Şimdi Ara

Selanik' e nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Haziran ayında Selanik aktarmalı Ryanairle Romaya gidicem.Selanik'e Edirne'den tren ve otobüsle gidebiliyorum ama ayrıntılarını bilmiyorum..Varış sürelerini,ne kadar fiyatta olduklarını bilen var mı acaba ?

• Bizim akrabalar tırın arkasında götürüyorlar.
  • Açıkcası eşegimi saglam kazıga baglamam lazım :)) daha iyi fikirler gerekşyor :)
  • uppp
  • hiç bilemiyorum ama, şu Ryanair'de bir gelemedi buraya.. bir gelirse............................ sırf uçak hafif olsun diye "hostesleri kilo vermeleri konusunda uyardık, artık uçağa daha az buz alıyoruz" diyen bir firma.. ucuzluğu anca böyle sağlıyorlar..

birde geçence kabin basıncı düşünce oksijen maskeleri düşmüş.. 3 koltuğa 1 maske düşmüş(normalde 3e 3'tür).. sebep mi? daha hafif olması uçağın ki yakıt az yaksın.. yolcular dilan isyan etmiş.. bazısı bayılmış vs vs.. ama açıklamada "bedavadan biraz pahalı uçmanın da bir bedeli var" denildi..
    son kısım (oksijen maskesi) benim uydurmam.. ama yakında bir yolunu bulurlarsa(kurallarda bir açık filan) bu adamlar onu da yapar).. diğerleri gerçek(hostesler kilo vrsin, daha az buz alın uçağa kısmı)

• İlginiz ve yorumunuz içi teşekkürler :) Metro turizmin otobüs seferleri varmıs.metro turizm ile gideceğim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.