Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ # 2014 GİRİŞLİLER (36 KİŞİ OLDUK ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
13
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler kampüste gökkuşağında falan iddaa oynanacak yer var mı bayii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Yaz abicim Turizm İşletmeciliği İÖ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Konya'ya geleceğim Selçuk kazandım. Ev arkadaşı arayan veya ev tutmayı düşünen varsa temiz, düzenli, güvenilir bir ev arkadaşı arıyorum. Bursa'dan geleceğim Konya'dan 1 yıl önce taşındım Bursa'ya kısmet geri dönmekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envoytr -- 4 Ekim 2014; 0:41:43 >
  • İyi forumlar beyler, ben de Selçuk Üniversitesi'nde okuyorum, hukuk fakültesindeyim, yeniyim. Okula gitmek için evden alaaddin durağına yürü, bin, in, fakülteye yürü derken bunu eve dönüşte de yapınca günlük minimum 2buçuk saatim yolda geçiyor. Artık bıktım ve sabahları okula arabayla gitmeye karar verdim. Planım şöyle: Sabah en geç saat 8'de evden çıkıp dönüşte de en geç saat 16.10'da kampüsten ayrılmak. Tabii bir de evden kampüs 21-22 km. Git gel toplamda yaklaşık 44km. 44km*0,25kuruş=11 lira. Bunu yolcu sayısına(ben dahil) bölüp bu çileden ekonomimi çökertmeden kurtulmak istiyorum. Sürücü hariç 5 kişiyi zorlarız. Benle beraber iki kişi bile olsak bana uyar. Tabi mümkün mertebe sayı artarsa yolculuk 2,5 liraya kadar düşebilir gidiş-dönüş (6*0,25=15 aha çakal kar edecek diye düşünmeyin, arabanın taşıyacağı ağırlık hatrı sayılır ölçüde artmış olacağından, yakıt sarfiyatı da bir miktar artar 6 kişi olursak, yol bilgisayarından verileri alırız, rahat ederiz.). Gelin bi el atalım derim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.