Şimdi Ara

Selçuk Aydın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece Selçuk Aydın'In maçı vardı, izleyemedim fakat biraz önce maçın highlight Videosunu izledim, maalesef yenilmiş.

Üzüldüm doğrusu, severim Selçuk Aydın'ı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siklet düşürmek Gökhan Saki'ye yaradı fakat Selçuk Aydın'a yaramadı.

• Kötü dayak yedi malesef

• Adama 15 kilo verdirip siklet düşüttürürsen ne güç kalır ne performans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Adama 15 kilo verdirip siklet düşüttürürsen ne güç kalır ne performans.

Aynen kardeşim duruşundan belliydi zaten çok bitkin görünüyordu.

• OKTAW kullanıcısına yanıt
    Yazık gerçekten çok yazık Selçuk Aydın iyi gidiyordu adamı mahvettiler. Zaten yetişenler bir elin parmağını geçmiyor onları da biz mahvediyoruz sonra hep gurbetçilerle bir yerlere gelmeye çalışıyoruz misal Gökhan Saki adam müthiş belki de şuan dünyanın en iyisi fakat adam Türkçeyi bile zor konuşuyor ülkemizde yetişmemiş yani bizim yaptığımız iş hep hazıra konmak.
  • Kardeşim inanır mısın benim de aynı konulara canım sıkılıyor. Adam dediğin gibi çok iyi, ya bu adamın şampiyonluğu var ve yine şampiyonluğa oynuyor ama kimse sahip çıkmıyor hatta onuda geçtim adama doğru dürüst antrenman imkanı bile sunmuyorlar.

Bu adam için hususi bir tesis yapsan bile yeridir ama adamı bayanlar spor yapacak diye salondan çıkartıyorlar. Ondan sonra da dediğin gibi bir yerlere geldiği zaman yok işte Türkiye'nin gururu falan filan.

Sinan Şamil Sam'ıda harcadılar bunuda harcayacaklar gerçekten yazık.

Gerçi spor anlayışı futboldan ileriye gitmeyen bir ülkede yaşıyoruz o yüzden böyle durumları çokta yadırgamamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKTAW -- 19 Mayıs 2014; 21:06:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Tarık Çamdal Galatasaray'da..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OKTAW kullanıcısına yanıt
    Durum vahim gerçekten Misal Fransa'ya bak hocam adamların zenci bi judocusu var adam o kadar ünlü kİ adidasın Fransada reklam yüzü ve futbolculardan çok daha fazla ilgi görüyor aynı şekilde Badr Hari gibi bir efsane var adamın maçını izlemeye C.Ronaldo ve Benzema geliyor ama bizim sporcularımza bak ne adı var ne sanı sözde güreş ata sporu ama olimpiyatlarda, dünya şampiyonalarında durum ortada. En kötüsü de uluslararası başarı kazanacak potansiyele sahip adamlar geçim derdinden spora vakit bulamıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.