Şimdi Ara

Selçuk mu Pamukkale mi Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selçuk teknoloji fakültesiyle , Pamukkale arasında kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz ? sizce hangisi ve neden ?

• denizli bence kampüsü ve eğitimi yüzünden
  • aynen hocam eğitim konusunda iyi ama selçukta da baya zorluyorlarmış diyorlar yani zorluyorlarsa iyidir. işte insan kararsız kalıyor.
  • Aklı olan konyada ne okur nede yaşar.Türkiyenin en pislik bağnaz koyun sürüsü topluluğunun olduğu bir şehir.Abazaların çok olduğu kendilerinden 10 yaş küçük kızlara iğrenç bir şekilde bakan tiksinç bir şehir.Konyalı olmaktan ve konyada yaşamaktan UTANÇ duyuyorum.Allah kimsenin başına vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar kötü mü hocam ? Aslında baktığımız zaman pek önemli değil.Ama orada 4 sene boyunca okuyacaksın bu tür şeyler önemli. peki teknoloji fakültesinin bilgisayar mühendisliği hakkında neler biliyorsunuz hocam ?
  • Konya OGUZ un bahsettiği kadar kötü şimdi doğru diyor bir şey diyemezsin ama üniversiteli öğrencilerin Konyayla Konyanın adamıyla pek bir işi olmuyor. Şehrin 25 km dışında Bosna diye bir yerde yaşıyorlar. Tüm ihtiyaçlarını giderecek kadar büyük bir yer olduğundan kimse merkeze bile inmiyor.
  • sagol hocam ama selcugun egitimiyle pamukkalenin egitimi staj imkanı farkı nedir sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.