TIKLADIM ORDAN ACTİVLEŞTİRDİM Bİ DE TMM BEN İLK DEİLİM YA ŞU YANLIŞ YERDE TOPİC AÇMADA ÖZÜR DİLİYORUM
  • BEN İSMİMİN ALTINA FOTOĞRAF KOYMAYI BİLMİYORUM BİLEN BİRİSİ AÇIKLIYABİLİR Mİ
  • Önce listeden seç . eğer kendi pcden istiosan 64x64 max 7kb (şimdikiyler dğieştir dersin)

SELAMIN ALEYKÜM :) BAKIN LÜTFEN
  • Hepiniz o kadar iyi biliyorsunuzki forum kurallarını konunun yanlış yerde olduğunu anlıyorsunuz fakat şikayet etmek yok. Adama konu yanlış yerde deyince taşıyamıyor. Şikayet et butonu boşa koyulmadı oraya.

Hoşgeldin foruma. İyi vakit geçiremen dileği ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDyLoVe

Hepiniz o kadar iyi biliyorsunuzki forum kurallarını konunun yanlış yerde olduğunu anlıyorsunuz fakat şikayet etmek yok. Adama konu yanlış yerde deyince taşıyamıyor. Şikayet et butonu boşa koyulmadı oraya.

sabah 8 de ettiğim şikayete daha bakan yok 250+ şikayetim war artık özen gösteren yok
  • BlooDY HOŞ BULDUK ŞİKAYET ETMEK SENİN ELİNDE EDEBİLİRSİN BİRŞEY DEMİYORUM AMA KONUYU NASIL TAŞICAM ONU BİLMİYORUM ELEŞTİRMEDEN ÖNCE YARDIM ETMEYE ÇALIŞ LLÜTFEN YANLIŞ YERDE OLDUĞU İÇİNDE ÖZÜR DİLEDİM BANA
  • quote:

BlooDY HOŞ BULDUK ŞİKAYET ETMEK SENİN ELİNDE EDEBİLİRSİN BİRŞEY DEMİYORUM AMA KONUYU NASIL TAŞICAM ONU BİLMİYORUM ELEŞTİRMEDEN ÖNCE YARDIM ETMEYE ÇALIŞ LLÜTFEN YANLIŞ YERDE OLDUĞU İÇİNDE ÖZÜR DİLEDİM BANA

konuyu sen taşıyamazsın , yaptığım açıklama ve resim ile avatar seçebilrsin kendine

• E.A ACABA HANGİ LİSTEDEN VE NASIL SEÇİCEM AÇIKLARMISIN BİRAZ DAHA
  • Profilim e gir orda her bi ayar var
  • quote:

E.A ACABA HANGİ LİSTEDEN VE NASIL SEÇİCEM AÇIKLARMISIN BİRAZ DAHA

yukarda profilim war , az aşağı in . avatar seçeneği war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: E.A

quote:

Hepiniz o kadar iyi biliyorsunuzki forum kurallarını konunun yanlış yerde olduğunu anlıyorsunuz fakat şikayet etmek yok. Adama konu yanlış yerde deyince taşıyamıyor. Şikayet et butonu boşa koyulmadı oraya.

sabah 8 de ettiğim şikayete daha bakan yok 250+ şikayetim war artık özen gösteren yok

Şikayetin önceliğini "az" veya "normal" yaptıysan bakılmayabilir bakılmasada bizim şikayet etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok. Şikayet önceliğinin seviyesini söylemem ise forumda Süper MOD (1den fazla yerde mod) ların konuyla ilgilenmelerı için. Sadece KO bölümünden şikayet gelmiyor sonuçta.

Debuffer_De Sen taşıyamazsın dostum sadece MOD lar taşıyabilir. Ben seni eleştirmedim kendi kendini şikayet edemiyorsun sonuçta. benim eleştirim kural dışı yerde olmasını bilindiği halde sadece mesaj yazıpta 10 sn ayırıp şikayet edilmemesi. Bu arada Büyük harfle yazman pek güzel durmuyor. (Yasak değil istersen büyük harf kullan sadece bi görüş ne kadar dinlersin bi görüş )

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: E.A

quote:

Şikayetin önceliğini "az" veya "normal" yaptıysan bakılmayabilir bakılmasada bizim şikayet etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok. Şikayet önceliğinin seviyesini söylemem ise forumda Süper MOD (1den fazla yerde mod) ların konuyla ilgilenmelerı için. Sadece KO bölümünden şikayet gelmiyor sonuçta.

Debuffer_De Sen taşıyamazsın dostum sadece MOD lar taşıyabilir. Ben seni eleştirmedim kendi kendini şikayet edemiyorsun sonuçta. benim eleştirim kural dışı yerde olmasını bilindiği halde sadece mesaj yazıpta 10 sn ayırıp şikayet edilmemesi. Bu arada Büyük harfle yazman pek güzel durmuyor. (Yasak değil istersen büyük harf kullan sadece bi görüş ne kadar dinlersin bi görüş )

Yanlış yere açılmış bi konu için , acil seçeneği seçmenin bi anlamı yok bence.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.