Şimdi Ara

Selling 71 lvl Warior itemli BURSA 90 Ytl ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar charın itemleri tümüyle satılmıştır ACİL OLARAK SATILIKTIR
    kalan itemler ile verilcektir itemler:
    ii +7
    amulet of str +0
    ii +3
    undy set +7
    sw hp attack defans sc ler
    hp mana pot
    char 71 lvl dir görev kalkanı yoktur itemli olarak satılacaktır charda 93k np vardır 90k np clana bağışlandı...kesinlikle char takas yapılmayacaktır bütün bilgileri mevcuttur itemli olarak verilecek 90YTLfiyat istiyorum char BURSA/gemlik ten satılıktır eğer güveniyorsanız güvenebilirseniz diğer illere havale olarakta gönderilir charda 6 gün gold vardır bu arada msn adresim xlordx21@hot.... lütfen ciddi alıcılar eklesin tel : 0536 742 95 47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triass -- 2 Aralık 2007; 14:12:24 >

• İtem fiyatLarı cok sacma
    Örn :
    Bizim burada gb 11ytL

tota pazarda 75m'e sen 2gb fiyat'ına satıyorsun

iron +7 4gb 44ytL yapar sen 80'e satıyorsun

amulet of str 1gb sende 2gb
  • yuhhh itemsiz char o kadarmı eder . Bir moderetorun açtığı konu vardı +8 raptorlu we +1 li charı 350 ye satıodu 71 lwl .. İyice abartmışsın ayrıca o 58 lwl char anca 40 ytl eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 27 Kasım 2007; 13:26:26 >
  • arkadaşlar ben itemli olarak zaten 230 a satıyorum almak isteyen içinde itemsiz fiyatı verdim itemsiz alana kadar zaten 5 ytl verip itemli olarak alabilirsin benim amacım itemsiz değilde itemli olarak verilmesi bence itemli fiyatı çok makul almak isteyen için almak isteyen arkadaşada iyilik yapmaya kararlıyız oyundan artık sıkıldım hatta nefret ettim bu yüzden kurtulmak istiyorum en yakın zamanda
  • bu arada sizin orası neresi ben onu anlayamadım bizim burda gb 15-20 arasında değişken oynuyor yerini söylermisin gb alıp ticaretede başlayabilirim
  • Server diez ise alıyorum haber wer yarın bursaya bilet alıyım
  • xigenon bölümüne konu açılmıştır char x de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • charın itemsiz 225 itemli 230 lol.,
    o zman ben senin tüm itemlerini 5 ytlden alabilirmiyim?
  • arkadaşım oyunu komple bırakıyorum ve 225 ytl yazdım evet alan adam 225 e değilde itemli 230 a alsın die yazdım sanırım anlayamadın ve insanları şikayet ederek yalakalık yapmaktan başka şey değildir konunun başlığını değiştiremediğim için bu yola başvurdum herhangi bir kusur işlediğimi sanmıyorum bir kusur işlediysem diğer arkadaşlardan özür dilerim
  • Umarım Satarsın İstedigin Fiyata Up..
    Bu arada Gayet normal bir fiyat..
  • tşk. ler
  • upp acil satılık 175 ytl yaptım fiyatı bütün bilgileri mevcut acil satılık arkadaşlar
  • up evet charın fiyatı yine düştü beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.