Bildirim
Sempron 2500 + O/C Yardım ?
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam standart bir sey yok o senin ram ine baglı işlemcine baglı
rASTGELE ÇALIŞMA SİSTEMLERİ OLDUGU İÇİN (tabi bu rastgelenin belirli sınırları var)
2500 ler 3200 e kadar varabiliyor. -
kaça kadar çıkacağı şans meselesi.Deneyerek öğrenirsin onu.Yavaş yavaş arttıracaksın fsb yi.
Tahminen 200 fsb de sorunsuz çalışması lazım.ama eline takoz bi işlemci denk geldiyse vay haline. -
ben default voltajda 220*10 :2200 mhz olarak stabil şekilde çalıştırmıştım..seninkide olabilir.. -
Dostum Sempron 2300+'ü default volt.ile 2100 mhz'de stabil çalıştırıyordum.Normal şartlarda seninde 2300 mhz gibi
çalıştırabilmen lazım.Soğutucu olarakda aşağıdakini tavsiye ederim.Hem etkili soğutuyor,hemde fiyatı ucuz.
-
Teşekkür ederim tavsiyelerin için peki bu soğutu için site verebilirmisin ? -
Socket A platformu için en iyi soğutuc bence ThermalTake CL-P0006(pipe 101)'dir.Ben o soğutuc ile 2.1V verdim işlemcime ve yeterli soğutmayı yaptı.Fiyatı ise 55YTL civarıdır.Dijitalcenterda bulabilirsin.
Ayrıca anakartının ne olduğunu,ramlarının ne olduğunu belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X