Şimdi Ara

semi pet mage yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllarca Warrior oynadıktan sonra ilk defa Mage karekteri ile oynamaya başladım ne yalan söyleyim Warriorun hantallığı ve nerdeyse tek skille oynamadan tekdüzeliğinden sonra mage ile oynamak bayağı bir eğlenceli oldu Öncelikle size Mage karekterimin durumu hakkında bilgi vereyim 60 level semi-pet 112 int gerisini mp ye verdim item olarak +7 w.o.e +
    +1 skeleton belt+old e.p+due old f.r+ +8 cotton mage hp basılı şimdi asıl konuya geleyim üstat magelerimizin önerileri nedir bu itemler şimdilik base için yeterlimidir?Eksikler varsa çok fazla uçmadan imkanlar doğrultusunda neler olabilir?Daha önceki konularda işlenmekte olan dd25 nin açılımı nedir dd25 olarak arattığımda bulamadım kıyafetmidir itemmidir?
    Cahilliğimi maruz görün Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

• dd 25 mageler ıcın paper dd ıdı sanırım ya da fp dd mı :) dagger defans verır bildigim kadarıyla.
    ısıne yarar bence servera gore asaslarla vs atablırsınn.
  • yıllarca warrior oynadın dd25i mi bilmiyorsun
  • Evet dd 25 i bilmiyorum ve bilmedigim içinde soruyorum bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim veya bilgin yoksa konuyu kirletmezsen sevinirim

Saygılarımla,
  • reyiz dd 25 olympiadan sonraki serverlarda yok dropu kalktı gerçi illegal yolla sokanlar varmış diye duydum varsada 1-2 tanedir onlarda serverlar ilk acıldıgında drop rate yüksek olduğu için balına düşer. Dagger Defans açılımı eski serverlarda dd 35 shell botta var. Eski değerini yitirdi bana göre Dragon shell set krowaz set gibi set bonuslu armorlardan dolayı dd taktığında bonuslarda mahrum kalıyorsun dd takmaya pek değmiyor açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.