Şimdi Ara

Selçuk Şahin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, bu adam müthiş oynuyor önceden böyle değildi ne olmuş buna ? Mehmet Topal'ı yedek bırakırsa tuhaf olur Selçuk sahada Mehmet kenarda. Ama tabi böyle oynayacaksa her maç 11'de oynamalı.

• O kadar iyi değildi be hocam . Saçma sapan paslar attı takım atağa çıkacak geri pas ile takımı frenliyor. Tabi eski Selçuk'ta değildi o ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmayin beyler takim iyidi goze batmadi o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Selçuk Şahin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

O kadar iyi değildi be hocam . Saçma sapan paslar attı takım atağa çıkacak geri pas ile takımı frenliyor. Tabi eski Selçuk'ta değildi o ayrı.

Hayır sürekli topları kapıyor ve iyi paslar atıyordu o yüzden dedim.
  • Rakipten topu kapıp uzaktan vurduğu füzeden itibaren 5 dakika coştu o anın videosu var mı acaba? Taraftarda şaşırmıştı :)
  • fenerbahçe taraftarı tarafından lehine dakikalarca tezahürat yapılmış ve kariyerinin zirvesine ulaşmış futbolcu. bence ikinci yarıya çıkmasın ve zirvedeyken futbolu bıraksın.

ekşi sözlükteki şu yoruma çok güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selçuk denen BİDON
    11 yıl önce açıldı
    ismail murat aydın
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 tane çok çok basit pas hatası yaptı 2 tanesi bizim yarı sahamızda.bir dmf nin böyle bir lüksü yok.ha normal bildiğimiz selçuktan iyiydi tabii ki.maçın en çok koşanı da olmuş.
  • Caner hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Caner hakkında ne düşünüyorsunuz ?

sol bekte iyi oynuyo pres falan yaptı takıma çok top kazandırdı ama hasanali kadar hızlı değil bana göre
  • Selçuk ondan bekleneni veriyor ama bu yeterli mi tartışılır ?

Sadece defans yapan, top kesen biri. Onun yerine topal daha iyi adam tutuyor ve ataklarda da var çoğu zaman

Topal sakat mı bu arada ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Selçuk ondan bekleneni veriyor ama bu yeterli mi tartışılır ?

Sadece defans yapan, top kesen biri. Onun yerine topal daha iyi adam tutuyor ve ataklarda da var çoğu zaman

Topal sakat mı bu arada ?

Sakatlığı geçti ama dün yedekdi sanırım.Ersun hoca formsuz olanı kesiyor Emre'yi kesmesine sevindim.
  • Bi ara öyle bi pas attı ki Gökhanla yanılmıyosam Topuz, Gökhan ileri Topuz geriye 200 km hızla koştu yakalıyalım topu diye
  • Beyler bakın

CANER - BEKIR - BARONI - SELÇUK - SEMIH

bunlar bi maçta 3 gol 3 asist 3 çizgiden top çıkarma yapsalar bile o maçın sabahında takımdan kovulması lazım.

isterlerse gol kralı olsun isterlerse asist kralı

sezonun ortasında olsak bile sözleşmeleri feshedilmeli hatta maça 1 saat bile olsa bile feshedilmeli.

bunların takımda yeri yok.

bekir , selçuk , semih , caner her gece yatmadan önce şükretmeliler biz bu yeteneksiz halimizle nasıl dünyalar kadar para alıyoruz nasıl oynuyoruz diye

Çok şükür aykut kocaman belasından kurtulduk Allahıma bin şükürler olsun gitti isterse şampiyonlar ligini ve uefayı aynı anda hemen arkasından süper kupayı alsın 1 saat sonra takımdan kovulmalı diye düşünüyordum.

ama doğru olan birşey var adamlar yaşıyolar o ev senın bu araba benım bu kız senın bu paralar benım ohh valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Beyler bakın

CANER - BEKIR - BARONI - SELÇUK - SEMIH

bunlar bi maçta 3 gol 3 asist 3 çizgiden top çıkarma yapsalar bile o maçın sabahında takımdan kovulması lazım.

isterlerse gol kralı olsun isterlerse asist kralı

sezonun ortasında olsak bile sözleşmeleri feshedilmeli hatta maça 1 saat bile olsa bile feshedilmeli.

bunların takımda yeri yok.

bekir , selçuk , semih , caner her gece yatmadan önce şükretmeliler biz bu yeteneksiz halimizle nasıl dünyalar kadar para alıyoruz nasıl oynuyoruz diye

Çok şükür aykut kocaman belasından kurtulduk Allahıma bin şükürler olsun gitti isterse şampiyonlar ligini ve uefayı aynı anda hemen arkasından süper kupayı alsın 1 saat sonra takımdan kovulmalı diye düşünüyordum.

ama doğru olan birşey var adamlar yaşıyolar o ev senın bu araba benım bu kız senın bu paralar benım ohh valla.

Caner ve Selçuk hariç katılıyorum diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

fenerbahçe taraftarı tarafından lehine dakikalarca tezahürat yapılmış ve kariyerinin zirvesine ulaşmış futbolcu. bence ikinci yarıya çıkmasın ve zirvedeyken futbolu bıraksın.

ekşi sözlükteki şu yoruma çok güldüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.