Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sempron 2500+ fazla ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sempron 2500+ i$lemcim var fakat ısı seviyesi şuanda 77C' de en düşük 55 dereceye kadar iniyor.Oyunlarda fazla ısıdan olduğunu tahmin ettiğim takılmalar oluyor.Ne önerebilirsiniz ?
    Fan işlemciyle birlikte aldığım orjinal fanı takılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murfhhy -- 19 Haziran 2005, 20:52:12 >

• o PC yi yeni bir fan takana kadar açma derim benim o/c sistemde bile o kadar çikmiyor isi derecesi

kim nsl takmiş onu öyle

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=EN10177

bunu tercih edebilirsin + 2 tane 80mm fan ile macunda surmeyi unutma sakin
  • tamam da işlemcinin orjinal fanı üzerinde ama neden bu kadar sıcak oluyor ?
  • iyi takilmamis diyecem ama nasil olabilir yani 3 tane kit ile sabitleniyo 2 tafida , acaba termik macun mu surulmedi kontrol ettirsen iyi olur amd için cok fazla cunku
  • macun falan verilmedi vallahi ?
  • anakartın ne yanlış ölçüyordur muhtemelen..
    77 derecede sistem kitlenir
  • anakart abit kv7 speedfan ile ölçüyorum 77 derece verdi sıcaklık oyundan çıkıp ölçtüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murfhhy

macun falan verilmedi vallahi ?

ee macun olmadan olur mu hocam, kapa o alet git bi termic macun al sür, ama çok sürme, buğday tanesi kadar koy cpu'nun üzerine sonra fanı yerleştirirken o dağılır
  • bide biostan bak ..
    speed fan yanlış gösterebilir...
  • Aynı işlemciden kullandım,o kadar kasmama rağmen(2100mhz çalıştırdım)o kadar sıcaklık görmedim.Arkadaşların da dediği gibi ya macun ya da yanlış ölçüm!
  • sempron 2500+ ı 2400mhzlerde 2.1 voltla çalıştırıken bile 60 civarı geziyodu 60ı geçince kasmayıp kapatıyordum ben. default ta 40 ı bile görmüyo idle da gecen perşembe sıcağında hemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRaOCx

anakartın ne yanlış ölçüyordur muhtemelen..
    77 derecede sistem kitlenir

Öyle bir kesinlik yok ben 79C ile superPI almıştım...

Dostum soğutucuyu sök termal pastayı filan temizle bir güzel daha sonra şu beyaz olan ucuz pastalardan al bir miktar sür daha sonra güzelce soğutucuyu oturttur...Büyük ihtimal sorun düzelir.Ayrıca Bios'tan CPU core voltage'ın 1.65V civarı ayarlı olduğundan emin ol.Umarım sorun düzelir.
  • Burada anlattım uzun uzun, gir bi bak istersen
  • Arakdaşım,bilmiyorum sempron la uyumlumudur ama thermalright xp 120 muhteşem bir seçim oalcajktır senin için şiddetle tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.