Şimdi Ara

SELUMAN hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı bi server oynuyorum Raklion Map'de SELUMAN diye bi monster varmış . FLameBerge Diye bir sword var . 4 socketli oluyor . adamlar 130 bles 130 soul istiyor bu sword ' a . SELUMAN monster'inden düşüyormuş . Bilgisi olan varmı canavar çok mu güçlü,Kesmek için ne gerekir falan yardımcı olurmusunuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

Yabancı bi server oynuyorum Raklion Map'de SELUMAN diye bi monster varmış . FLameBerge Diye bir sword var . 4 socketli oluyor . adamlar 130 bles 130 soul istiyor bu sword ' a . SELUMAN monster'inden düşüyormuş . Bilgisi olan varmı canavar çok mu güçlü,Kesmek için ne gerekir falan yardımcı olurmusunuz .

Stataslarını fulle setinide düzenle diz monstere dal :)
  • Full üm zaten setimde +11 dd ref luck + pembe option ama indirebilirmiyim bilmiyorum :D
  • Monster HP olarak normal ayarlarda Milyondur ayruca defans ve attack sayisida yuksek bir monsterdir ama madem Full lemissin charini bence kesebilirsin.
  • belkide kesebilmek deil bulabilmek zordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

belkide kesebilmek deil bulabilmek zordur

Olabilir , varmı bu konuda tecrübelerin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

belkide kesebilmek deil bulabilmek zordur

Olabilir , varmı bu konuda tecrübelerin ?

tecrubeye gerek yok, sor(oyundakilere) öğren, sonra takip et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oynadığın Serveri açıksa hala PM ile web adresini atabilirmisin? Merak ettim bakmadan duramam
  • Seluman değil, Selupan onun adı. Raklion eventinde çıkan boss.
  • kesmesi zor bi canavar deil ayrica içinden hertürlü item düşer sadece bahsettiğin item değil raklion hatchery i olunca girersin son safhada 3 tane bundan çıkar kesince %80 ihtimalle exc. socketli item düşer ama ne kadar iyi düşer belli olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.