Öncelikle herkeze selamlar. Temmuzda evleneceğim. Şimdiden en azından beyaz eşyaları alıp kenara koyayım istiyorum. baktıgımda her markanın her modelin illa ki bir skntısı vs var. Kul yapımı yapıcak birsey yok. Benim sizlerden istediğim, bana lg agırlıklı(bulundugum yerdeki servisi iyi tanıdığım) baska markada olabilir orta segmentte tavsiyeler istiyorum. Buzdolabı,çamaşır,bulaşık makinesi 6bin tl ye kadar tavisyelerinizi bekliyorum. Herkeze çok teşekkürler şimdiden.
Ağustos da evleneceğim için bende beyaz eşyaları önceden alayım dedim hatta bugün aldım dostum, ben arçelik den aldım. Her yerde servisi var bir de ben bütün markaların (üst segment olanlar dışında) üç aşağı beş yukarı aynı olduğunu düşünüyorum. Bosch, Samsung, Vestel den fiyat alıp detaylı incelemelerden sonra Arçelik de karar kıldım.
Bu modeli aldık. 4 programlı bir model. Aynı tip 6 programlı ve sadece bulaşık yıkama bitimine kaç dk kaldığını gösteren ekranı olan modeli ile arasında 300 tl vardı.
Bu aya özel 7kg üstü çamaşır makinesi alana bulaşık makinesinde indirim vardı. Bulaşık makinesi 999 tl ye geldi. Biraz pazarlıkla 4500 tl nakit fiyatına aldım.
Beyaz eşya işi biraz şans işi o yüzden uygun olanlardan bak derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
arçelik önerilerin için teşekkürler üstad, değerlendireceğim.