Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sempron 2500 + O/C Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sempron 2500+ işlemcim var normalde 1.77 ghz overclock ile nereye kadar çıkarabilirim ? defaultta 166 mhz da nereye kadar çıkarabilirim ve hangi soğutucuyu tavsiye edersiniz ? şimdiden teşekkürler

• Hocam standart bir sey yok o senin ram ine baglı işlemcine baglı
    rASTGELE ÇALIŞMA SİSTEMLERİ OLDUGU İÇİN (tabi bu rastgelenin belirli sınırları var)
    2500 ler 3200 e kadar varabiliyor.
  • kaça kadar çıkacağı şans meselesi.Deneyerek öğrenirsin onu.Yavaş yavaş arttıracaksın fsb yi.
    Tahminen 200 fsb de sorunsuz çalışması lazım.ama eline takoz bi işlemci denk geldiyse vay haline.
  • ben default voltajda 220*10 :2200 mhz olarak stabil şekilde çalıştırmıştım..seninkide olabilir..
  • Dostum Sempron 2300+'ü default volt.ile 2100 mhz'de stabil çalıştırıyordum.Normal şartlarda seninde 2300 mhz gibi
    çalıştırabilmen lazım.Soğutucu olarakda aşağıdakini tavsiye ederim.Hem etkili soğutuyor,hemde fiyatı ucuz.

• Teşekkür ederim tavsiyelerin için peki bu soğutu için site verebilirmisin ?
  • Socket A platformu için en iyi soğutuc bence ThermalTake CL-P0006(pipe 101)'dir.Ben o soğutuc ile 2.1V verdim işlemcime ve yeterli soğutmayı yaptı.Fiyatı ise 55YTL civarıdır.Dijitalcenterda bulabilirsin.

Ayrıca anakartının ne olduğunu,ramlarının ne olduğunu belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9600xt ne kadar o/c yapabilirim?
    21 yıl önce açıldı
    Athlon x3 450 o.c. yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.