Şimdi Ara

Selçuk üniversitesi mimarlik hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler burda okuyan veya tanıdığı olan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mimarlık fakültesi sehir merkezinde mi yoksa kampüste mi bilen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedyfreeder

Mimarlık fakültesi sehir merkezinde mi yoksa kampüste mi bilen var mi

Knk mimarlık ve rektörlük şehir merkezinde ben normalde aksarayda okuyorum konyaya tatile geldim arkadaşlarla geziyoduk dedilerki burası Alperenin okul bende şaşırdım laaa dedim mimarlığı burayamı taşıdılar çok iyiymiş dedim felan hatta puanım tutsa seneye burayı yazacam

• Yardımcı olayım

Şehrin merkezinde eski rektörlük binası alaaddinin karşısı

Soruların varsa yaz

• HugenkuL7 H kullanıcısına yanıt
    Hocam kötü yaa kampüs hayatı olmadan 4 yil geçirmek

• fenyapamayansayısal kullanıcısına yanıt
    Tekrar düşün bence biyerlerimizden kan alıyorlar

Çok zorluyorlar bir çok arkadaş kaldı

Ama iyi yanları var denize kıyısı olupta puanı yüksek olan bir çok okuldan daha iyi eğitimi var. Puanı düşük olması sebebi konya olduğu için tam puan/performans okulu

• Speedyfreeder kullanıcısına yanıt
    Ben kampüsde oturuyorum servis ayarladı rektör sağolsun çokda sıkıntı değil 30 dkda gidiyor zaten kampüs bi noktadan sonra saçma geliyor kalabalık öğrenci yığınları gelmesi gitmesi dert tramvay ayakta kalıyorsun dolmuş filan tıkabasa dolu şehrin merkezinde lise gibi olmanın avantajları var. Dışarı bi çıkıyorsun şehrin merkezi herşey elinin altında şehirle iç içersin. İlk başta bende kötü oldu filan diyordum alıştık daha iyi oldu bence özel hissediyorsun

Ayrıca 100yıllık tarihi binada ders yapıyoruz buram buram tarih her yer karşımızda 800 yıllık karatay medresesi yanımızda osmanlı dönemi 100yıllık binalar Önümüzde 800-900 yıllık Aleaddin camii filan baya mimarlığı besleyici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HugenkuL7 -- 19 Ocak 2018; 10:19:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aynen hocam haklisin bir yandan iyi tabi, tanıdığım selcukta okumuştu egitim olarak baya iyi o yandan sıkıntı yok puani marmara ege tarafinda olmadığı icin düşük yoksa köklü bir üniversite. Onun dışında sakarya cukurova ktü falan aklimda ben bu arada balıkesirde oturuyorum bu sene sinav sistemi siralamalar degisecek mezun yilimdayim ama çok iyi bir puan yapicagima inanmiyorum şahsen bu aralar biraz kötü gidiyorum o yuzden biraz düşük puanlı unileri araştırmaya basladim

• Speedyfreeder kullanıcısına yanıt
    Hocam inan kendine ya okadar yüksek değil puanı. Ne adamlar geliyor bi görsen

Aslında hedefledigim puan 420-425 falan belki uludağ anadolu akdeniz dokuz eylul denk gelir yapabilsem çok iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.