Şimdi Ara

Semih Kaya (Ligtv) :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

dany semihten cok daha güzel oynar.Ama bu seferde birini kesmek zorunda kalacaksınız yabancılardan.Ulan nasıl bir ülkede yaşıyoruz arkadaş ya yabancı sınırlaması yüzünden düşülen hallere bak.

Bu arada semihe geçmiş olsun.Dilerim en kısa zamanda iyileşip eski formuna kavuşur.Ne olursa olsun hicbir futbolcuya oh iyi olmuş demek olmaz.

Hocam ne yalan söyliyim ben Volkana oh iyi olmuş dedim ya, Baroni veya Emre Belözoğluna olsa da derdim Nefret ediyorum bu üçünden

hocam nefret edebilirsin , gidip kavga etmek isteyebilirsin , sizi provake edip kufur etmiş bile olabilir ama bu baska bir sey hocam.futbolcular ekmegini bu işten kaznaıyorlar , valın teri , emek , uzuntu , sevinc , stres vs herseyini bu meslege adamıslar.bir oyuncunun sakatlanıp acı cekmesinin hosunuza gitmesi uzdu beni sahsen.sakatlık baska kisiye duyulan nefret baska diye dusunuyorum.

ha size elbette karısacak degilim , istedigin gibi dusunebilirsin senin dusuncen sonucta kimse karısamaz sana.Ama boyle dusunmen uzdu beni sahsen.

bak ben barostan nefret ederim ama emrenin pozisyonunda sakatlandıgında uzulmustum barosa.adam o sakatlıktan sonra kendini toparlayamadı bir turlu.keza vedat , bulent korkmaz , hasan sas tan da nefret ederim ama sakatlandıklarında uzulurum.hele hele hic unutmam ne macıydı hatırlamıyorum ama fb gs macında bulentle bir oyuncumuz ikili mucadeleye girmişti topu kapmak icin.Bulent korkmaz topa mudahele edeyim derken cime mi ne takılmıstı ayagı ve sakatlık yasayarak oyundan cıkmıstı.lifi mi atmıstı , cekme mi olmustu bilmiyorum ama o yuzunde ki acıyı gorunce icim cız etmişti.

neyse cok uzun oldu ama anlatmak istedigimi anlamııssındır eminim hocam. :)

•  Semih Kaya (Ligtv)   :(

Gökhanı oynattım ama elmander çıkıp dany de oynuyabilir yada amrabat ikinci yarıda girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Tehlikenin farkında mısınız?

Semih Kaya (Ligtv)   :(

Sesli güldüm :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

Çok şey yazardım buraya ama...Neyse...

Yazmayacaksan yazma artistlik yapmanın alemi yok bizdede İsmail gitti dandik bi maç için hemde 6 ay

Sanane yahu? Sen kimsin?
  • quote:

quote:

quote:

dany semihten cok daha güzel oynar.Ama bu seferde birini kesmek zorunda kalacaksınız yabancılardan.Ulan nasıl bir ülkede yaşıyoruz arkadaş ya yabancı sınırlaması yüzünden düşülen hallere bak.

Bu arada semihe geçmiş olsun.Dilerim en kısa zamanda iyileşip eski formuna kavuşur.Ne olursa olsun hicbir futbolcuya oh iyi olmuş demek olmaz.

Hocam ne yalan söyliyim ben Volkana oh iyi olmuş dedim ya, Baroni veya Emre Belözoğluna olsa da derdim Nefret ediyorum bu üçünden

hocam nefret edebilirsin , gidip kavga etmek isteyebilirsin , sizi provake edip kufur etmiş bile olabilir ama bu baska bir sey hocam.futbolcular ekmegini bu işten kaznaıyorlar , valın teri , emek , uzuntu , sevinc , stres vs herseyini bu meslege adamıslar.bir oyuncunun sakatlanıp acı cekmesinin hosunuza gitmesi uzdu beni sahsen.sakatlık baska kisiye duyulan nefret baska diye dusunuyorum.

ha size elbette karısacak degilim , istedigin gibi dusunebilirsin senin dusuncen sonucta kimse karısamaz sana.Ama boyle dusunmen uzdu beni sahsen.

bak ben barostan nefret ederim ama emrenin pozisyonunda sakatlandıgında uzulmustum barosa.adam o sakatlıktan sonra kendini toparlayamadı bir turlu.keza vedat , bulent korkmaz , hasan sas tan da nefret ederim ama sakatlandıklarında uzulurum.hele hele hic unutmam ne macıydı hatırlamıyorum ama fb gs macında bulentle bir oyuncumuz ikili mucadeleye girmişti topu kapmak icin.Bulent korkmaz topa mudahele edeyim derken cime mi ne takılmıstı ayagı ve sakatlık yasayarak oyundan cıkmıstı.lifi mi atmıstı , cekme mi olmustu bilmiyorum ama o yuzunde ki acıyı gorunce icim cız etmişti.

Hocam Barosa üzülmene hiç gerek yok çünkü adam yata yata yıllardır dünyanın parasını kazandı sakatlıktan sonra ve kazanmaya devam ediyor, sevinmelisin hatta onun adına. Aynı şekilde Volkan da öyle sakatlansa da ne onun parası ne de kariyeri etkilenir birkaç ayla. Fakat Semih farklı, daha çok genç geliştirmesi öğrenmesi gereken çok yanı var bu sakatlık onu çok etkiler. Fenerde de bu durumda biri sakatlansa tabiki üzülürdüm

• Yerine koyun forvetlerden birini..Bir dolu forvet var nasılsa :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Barosa üzülmene hiç gerek yok çünkü adam yata yata yıllardır dünyanın parasını kazandı sakatlıktan sonra ve kazanmaya devam ediyor, sevinmelisin hatta onun adına. Aynı şekilde Volkan da öyle sakatlansa da ne onun parası ne de kariyeri etkilenir birkaç ayla. Fakat Semih farklı, daha çok genç geliştirmesi öğrenmesi gereken çok yanı var bu sakatlık onu çok etkiler. Fenerde de bu durumda biri sakatlansa tabiki üzülürdüm

yok hocam ben sadece acı cekmesine uzuldum.onun dısında yata yata kazanması tbaiki de sinir eder insanı.

neyse.semih konusunda hem fikiriz zaten.ins en kısa zamanda duzelir

• quote:

quote:

quote:

Yazmayacaksan yazma artistlik yapmanın alemi yok bizdede İsmail gitti dandik bi maç için hemde 6 ay

Sanane yahu? Sen kimsin?

La ne alaka sen kimmişin forum burası forum aloo
  • Kaç hafta sakat kalacak? Haber sitelerinde bugün belli olacağı yazıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sanane yahu? Sen kimsin?

La ne alaka sen kimmişin forum burası forum aloo

Forumsa madem sen niye karışıyorsun yazdıklarıma? Bir İsmail sakatlandı her konuya bunu yazarsınız. Bizim milli takımlarda kaybettiğimiz oyuncularla kaç kupa kaç şampiyonluk kaçtı haberin var mı? 2010-2011 sezonunda kaptanımız sakatlandı. Euro 2008de Servet sakatlandı zaten onun üstüne o sezon toparlayamadı doğru düzgün. 2.UEFA kupasını stopersizlikten kaybettik. Şimdi de Semih sakatlandı.

Ayrıca belki küfredecektim kendimi frenledim. Sana noluyor arkadaşım? Yazarım yazmam.

• Uzun sürecekse Serdar Aziz'i alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#

Uzun sürecekse Serdar Aziz'i alalım

bence danny yerine paraya kıyıp her halükarda o adam alınmalıydı ama artık bu geçmişte kaldı. şimdi alınsa danny bi daha kadroya giremez hem verilen paraya hem danny'e yazık olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

quote:

bence danny yerine paraya kıyıp her halükarda o adam alınmalıydı ama artık bu geçmişte kaldı. şimdi alınsa danny bi daha kadroya giremez hem verilen paraya hem danny'e yazık olur.

Eğer sakatlık durumu 2 aydan fazla sürecekse Serdar Aziz alınabilir, dany de kendine bolca şans bulacaktır, hem seneye Ujfalusi de gidiyor. Gökhan'a güvenmeyelim de...
  • Maçı izlemedim. Pozisyon nasıl oldu? Video varsa koyabilir misiniz?
  • Avusturya maçında sakatlanan Semih Kaya'nın sağ kalça kasık adalesinde 2. derece yırtık tespt edildi.

Lig TV
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

quote:

Eğer sakatlık durumu 2 aydan fazla sürecekse Serdar Aziz alınabilir, dany de kendine bolca şans bulacaktır, hem seneye Ujfalusi de gidiyor. Gökhan'a güvenmeyelim de...

geleceğe yatırım yapmak için alınabilir sonuçta urfalı en fazla 1 sezon daha futbol oynar. yalnız dediğim gibi bir oyuncunun transfer edilip kenarda bekletilmesi hiç hoş bir durum değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

bir zamanlar uğur uçar vardı, aynen semih gibi bahsediliyordu sivas maçı sakatlandı şimdi adı bile geçmiyor

Ben Konya diye hatırlıyorum hocam?

yanlış hatırlıyor olabilirim doğrudur.
  • Allah'a şükürler olsun ki ciddi değilmiş. Kasımpaşa maçında oynamayabilirmiş.
  • Çok şükür ya sabahtan beri semihsiz kadro düşünüyordum içinden cikamamistim rahat bi nefes aldım şimdi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.