Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ # 2014 GİRİŞLİLER (36 KİŞİ OLDUK ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
13
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam ben Atatürk yurdun da kalıyorum hatta bu sene 2.senem Dediğim gibi yaptım ben ve kayıt oldum . Oraya gitmekte fayda var telefonda yalan yanlış konuşuyorlar .

ben telefonla rezervasyon yaptırdım zaten bana kayıt yaptırmamaları gibi bi durum olamaz ?
  • beyler bana kargo falan gelmedi yapmamız gereken birşey yok dimi sadece kayıt gününü bekliyorum şuan
  • purpleswag kullanıcısına yanıt
    Rezevasyon hikaye hocam ona çok fazla güvenme yurdun önünde öyle bir kuyruk oluyor ki gümbürtüye gidebilirsiniz o yüzden oraya gidip kendinizin ilk günden kayıt yaptırması daha mantıklı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

beyler bana kargo falan gelmedi yapmamız gereken birşey yok dimi sadece kayıt gününü bekliyorum şuan

bana da gelmedi. kayıtta gereken belgeleri nerden öğrenebiliriz? okulun sitesine baktım, yazmıyor hiç bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strawberryfields

quote:

beyler bana kargo falan gelmedi yapmamız gereken birşey yok dimi sadece kayıt gününü bekliyorum şuan

bana da gelmedi. kayıtta gereken belgeleri nerden öğrenebiliriz? okulun sitesine baktım, yazmıyor hiç bir şey.

Buyrun
     SELÇUK ÜNİVERSİTESİ # 2014 GİRİŞLİLER (36 KİŞİ OLDUK )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin30 -- 25 Ağustos 2014; 12:47:32 >

• arkadaşlar bi arkadaşım kazandı okulunuzu gelmemiş kargo ön kayıt varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

arkadaşlar bi arkadaşım kazandı okulunuzu gelmemiş kargo ön kayıt varmı?

ön kayıt yok
  • Bilgisayar Mühendisliği kazananlara geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anonymousss

beni de yazın istatistik bölümü herkese hayırlı olsun

Coşkun hoca efsanedir. Bu adam niye bu kadar hızlı konuşuyor diye düşünmeyin. Adam hızlı konuşmuyor, hızlı düşünüyor.
  • Kargo falan gelmediyse önemli değil. Zaten okulun sitesinde var gerekli açıklamalar.
  • şimdi yeni kayıt oluyoruz ya. hazılığı ben direk sınavla geçicem. bunun için hazırlık atlama sınavına mı yoksa muafiyet sınavına mı girmem lazım ?
  • Beyler kayıt sayfasında sadece diploma ve 12 adet resim mi götüreceğiz ? 3. ve 4. maddelerin benle ilgisi yok.Bu 2 istenen şeyi götürüp kaydımızı tamamlayabiliyoruz herhalde ?
  • harç ne kadar yatırıyoruz?
  • quote:

harç ne kadar yatırıyoruz?

İkinci öğretimler harç yatırıyor sadece.
  • quote:

quote:

harç ne kadar yatırıyoruz?

İkinci öğretimler harç yatırıyor sadece.

bana bugün mesaj geldi harç yatırmadınız falan diyordu?
  • Joey Tribbiani kullanıcısına yanıt
    Ben 2012'de kayıt olduğum zaman harç veya herhangi bir ücret ödememiştik. Yine aynıdır ama istersen bi öğrenci işlerini ara sor. Benimde içime şuan bir kurt düştü.
  • quote:

Ben 2012'de kayıt olduğum zaman harç veya herhangi bir ücret ödememiştik. Yine aynıdır ama istersen bi öğrenci işlerini ara sor. Benimde içime şuan bir kurt düştü.

yarın bi' arıyalım bakalım
  • Arkadaşlar her fakültenin kayıt tarihi farklı değil değilmi ? Ben aradım 1-5eylul arası istediğiniz tarihte yapabilirsiniz dedi bana.

Bide kyk yurtları ne zaman açıklanır "?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler harç ücretiyle ilgili size de mesaj geldi mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdi aradim harc olayi icin 1. ogretimseniz gerek yok dediler mesaji gormemezlikten gelin dediler soyle bi detay veriyim adama tamam anladim dedim adam direk kapadi halbuki baska sorularimda vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.