şüpheden de öte maalesef yırtık var. MR dan sonra belli olacak durumu
quote:
Orijinalden alıntı: Murcgs94
Ovvv :S
quote:
Orijinalden alıntı: Murcgs94
Tehlikenin farkında mısınız?
ciddiyse ligde gökhan zan idare eder, takım savunmasını iyi yapıyoruz. olmadı ujfa-dany çıkarız, melo, elmander, amrabat'tan 1'i kesilir. ilk hafta zaten melo oynamayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Saraveco
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
işte şimdi tezeği avuçla yedik.
quote:
Orijinalden alıntı: Saraveco
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
En az 2 ay yok desenize.
Bir halta yaradığı yok şu halde milli takımın abuk subuk maçlar çıkarıyor zaten bi de sakatlıklar sürekli, kullim zarar be yuh be. Umarım çabuk sürede iyileşir
Bari Fener maçında sakatlansaydı derbi derdik. Dandik bir hazırlık maçında gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
En az 2 ay yok desenize.
Alıntıları Göster
dany semihten cok daha güzel oynar.Ama bu seferde birini kesmek zorunda kalacaksınız yabancılardan.Ulan nasıl bir ülkede yaşıyoruz arkadaş ya yabancı sınırlaması yüzünden düşülen hallere bak.
Bu arada semihe geçmiş olsun.Dilerim en kısa zamanda iyileşip eski formuna kavuşur.Ne olursa olsun hicbir futbolcuya oh iyi olmuş demek olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
En az 2 ay yok desenize.
Alıntıları Göster
Çok şey yazardım buraya ama...Neyse...
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
dany semihten cok daha güzel oynar.Ama bu seferde birini kesmek zorunda kalacaksınız yabancılardan.Ulan nasıl bir ülkede yaşıyoruz arkadaş ya yabancı sınırlaması yüzünden düşülen hallere bak.
Bu arada semihe geçmiş olsun.Dilerim en kısa zamanda iyileşip eski formuna kavuşur.Ne olursa olsun hicbir futbolcuya oh iyi olmuş demek olmaz.
Alıntıları Göster
Yırtık ne kadar sürede iyileşir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat Pekerin Yeğeni
Alıntıları Göster
Gökhan Zan a güveniyorum.Şl maçlarında da Dany-Ujfa oynar.Ligde Gökhan-Ujfa ile sıkıntı yaşamayız.
quote:
Orijinalden alıntı: Breivik
Gökhan Zan a güveniyorum.Şl maçlarında da Dany-Ujfa oynar.Ligde Gökhan-Ujfa ile sıkıntı yaşamayız.
Alıntıları Göster
Haydaaa
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Haydaaa
Alıntıları Göster
Ben birşey çıkacağını zannetmiyorum Semih "KAYA"dır O..Aslandır (inşallah ciddi bişeyi yoktur)
quote:
Alıntıları Göster
amrabat elmander sonradan oyuna girebilir belki bu yüzden aslında gökhan zanda o kadar kötü değil.bence sırıtmaz.ama dany yerine zanı oynatırsak danyi ne zaman oynatıcaz bu zamanda oynatmayacaksak.
A2'de yokmu bi oyuncumuz. İkinci semih kaya olabileck kapasitede bir adam varsa o da olabilir aslinda
quote:
Orijinalden alıntı: sssxxx04
A2'de yokmu bi oyuncumuz. İkinci semih kaya olabileck kapasitede bir adam varsa o da olabilir aslinda
En az 6 hafta yokmuş geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: sssxxx04
Gökhan gayet güzel doldurur yerini de, formayı alır geri vermez falan diye korkuyorum
quote:
En az 6 hafta yokmuş geçmiş olsun.
Nerenden uyduruyosun ya daha MR cekilmemis bisey olmamis