Şimdi Ara

Sell >>> +3 İron belt (330tl) // +1 Rof(220tl) // +0 rof(110tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    +1 rof = 220tl
    +0 rof = 110 tl

İstanbul içi yüz yüze satılıcaktır.Ulaşmak isteyenler 0554 279 37 45 veya burzuw@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.

• Şakamı bu

• Pahalı geldi biraz

ib'nin resmini koyup azıcık da indirim yaparsan alabilirim.
  • +0 110 tl +1 220
  • pardon da neden bu kadar şaşırdınız ?
  • Dusun bı anlarsn ;)

Edit : İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jo.qain -- 15 Şubat 2010; 21:07:34 >
  • bu ilan diğer forumlardada verildi , gayet normal karşılandı,bir tek dh böyle

şu yüzden olabilirmi acaba ?

ilanlara baktım koxp la kasılmış itemsiz beş para etmez charlar satılıyor 30 40 tl ye 50 100 kontör e , birdenbire böyle itemler görünce şaşırdınız galiba, he yok öyle değilse açıklayında bilelim..
  • Cypher Gibi +10 itemlerin Bol olduğu bir Server 'da normal arkadaşlar,Ve Hiçbiri +10 Kullandığı için BAN 'lanmıyor veya İtem 'i Silinmiyor.
    Hayırlı Satışlar Dostum uygun fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaylak__

bu ilan diğer forumlardada verildi , gayet normal karşılandı,bir tek dh böyle

şu yüzden olabilirmi acaba ?

ilanlara baktım koxp la kasılmış itemsiz beş para etmez charlar satılıyor 30 40 tl ye 50 100 kontör e , birdenbire böyle itemler görünce şaşırdınız galiba, he yok öyle değilse açıklayında bilelim..

Genelleme Yaparsan Olmaz İşte +3 İron Belt Dediğin +0 la Arasında 3 Anti Def Fark Var Rofun +2 Sini de Kullandım Eventdan Gelen Şu Oyunda Şaşırtacak Bir İtem Görmedim +17 Reb Hb sinden Tut +11 Gigasına Kadar Forumda Çok Dolandırıcılık Oldu Veya Fake İlanlar Oldu Diğer Forumdakilerin Cevapları Genelde +++++++++++++++++++++++ Şeklinde Olduğu İçin Farkımız Bu .

• ss koyabilirmisin ?
  • alın taze çekilmiş ss:

isteyen cypher 1 e gelsin baksın,
    telefon numarası veriyoruz, ist içi satılık diyoruz daha nasıl fake olacak ?

genelleme neden olmaz ? 50 konudan 3 5 tanesi adam gibi konu diğerleri çöp konuysa burda genelleme yapmayacamda nerede yapıcam söylermisin ?
  • quote:

alın taze çekilmiş ss:

genelleme neden olmaz ? 50 konudan 3 5 tanesi adam gibi konu diğerleri çöp konuysa burda genelleme yapmayacamda nerede yapıcam söylermisin ?

HAklı

• quote:

alın taze çekilmiş ss:

Forumdaki Konular Çöp Konuysa Tutmayalım Seni İşin Olunca Gelirsin Yana Yana Satıyorum Diye Tüm Forumlara Açarsın O Çöp Konuları Açanlardan Biri De Alabilir O İtemini Üzülme Sen

• Güzel itemler arkadaşım

hayırlı satışlar,
  • Arkadaş Sizi Kapak Etmiş Hala Konuşuyorsunuz Tamam Susun
  • Green dotayı garenadamı battle damı wepladamı oynuyosun UP BU ARADA bide cyph de oynayan saglam bi arkım var soriyim ona ilgilenir belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.