Şimdi Ara

SELAMLAR , Monitör bir türlü 1600*900 olmuyor .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde AMD Raedon HD 3450 var idi. Ancak elimdeki monitör de DVI-I çıkışı yok . O yüzden çevirici aldım . Ama şimdi ki sorun dada artık eski çözünürlük yok . :/ . Çeviriciyi takıp ekran kartını yerleştirdim . Şimdi format attım ama halen düzelmedi. Öbür forumlarda okudum da diyorlar ki orijinal kablosunu takın . Ama bende zaten DVI kablosu ve çıkışı yok . Ne yapacağım ?

• Dünyanın en güzel kişileri :D bilen yok mu ya ?
  • Bu galiba sorun. Ben şimdi bunu nasıl duzelticem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz135 D kullanıcısına yanıt
    Format attıktan sonra driver yüklemesini yaptın mı ?
  • AA dur deniyim . Öncesinde formattan önce indirmiştim de tekrar deniyim . 30 dk ya geliyorum.

•  SELAMLAR , Monitör bir türlü 1600*900 olmuyor .
    böyle :( . Denedim falan . Yok . Normal bi 128 mblik ekran kartım ile değiştirdim onda vga çıkışı var . Ona taktım sorunsuz çalıştı. Ancak bunda çeviriciden dolayı galiba böyle .
  • Ekran kartı driver yüklü deyilse yapamazsın başka neden yokki varsa bizde öğrenelim sorunu çözünce yaz bari

• Anlatamıyorum galiba ? Farkettiysen uğraştığım halde çözemedim diyorum. Bu yüzden buraya yazdım zaten. Hani azıcık mantıklı cevaplar ...
  • Deniz135 D kullanıcısına yanıt
    Vga'lı ekran kartını taktığında,arada çevirici yok diyer tahmin ediyorum. O şekilde istediğin çözünürlüğü verdiyse.
    Büyük ihtimal çevirici kaynaklı. Onları dişi erkek muhabbetleri var.
    İstersen çeviriciyi arkadaşında falan dene durum netleşmiş olur.
    Ona göre bir şey düşünürsün artık. Ama ondan olma ihtimali yüksek.

EDİT: Ayrıca şu konuyu bir incele.
    Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 18 Eylül 2016; 11:00:24 >
  • Çeviriciden kaynaklı olduğunu biliyorum. Ancak öbür arkadaşlardan forumda eskiden paylaşmış. Yani çeviriciyi nasıl ayarlıcam ki. DVI-I Dişi VGA Erkek . Diye aldım. zaten başka da olmuyor -.- . Oradaki seçenek nvidia da var. AMD nin Yazılımında bulunmuyor diye biliyorum. Ama internetten bakayım.
    ÇOK TEŞEKKÜRLER BU ARADA ^^.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.