Şimdi Ara

SELCUKOGLU-guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KO dan buraya geçen iki arakadaş olarak kendi çapımızda bir guild kurduk (Clan dememek için kendimi zor tutuyorum) Forumdan takip ettiğim kadarıyla oyunda zaten iyi Türk guildleri var. Ancak bizim yaş ortalamamız Türkiyedeki online oyun yaş ortalamasından hatırı sayılır miktarda yüksek olunca, kendi guildimizi kurarak oynamaya karar verdik. Tabi 400. hitte g o l d bar düşmese bu guildi kurmak hayal olurdu ya neyse.

Bize katılmak isteyen arkadaşlardan beldiğimiz tek şey seviye. 20 yaş üstü (en azından zeka yaşı olarak) arkadaşları aramızda görmekten memnun olacağız.Guildimiz Zhuang guildi.Küfür , hile vs gibi KO dan bizi kaçıran seviyesizliklere hiç tahammülümüz yok. Oyundan da bizi eğlendirmesi dışında bir beklentimz yok, leveldi itemdi önemli değil.Ayrıca üye sayısı ile ilgili kaygıardan uzağız, sayı yerine niteliğe bakıyoruz.

Guildimiz adını tarihimizden almaktadır, ancak siyasi bir duruşu yoktur.Guild adının bize (Türklere) özgü olması istenmiştir. Oyundaki ismim SaltukBugra, herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KourAlp -- 30 Ocak 2007; 17:06:51 >

• Başarılar şimdiden umarım hayal kırıklığına uğramazsınız..
  • Teşekkürler AsYouWish.
  • Bakın şansa yaw 2 gün önce başladım ve merzin diye birydi sanırım beni clana aldı bende kabul ettim :D meğersem türk clanıymıs hemde sizin yani bu siteden şaşırdım oyundaki adım XxSiNaxX PM atarım ben size
  • türkleri görmek güzel oluyo valla bende ko dan transfer olan biri olduğum için
    küfürsüz bi oyun harikaymış doğrusu hagi serverdasınız katılmak isterim size
    ama söylemeliyim yaş 28 ama hala acemiyim
  • bütün forumu araştırıp üşenmeden okursan ve gereksiz tpicler açıp gereksiz sorular sormazsan acemilik diye bişey kalmaz bende bugüne kadar 4-5 soru sormuşumdur ama forumu okuduğum için acemilik diye bişey kalmadı
  • fazla kucuk yasta ınsan almamanı tavsiye ederim başarılar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrcem

türkleri görmek güzel oluyo valla bende ko dan transfer olan biri olduğum için
    küfürsüz bi oyun harikaymış doğrusu hagi serverdasınız katılmak isterim size
    ama söylemeliyim yaş 28 ama hala acemiyim

Oyunda acemilik önemli değil.Genede 7. serverdeyiz.
    Diğer arkadaşların iyi temennileri için teşekkürler.
  • Zhuang clanı değilmi ben 9. serverdayım fakat sizin clandayım. SaltukBugra sürekli pm atmayı deniyorum fakat hala ulaşamadım size.9. serverda Zhuang tayım guild de kime rastlasam hepsi yabancı bir türk bulamadım ?
  • Zhuang klanı derken, seçtiğimiz faction zhuang, sen bizimle aynı klanda değlsin, ama klan diye zhuangı kastediyorsan o klan(guild) değil factiondur. Eğer faction seçmişsen bir guilde girene kadar isminin üzerinde zhuang yazar. Guildimizde şu an sadece 3 kişi var.

9. serverden bana pm atarsan bulamazsın, çoğunlukla 7. serverdeyim. Hero masengere ekle, o zaman ulaşırsın. Yukarda yazdığımız şartları taşıyorsan ve guilde girmek istiyorsan alırız, iyi oyunlar
  • Tabiki şartlarınızı kabul ediyorum benim lvl ımda 22 gayet hızlı kasmaktayım- fakat asas skilini açtırmıştım 10 lvl da hala 3 skilim var skill defterinde forumda baktım fakat bulamadım sizin bir bilginiz wardır sanırım ne zman diğer skillerim açılacak
  • Guildimizin hayırlı olması dileğiyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

Başarılar şimdiden umarım hayal kırıklığına uğramazsınız..

As dön yolucam seni :) ben donus hazirliklarimi tamamliorum kiss kiss alot
  • Hayirli olsun :)

quote:

Orjinalden alıntı: lQueenl

quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

Başarılar şimdiden umarım hayal kırıklığına uğramazsınız..

As dön yolucam seni :) ben donus hazirliklarimi tamamliorum kiss kiss alot
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragorn99

Tabiki şartlarınızı kabul ediyorum benim lvl ımda 22 gayet hızlı kasmaktayım- fakat asas skilini açtırmıştım 10 lvl da hala 3 skilim var skill defterinde forumda baktım fakat bulamadım sizin bir bilginiz wardır sanırım ne zman diğer skillerim açılacak

Guild konusunda özelden cevap yazdım, skil konusun gelince, silah skillerini açtırdın mı?
    Senin levelinde 10. levelde, kullandığın silahın ilk skil kitabını alman lazım.Bu konunun açıklaması forumun çeşitli yerlerinde mevcut, aynı şeyleri takrar yazmayaym, yine de bulamazsan oyundan veya forumdan pm atarsan yardımcı olurum.

Guildimizi hayırlayan arkadaşlara ayrıca teşekkürler.
  • ben gelebilirim ama kkesin lvl 52 olcak ...
  • Tam anlayamadım ama level takıntımız yok, en son baktığımız şey level
  • sizin clan baya olaylı simdiden baksana ne kadar adam msj atmıs.hayırlı ve uğurlu olsun expleriniz bol itemleriz + lı olsun.
  • :) eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.