quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster Aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berakatühü
quote:Orijinalden alıntı: illyria_snmaleykümm slmm naber hamzaAlıntıları Göster ve aleyküm selam.....
quote:Orijinalden alıntı: Déstinya. slmAlıntıları Göster neyse ben yatıyorum... herkse ii geceler.. yarın görüşürüz hamza
quote:Orijinalden alıntı: illyria_snmaleykümm slmm naber hamzaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: illyria_snm aleykümm slmm naber hamza Ankaradan canlı bağlantı
quote:Orijinalden alıntı: Déstinya. slmAlıntıları Göster Aleyküm selam... Umarım diyene kadar gene ceza almamıştır.
quote:Orijinalden alıntı: illyria_snmaleykümm slmm naber hamzaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: illyria_snm aleykümm slmm naber hamza bir gün içinde kendime benzettim senide ben yatıyorum herkese iyi geceler
quote:Orijinalden alıntı: HearthSSquote:Orjinalden alıntı: illyria_snm aleykümm slmm naber hamza bir gün içinde kendime benzettim senide ben yatıyorum herkese iyi geceler Alıntıları Göster slm nbr la ank damısın?
quote:Orijinalden alıntı: ChuKuslm nbr la ank damısın?Alıntıları Göster Hacı cevap biraz geç oldu ama idare et :evil bugün yorulduk baya :S mebusevlerinden çıktık anıtkabire ordan kızılay ordan tunalı kuğulu park ordan bahçeli bahçeliden mebusevleri ve hiç arabaya binmeden tabanway :evil anti nin explorer da bişi var sm koyamıyom :ağla
quote:Orijinalden alıntı: HearthSSHacı cevap biraz geç oldu ama idare et :evil bugün yorulduk baya :S mebusevlerinden çıktık anıtkabire ordan kızılay ordan tunalı kuğulu park ordan bahçeli bahçeliden mebusevleri ve hiç arabaya binmeden tabanway :evil anti nin explorer da bişi var sm koyamıyom :ağlaAlıntıları Göster sinemde hamza da kör önlerinden geçmişim yaffs farketmemişler beni hüeeee sinem salı kaçıos hamza da gelio
quote:Orijinalden alıntı: MoonRosesinemde hamza da kör önlerinden geçmişim yaffs farketmemişler beni hüeeee sinem salı kaçıos hamza da gelioAlıntıları Göster Aleyküm selam Hamza kardeş.