Şimdi Ara

Semih Kaya (Ligtv) :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milli takımda hiç kasmasın bundan sonra kendini. Bak mert kasıyor mu hiç sakatlanmamak için rahat rahat 2 gol yedi. semih de bundan sonra böyle yapsın aslanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jake sully

ah semihim degeri olmayan beş para etmez milli takım için zorlamayaydın kendini ne oldu şimdi cl maçlarında oynayamıcan

Milli takım hakkında boyle konuşmamalısınız...milli takımda oynamak her Türk insanı icin son derece gurur verici bir durumdur...bir sereftir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne gökhanı yahu

MUSLERA
    EBOUE
    DANY
    UJFA
    MELO
    AMRABAT

6 yabancı işte.

ilerde Burak'ın yanında formda umut var. o da elmander gibi kosuyor basıyor. Dany Ujfa.. semih gelene kadar iş böyle.
  • bir zamanlar uğur uçar vardı, aynen semih gibi bahsediliyordu sivas maçı sakatlandı şimdi adı bile geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

ciddiyse ligde gökhan zan idare eder, takım savunmasını iyi yapıyoruz. olmadı ujfa-dany çıkarız, melo, elmander, amrabat'tan 1'i kesilir. ilk hafta zaten melo oynamayacak.

ilk hafta Urfalıda yok cezadan dolayı..Geçmiş olsun Semih'e.Umarım en kısa sürede eski Semih olarak döner.
  • ligin ilk maçında göhkan la dany oynayacak sanırım çünkü ujfa cezalı kasımpaşada uche diye bi adam var çok hızlı bi adam ispanya liginden geldi sıkıntı yaşayabiliriz burakda cezalı sanırım melo da oynamaz böyle bi kadrol olur muhtemelen

Semih Kaya (Ligtv)   :(
  • ujfa yerine dany yazacaktım pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

ne gökhanı yahu

MUSLERA
    EBOUE
    DANY
    UJFA
    MELO
    AMRABAT

6 yabancı işte.

ilerde Burak'ın yanında formda umut var. o da elmander gibi kosuyor basıyor. Dany Ujfa.. semih gelene kadar iş böyle.

burak cezalı olması lazım. elmander'in yerini ise ne burak ne de umut dolduramaz. neyse ki rakip kasımpaşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

bir zamanlar uğur uçar vardı, aynen semih gibi bahsediliyordu sivas maçı sakatlandı şimdi adı bile geçmiyor

Ben Konya diye hatırlıyorum hocam?
  • Off ya.
  • İllah bir şey kötü gidicek nazar değdi aslanıma
  • Gökhan Zan hazırlık kampını çok iyi geçirdi. Fatih Hoca formayı ona verecektir.
  • BJK maçına yetişirse şaşırmam Semih KAYA o .
  • Gökhan iyidir çok severim.
  • Ben şunu anlamadım. Neden Gökhan diyorum? Burak Cezalı falan filan.

Aga Semih 6 ay sakat olsun isterse.

Dany Ujfa koyucaksın.

Santraforda yabancı oynatmayacaksın.

Öve öve bitiremediğiniz Elmander , Fenerbahçe karşısında "ben bitiremiyorum , ben gol atamıyorum , benim son vuruşum yok" diyor. Bırakın Umutla Burak oynasın , Necatisi var bu işin. Yani Burakla Umut oldugu sürece birbirini iyi tanıyan bu ikili oynayacak ve Dany Ujfa stoperde olacak. Gökhan diye tutturmuşsunuz gene.
  • Milli takımcılar kaybolun gidin konudan.Kıytırık bi hazırlık maçı yüzünden defansımızın en önemli adamı sakatlanıyor.Adamlar halen yok Milli takım şereftir,namustur cart curt.Ulan sanki savaşa gidiyoruz adamlar 5 dk'da çözdü oyunu.Bizimkiler de halen BÜYÜK A MİLLİ TAKIM demeye devam etsin.
  •  Semih Kaya (Ligtv)   :(
  • ne zaman belli olacak durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

Çok şey yazardım buraya ama...Neyse...

Yazmayacaksan yazma artistlik yapmanın alemi yok bizdede İsmail gitti dandik bi maç için hemde 6 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

dany semihten cok daha güzel oynar.Ama bu seferde birini kesmek zorunda kalacaksınız yabancılardan.Ulan nasıl bir ülkede yaşıyoruz arkadaş ya yabancı sınırlaması yüzünden düşülen hallere bak.

Bu arada semihe geçmiş olsun.Dilerim en kısa zamanda iyileşip eski formuna kavuşur.Ne olursa olsun hicbir futbolcuya oh iyi olmuş demek olmaz.

Hocam ne yalan söyliyim ben Volkana oh iyi olmuş dedim ya, Baroni veya Emre Belözoğluna olsa da derdim Nefret ediyorum bu üçünden
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.