Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ~ TOPLANALIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
7.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurluknehri

Hukuk

aha bulduk :D
  • elektrik elektronik
  • Arkadaslar 2. Ogretim harci hakkinda bilgisi olan var mi? Site biraz karisik bulamadim biturlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk 2. öğretim. İzmirden gelenler nasıl sıkıntı çekerler bi bahsetseniz müteşekkir olurum. Merkezden ümidi kestim zaten kampüsünde ortam nasıldır yobaz diye tabir edilen insanlar çok mudur orda da?
  • Makine kazanan yok mu? Soracağı birşey varsa, ilk söyleyeceğim İbrahim Güldü nün emekliye ayrılışıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavii1

selçuk makine mühendisligi iö

vaay hocam beraber okuyacağız..

nereden geliyorsun konyaya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas_91

Makine kazanan yok mu? Soracağı birşey varsa, ilk söyleyeceğim İbrahim Güldü nün emekliye ayrılışıdır

ben makine iö kazandım.. "İbrahim GÜLDÜ" efsanevi hocayı duydum, evet emekliye ayrılmış.. herkes hayırlı olsun 4 senede bitirirsin artık okulu diyorlar..

sen bu bölümde mi okuyorsun şu an?
  • Beyler selçukta okuyorum derdi sıkıntısı sorusu olan pm atsın yardımcı oluruz
  • Alkollü mekan olarak kısıtlı imkanlara sahip, aslında sosyallikten kastedilen o. Bosna Hersek mahallesi güzeldir öğrenci için en sorunsuz yerdir .
    Konyanın geri kalanında hep aile yapısı yaygın olduğu için saten ev vermezler kolay kolay. Onun dışında halkın %50 civarı yobazdır, saça sakala dik dik bakanlar artık pek kalmadı zaferde gezen apaçi oğlanlar yüzünden artık her şey normal geliyor insanlara. (Bayanların açık vs. giyinmesi hariç. Açıklıktan kasıt mini etektir sırtı açık askılı bişeydir vs.) Hemen insnaların aklında .. diye oluşuverirsiniz, o bakımdan oldukça geri kalmış bir toplumdur, zaten toplumun çoğu cemaatçi. Konya gideceğiniz mekanları iyi araştırın ona göre hareket edin, öğrencinin işi olmayan yerlere gitmeyin.

Kazanıpta zorluk çekeceğini düşünen yada tedirgin olan vs. arkadaş var ise ilk gün bir buluşma ayarlayalım ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, kazananlarda farklı fakülteden de olsa tanışmış olur, çünkü devam zorunluluğu olmayan derslere çoğu girmez, ve vakit geçirmeniz için aynı bölümde olmanız gerekmez.

Herkese hayırlı olsun,

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurluknehri

Hukuk

aha bulduk :D

ben de hukuk kazananlardanım.2.öğretimim siz normal mi 2. mi kazandınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGM35

Hukuk 2. öğretim. İzmirden gelenler nasıl sıkıntı çekerler bi bahsetseniz müteşekkir olurum. Merkezden ümidi kestim zaten kampüsünde ortam nasıldır yobaz diye tabir edilen insanlar çok mudur orda da?

ben de hukuk kazandım dostum 2. öğretimim.istanbuldan gideceğim.Bence çok sorun olmaz.Alışırız yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkkp

quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

Ben harita muhendisligini kazandim herkese hayirli olsun umarim kafamizda yarattigimiz onyargilar gidince yok olur

bende selçuk harita

Alıntıları Göster
    radyo tv sinema 2. öğretim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emixxhaulin -- 18 Ağustos 2012; 11:52:27 >
  • 9 senedir Bosna Hersek Mahallesindeyim, Ankara Gazi HİT'i bu sene kazandım, Bosna Hersek'ten gideceğime çok üzülüyorum, belki gelmeye bile çalışırım. Özellikle Bosna Hersek yeni sezona daha da gelişerek giriyor, kiralar bizim binada 420-450 lira, fakültelere 10 ila 15 dk uzaklıkta yürüyerek. Şehir merkezi 15 km (40-45 dk uzaklıkta) Ama Bosna Hersek gayet güzel bir mahalle :)

Yıl olmuş 2012 kimse kimsenin ne giydiğine karışmıyor bunu söyleyenleri garipsiyorum Sadece eve çıkacaksanız apartmanda toplum içinde birlikte oturduğunuzun farkında olun yeter, ben 21 yaşında biri olduğum halde ygs/lys'lere çalışırken gecenin 02 sinde gitar, şarkı sesiyle rahatsızlık veren arkadaşlar oluyordu. Bosna Hersek bulunmaz bir nimet, mahallenin demir baş gençleri biraz kenar mahalle görünümü veriyor, sosyo kültürel olarak farklı bir yapı.

Selçuk'un en çok kampüs sistemini özleyeceğim sanırım Zorluk yaşamazsınız, belki çarşıya giderken tramvaylar kanser eder o kadar, minibüste var ama ben sevmiyorum :)

• Elektrik elektrnk ikinci öğretm
  • Devlet yurtlari hakkinda bilgi verebilecek olan var mi?Turkmenler dolusmus rahat edemezsiniz filan diyorlar.Bir de kyknin aksarayda bir yurdu varmis ama aleaddin keykubat kampusune uzakligi nedir?

edit:Bolum radyo tv bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpaw -- 18 Ağustos 2012; 12:37:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: araf...

Elektrik elektrnk ikinci öğretm

aynı bölümdeyiz dostm nerden geliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar an an ad am -- 18 Ağustos 2012; 12:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar an an ad am

quote:

Orijinalden alıntı: araf...

Elektrik elektrnk ikinci öğretm

aynı bölümdeyiz dostm nerden geliyorsun

Ankara hocam sen
  • Ben harita muh kazandim ikinci ogretim var mi gelen arkadaslar bulusalim tanisalim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1337

quote:

Orijinalden alıntı: ozas_91

Makine kazanan yok mu? Soracağı birşey varsa, ilk söyleyeceğim İbrahim Güldü nün emekliye ayrılışıdır

ben makine iö kazandım.. "İbrahim GÜLDÜ" efsanevi hocayı duydum, evet emekliye ayrılmış.. herkes hayırlı olsun 4 senede bitirirsin artık okulu diyorlar..

sen bu bölümde mi okuyorsun şu an?

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin..

evet halen makinede öğrenciyim.. sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.