Yabancı bi server oynuyorum Raklion Map'de SELUMAN diye bi monster varmış . FLameBerge Diye bir sword var . 4 socketli oluyor . adamlar 130 bles 130 soul istiyor bu sword ' a . SELUMAN monster'inden düşüyormuş . Bilgisi olan varmı canavar çok mu güçlü,Kesmek için ne gerekir falan yardımcı olurmusunuz .
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam
Yabancı bi server oynuyorum Raklion Map'de SELUMAN diye bi monster varmış . FLameBerge Diye bir sword var . 4 socketli oluyor . adamlar 130 bles 130 soul istiyor bu sword ' a . SELUMAN monster'inden düşüyormuş . Bilgisi olan varmı canavar çok mu güçlü,Kesmek için ne gerekir falan yardımcı olurmusunuz .
Stataslarını fulle setinide düzenle diz monstere dal :)
Full üm zaten setimde +11 dd ref luck + pembe option ama indirebilirmiyim bilmiyorum :D
Monster HP olarak normal ayarlarda Milyondur ayruca defans ve attack sayisida yuksek bir monsterdir ama madem Full lemissin charini bence kesebilirsin.
belkide kesebilmek deil bulabilmek zordur
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
Olabilir , varmı bu konuda tecrübelerin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
Olabilir , varmı bu konuda tecrübelerin ?
tecrubeye gerek yok, sor(oyundakilere) öğren, sonra takip et.
Oynadığın Serveri açıksa hala PM ile web adresini atabilirmisin? Merak ettim bakmadan duramam
Seluman değil, Selupan onun adı. Raklion eventinde çıkan boss.
kesmesi zor bi canavar deil ayrica içinden hertürlü item düşer sadece bahsettiğin item değil raklion hatchery i olunca girersin son safhada 3 tane bundan çıkar kesince %80 ihtimalle exc. socketli item düşer ama ne kadar iyi düşer belli olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme