Şimdi Ara

SELÇUK HUKUK MU ÇUKUROVA MI AKDENİZ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tm3 sıralamam 21k eskişehir istiyordum fakat yüksek ihtimal gelmeyecek sizce bu 3 üniversite arasından eğitim ortam vs. hangisini seçmekte fayda var benim için çukurova bir adım önde çünkü Adananın ilçesinde oturuyorum bana 1 saat uzaklıkta bunun yanında bir kaç arkadaşımda orayı yazmayı düşünüyor fakat çukurovanın hukuk fakültesi diğerleri kadar köklü değil sizce hangisini seçmek daha mantıklı?

• up beyler yardım
  • rahatım bozulmasın evimden okula gideyim diyorsan çukurova, okulun eğitim kalitesini önemsiyorsan selçuk, sosyal hayat-gezme tozma vs. istiyorsan akdeniz
  • emin ol adanada da antalya kadar imkan vardır :)

eve yakın olim diyosan cukurova yaz hatta direk yaz derim çukurova gibi kampüsü ortamı bulamazsın çoğu yerde elindekinin kıymetini bil derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi kere o eli indir

emin ol adanada da antalya kadar imkan vardır :)

eve yakın olim diyosan cukurova yaz hatta direk yaz derim çukurova gibi kampüsü ortamı bulamazsın çoğu yerde elindekinin kıymetini bil derim :)

vardır tabii hocam da hani antalya turist falan
  • he yazın iyi olur orası ayrı ama yazın herkes koşarak memleketine dönüyor dayanamıyor :)
  • Salla selçugu antalya ve adana yaz geç inşallah gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi kere o eli indir

emin ol adanada da antalya kadar imkan vardır :)

hocam yalnız çukurova hukuk kampüsün biraz dışında işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

rahatım bozulmasın evimden okula gideyim diyorsan çukurova, okulun eğitim kalitesini önemsiyorsan selçuk, sosyal hayat-gezme tozma vs. istiyorsan akdeniz

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahcin

Salla selçugu antalya ve adana yaz geç inşallah gelir

aynen hocam bende öyle düşünüyorum konyada 4 yıl geçmez adana hem yakın hemde adana konyaya göre çok çok daha iyi hem ortam bakımından hem kampüs bakımından

quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

rahatım bozulmasın evimden okula gideyim diyorsan çukurova, okulun eğitim kalitesini önemsiyorsan selçuk, sosyal hayat-gezme tozma vs. istiyorsan akdeniz

hocam açıkçası antalya çukurovayla selçuktan daha geri planda kalıyor adana antalyadan kötü değil kışın turist falan olur yazın haklısınız ama sen okuyorsan zaten merkezde olacaksın selçuk üniye gelince şehir pek iyi değil ama her yere yakın ankara eskişehir vs. ve eğitimi diğerlerine göre daha iyi

• hukuk geçmişi arıyorsan selçuk kesinlikle.ama selçuk çok zordur haberin olsun antalya ya da adanada çok daha rahat okursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkenn

hukuk geçmişi arıyorsan selçuk kesinlikle.ama selçuk çok zordur haberin olsun antalya ya da adanada çok daha rahat okursun

Haklısın hocam bide o var zaten çukurova daha cazip geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up beyler yardım

• Up beyler

• quote:

hukuk geçmişi arıyorsan selçuk kesinlikle.ama selçuk çok zordur haberin olsun antalya ya da adanada çok daha rahat okursun

Hocam benim de sıralama 17k Selçuk düşünüyorum da cidden o kadar iyi mi burası? Ben orta halli bir hukuk olarak görüyordum Selçuk u

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Hocam benim de sıralama 17k Selçuk düşünüyorum da cidden o kadar iyi mi burası? Ben orta halli bir hukuk olarak görüyordum Selçuk u

hocam iyiden kastın nedir arkadaş köklü demiş evet selçuk içinde en köklüsü en eski olanı ve öğrencileri çok sıkıyorlar zor yani onun dışında seninde dediğin gibi orta halli bir hukuk zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

ben sadece buraya yazdığın üniversiteler arasında kıyas yaptım. selçuk hukuk ankara ve istanbuldan sonraki en eski fakültelerden birisi.iyiliği tartışılır orası ayrı
  • Selçuk'un hakimlik savcılık başarısı çok yüksek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.