Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ~ TOPLANALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
4
Favori
7.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimler konyada görelim. aynı bölümü kazananlar birbirlerini tanısınlar:)
    konya hakkında bilgisi olanlarda konuyu zenginleştirirse güzel olur.
    herkese hayırlı olsun.

ben doğu dilleri ve edebiyatları'ndayım

• ilköğretim din kültürü öğretmenliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykuş®

ilköğretim din kültürü öğretmenliği
    mimarlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiffanysQueen

mimarlık.

Alıntıları Göster
    veteriner fakültesi :))
  • quote:

mimarlık.

Alıntıları Göster
    bu kadar mı la
  • quote:

mimarlık.

Alıntıları Göster
    Sorusu olan yazsın, cevaplamaya çalışalım arkadaşlar. Belki bir yardımımız dokunur.
  • quote:

mimarlık.

Alıntıları Göster
    bu sehrin degerini bilin arkadaslar belki sosyal olarak yapabilecekler kısıtlı ama ekonomik olarak en rahat gecineceginiz bir sehir ulasım rahat yemekler normal fiyatlarda kırtasiyeyi belirli çarşılarda ucuza kapatırsınız kısacası bok atmaya degil uyum saglamaya calısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karabük Tıp Fakültesi
    5 yıl önce açıldı
    Galatasaray Üniversitesi / İTÜ
    11 yıl önce açıldı
    Sakarya Üniversitesi Hazırlık
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben harita muhendisligini kazandim herkese hayirli olsun umarim kafamizda yarattigimiz onyargilar gidince yok olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89877533B

Ben harita muhendisligini kazandim herkese hayirli olsun umarim kafamizda yarattigimiz onyargilar gidince yok olur
    türk dili ve edebiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Sorusu olan yazsın, cevaplamaya çalışalım arkadaşlar. Belki bir yardımımız dokunur.

madem sorun dedin ben başlıyorum hocam :)

1-doğu dilleri ve edebiyatları bölümünde derslere devam zorunluluğu var mı?
    2-geçme notu kaç?
    3-şehir yerleşmiş,düzenli diyorlar peki öğrenciye nasıl bakıyorlar. aha öğrenci buna 2 katına kakalarım muhabbeti oluyor mu? (böyle bir şey duydum )
    4-şehri yıllardır muhafazakar olarak biliriz mevlana şehridir diye yalnız internette gördüğüm bir araştırmada en çok alkol tüketilen 5. şehir diyorlardı bu doğrumu? bar,meyhane tarzı mekanlar çok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foce -- 18 Ağustos 2012; 3:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foce

quote:

2-geçme notu kaç?
    3-şehir yerleşmiş,düzenli diyorlar peki öğrenciye nasıl bakıyorlar. aha öğrenci buna 2 katına kakalarım muhabbeti oluyor mu? (böyle bir şey duydum )
    4-şehri yıllardır muhafazakar olarak biliriz mevlana şehridir diye yalnız internette gördüğüm bir araştırmada en çok alkol tüketilen 5. şehir diyorlardı bu doğrumu? bar,meyhane tarzı mekanlar çok mu?

ben yaklaşık 2 yıldır konyada yaşıyorum hocam. ünv hakkında değil ama şehir hakkında bilgi verebilirim. şehir düzen olarak trafik, çevre düzenlemesi vs. bakımından on numaradır. insanları ne yazıkki bu kelimeyi kullanmayı sevmem ama yobazdır, uzun saçla şortla gezersen sana bi kere tip tip bakarlar, yok kardeşim konyayı yanlış tanıtıyorsunuz yaeee yok öyle bir şey diyen adam yalan söyler. öğrenciyle olan muhabbetlerini çok fazla bilmiyorum.

şehir merkezinde barlar filan zafer meydanın oralardadır. bi kaç lüks mekan vardır ortaköy gibi nargile kafeler mesela(meyveli sodanın 5tl olduğu bi mekan) tabi bi de nerden geldiğine bağlı istanbul, ankara, izmir gibi yerden geliyorsan kesinlikle kasılırsın, ama alışırsın. kışın felaket soğuk olur, yazın ise havalar serin geçer şuan pencereler kapalı mesela. kısacası konya bahsedildiği gibi çokta sıkıntı bir yer değildir, ama biraz insanları cinstir. insan adanalı olunca sıcak insanlara alışınca konya kasıyor tabii. öğrenciler çoğunlukla bosna taraflarında takıldığı için insanları seni çokta alakadar etmeyecektir. ben de bu sene selçuk türk dili ve edebiyatı bölümünü kazandım, herkese hayırlı olsun.

• quote:

kimler konyada görelim. aynı bölümü kazananlar birbirlerini tanısınlar:)
    herkese hayırlı olsun.

Necmettin Erbakan da oluyo mu o da konyada sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

kimler konyada görelim. aynı bölümü kazananlar birbirlerini tanısınlar:)
    herkese hayırlı olsun.

Necmettin Erbakan da oluyo mu o da konyada sonuçta
    diş hekimliği.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyhamz

diş hekimliği.. :)

Alıntıları Göster
    ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar an an ad am

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Alıntıları Göster
    Ben de burdayım.

Hukuk
  • Radyo tv sinema 2. Öğretim kazandim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

Ben harita muhendisligini kazandim herkese hayirli olsun umarim kafamizda yarattigimiz onyargilar gidince yok olur

bende selçuk harita
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkkp

quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

bende selçuk harita

Alıntıları Göster
    selçuk makine mühendisligi iö
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01018

quote:

quote:

2-geçme notu kaç?

ben yaklaşık 2 yıldır konyada yaşıyorum hocam. ünv hakkında değil ama şehir hakkında bilgi verebilirim. şehir düzen olarak trafik, çevre düzenlemesi vs. bakımından on numaradır. insanları ne yazıkki bu kelimeyi kullanmayı sevmem ama yobazdır, uzun saçla şortla gezersen sana bi kere tip tip bakarlar, yok kardeşim konyayı yanlış tanıtıyorsunuz yaeee yok öyle bir şey diyen adam yalan söyler. öğrenciyle olan muhabbetlerini çok fazla bilmiyorum.

şehir merkezinde barlar filan zafer meydanın oralardadır. bi kaç lüks mekan vardır ortaköy gibi nargile kafeler mesela(meyveli sodanın 5tl olduğu bi mekan) tabi bi de nerden geldiğine bağlı istanbul, ankara, izmir gibi yerden geliyorsan kesinlikle kasılırsın, ama alışırsın. kışın felaket soğuk olur, yazın ise havalar serin geçer şuan pencereler kapalı mesela. kısacası konya bahsedildiği gibi çokta sıkıntı bir yer değildir, ama biraz insanları cinstir. insan adanalı olunca sıcak insanlara alışınca konya kasıyor tabii. öğrenciler çoğunlukla bosna taraflarında takıldığı için insanları seni çokta alakadar etmeyecektir. ben de bu sene selçuk türk dili ve edebiyatı bölümünü kazandım, herkese hayırlı olsun.

aynen bende adanaliym aslında ama doğdum doğalı konyada yaşıyorum. Yazları ful adanada geçiririm ve oraya gittiğim zaman konyanın insanı ne kadar soğukmuş diyorum. Konyada gerçekten yobaz insan çok. Açık bir kızsan ( bahsettiğim saçın açık olsun yeter açık giyinmeye gerek yok) dinsiz gözüyle bakan çok. Doğruya doğru bizzat yaşadığım için biliyorum böyle şeyleri. Ama kampus tarafında insanlar farklı diyorlar doğrudur bilemem. Şehir yapısı gerçekten güzeldir ferahdir yani. Bende 4 puanla yıldızı kaçırarak selçuk mimarlığa yerleştim Bırakmadı yani yakamı konya. Özetle şunu söyleyebilirim ki kendini dindar sanıp dinden bi haber olan çoktur. Dikkatli olun çok beklentiniz olmasın. Taklcak pek mekan da yoktur öyle arkadaşın dediği gibi ortaköy, jacks yada meram tarafları iyidır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01018

quote:

quote:

2-geçme notu kaç?

aynen bende adanaliym aslında ama doğdum doğalı konyada yaşıyorum. Yazları ful adanada geçiririm ve oraya gittiğim zaman konyanın insanı ne kadar soğukmuş diyorum. Konyada gerçekten yobaz insan çok. Açık bir kızsan ( bahsettiğim saçın açık olsun yeter açık giyinmeye gerek yok) dinsiz gözüyle bakan çok. Doğruya doğru bizzat yaşadığım için biliyorum böyle şeyleri. Ama kampus tarafında insanlar farklı diyorlar doğrudur bilemem. Şehir yapısı gerçekten güzeldir ferahdir yani. Bende 4 puanla yıldızı kaçırarak selçuk mimarlığa yerleştim Bırakmadı yani yakamı konya. Özetle şunu söyleyebilirim ki kendini dindar sanıp dinden bi haber olan çoktur. Dikkatli olun çok beklentiniz olmasın. Taklcak pek mekan da yoktur öyle arkadaşın dediği gibi ortaköy, jacks yada meram tarafları iyidır.

Alıntıları Göster
    İngiliz Dili ve Edebiyatı İ.Ö

Başka dilci arkadaş var mı ?

Bide tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Bu bölüm için derslere devam zorunluluğu var mı ?

*Antalyadan geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 18 Ağustos 2012; 4:18:05 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.