Şimdi Ara

SELAMÜN ALEYKÜM GENÇLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• a.slm da , bunun icin yeni konumu acilir öteki konularda yazsaydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: turke64

a.slm da , bunun icin yeni konumu acilir öteki konularda yazsaydin

efecan açma lüksünde bulunabiliyorsa, pek tabi onur da konu açabilir

bu arada hoşgeldin onur ben ronaldinho1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-G -- 14 Mart 2010; 23:59:00 >
  • onur hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 16 Mart 2010; 21:17:07 >
  • Aleyküm Selam kanka nasılsın msn de göremiyoruz seni.
  • demek istedigim herkez bir konuda yazsa , konu kirikligi olmaz simdi herkez geri geldi diye yeni konu acarsa oooooooooo sayfa sayfa gereken konulari aramamiz lazim
  • aman nolucak ya biz eskileri biliriz 1 günde 2-3 sayfa yazıldığı olurdu o kdr dolu olurdiki digimon bölümü ah ah ne günlerdi
    ne bilim 3 senedir konu açmamışım açtık işte eskisi gibi sandım bi sakınca görmedim doğrusu bu tür konular altlara iner tepelerde gereksizlik yapmaz önemli konular yukaridadir ztn hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 15 Mart 2010; 0:24:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Günaydın
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

demek istedigim herkez bir konuda yazsa , konu kirikligi olmaz simdi herkez geri geldi diye yeni konu acarsa oooooooooo sayfa sayfa gereken konulari aramamiz lazim

Aferin moderatör olma yolunda ilk aşamayı atlattın evlat Diğerlerinin yanına alalım seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 15 Mart 2010; 0:51:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nuR^^

quote:

quote:

demek istedigim herkez bir konuda yazsa , konu kirikligi olmaz simdi herkez geri geldi diye yeni konu acarsa oooooooooo sayfa sayfa gereken konulari aramamiz lazim

Aferin moderatör olma yolunda ilk aşamayı atlattın evlat Diğerlerinin yanına alalım seni

cok komiksin

• quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

aman nolucak ya biz eskileri biliriz 1 günde 2-3 sayfa yazıldığı olurdu o kdr dolu olurdiki digimon bölümü ah ah ne günlerdi
    ne bilim 3 senedir konu açmamışım açtık işte eskisi gibi sandım bi sakınca görmedim doğrusu bu tür konular altlara iner tepelerde gereksizlik yapmaz önemli konular yukaridadir ztn hep

Rahatına bak efe biz bizeyiz
    Turke çok kasma kendini. 2-3 konudan kirlilik olmaz. Zaten oyun açılınca böyle konular kalmaz korkma

Hoşgeldin onur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 15 Mart 2010; 7:01:02 >

• Geç kaldın
  • şerefsiz herif seni aramadgım yer kalmadı. Askere gitti dedim kesin

H.g aslanım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toraman1903 -- 15 Mart 2010; 13:47:49 >
  • ;)
  • Aleyküm Selam Onur Hoş Geldin...
  • Kimler gelmiş
  • hg onur anılkahya bn ;)
  • A.s. Hoşgeldin Onur
  • As.
  • A.s Hoşgeldin.
  • Aleykümselam moruk

Hoşgeldin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.