Şimdi Ara

sen gez dolaş bot seni kassın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    r yapmaya çalışıordum aynen knıght deki gibi ama en sonunda gerçekleştirdim buradan koymak isterdim ama hata verior bi site koydum orayada üye olmak sadece 5 lira programın adı ise hero os bots ismi biraz değişik oldu ama olsun bu progu isteyen ebektas81@hotmail.com adresinden beni bulsunlar

• bu bot sıstemını bıraz daha acarmısın yanı kactane adam kastırıyosun sanamı vercez o parayı
  • paryı bana değil internet üzerinden o siteye vercerecen seni 4,5 lwl kadar atlatıor ama sadece mana ve mana potları fala koyarsan yoqsa yatar sikilsiz vuruyor ama bunuda sölemek isterim canın bittiği an sende bitersin oyunda hemen yatarsın
  • böle bi şeye inanıcaklarını sanmıyorum...
    gereksiz bi topic kısacası topic kirliligi...
    Topic Off...
  • Hileden Nefret Ederim Bircok Online oyunu bu hile yuzunden braktım saten
  • herkes böle yaparsa bu oyunda kaçtığımız diğer oyunlara benzer kaçma nedenimizi bu oyuna getirmemeliyiz B@LİCİ ye katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

herkes böle yaparsa bu oyunda kaçtığımız diğer oyunlara benzer kaçma nedenimizi bu oyuna getirmemeliyiz B@LİCİ ye katılıyorum

saol canım

xxsapikxx arkadas senı kırmak istemiyorum ama bence bunu yapma insanların kasmasını engellersın vede baskalarınada ogretrsen oyun oynaanmaz saten suanda o sahil kenarında bunu yapanlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya şimdi bi laf solucem ayıp olacak hileden başka işini yokmu arkadaş sen bu oyuna bot sokup anana sövdürmekmi istiyon çünki ben nede bot görsem sövüyom
  • arkadaşım tamm anlaşılan o ki bo istenmior ve hemen ben türkiyedeki tüm botları atıorum
  • atarsan cok sevinirim arkadasım
  • atarsan gerçektende süpper olur
  • bu oyunu knighta cevirmeyin !
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxsapikxx

beler bu komutu iki geced
    r yapmaya çalışıordum aynen knıght deki gibi ama en sonunda gerçekleştirdim buradan koymak isterdim ama hata verior bi site koydum orayada üye olmak sadece 5 lira programın adı ise hero os bots ismi biraz değişik oldu ama olsun bu progu isteyen ebektas81@hotmail.com adresinden beni bulsunlar

şahanesiniz gerçekten ii halt ediyosunuz hile bulup !! ayıp sizin yaptığınız yaa insanlar namusuyla şerefiyle oyun bile oynayamayacak konuma gelmişler.. eğlencemizi p.. mi etceksiniz siz yaa yeter artık ko da aynı hero da aynı onda aynı bunda aynı... yaptığınız sadece emek hırsızlığı !!!!
    ne dicem bilmiyorum şu an yazmak istediklerim ban nedeni olurdu bişey diyemiyorum :S
  • ben lwlimi 75 yaptım ve bunun için herhangi bir hile kullanmadım ve kullananlarıda tasvip etmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxsapikxx

beler bu komutu iki geced

sapik defolup gidermisin insanların sinirlerini bozmakdan baska bisi yaptıgın yok bi bu eksikti zaten silkroad da düzgün oyundu onu da senin gibiler yüzünde bıraktım ordada bot olayı cıkdı cünkü mesajını editleyerek silmeni tavsiye ediyorum ayrıca istenmiyorsun benim açımdan

• Helal olsun vallaha her oyunun içine ettiğiniz gibi buna ettiğiniz şeyi sıçrattınız... Ben ona değilde hemen atlayıpta nerden edinicez diye soranlara acıyorum yazık size vallaha Hero da zaten öle çok zor lvl kasılacak bi oyun değilki Hero sizin arkanıza yaslanıp sadece keyifli dakikalarınızı geçirebilceğiniz bi oyun hile yapılacak bi oyun değil... Hiç düşünmediniz dimi bu topic i açan kişi yani tanımadıgınız bu kişi ya sizin acc larınızın peşindeyse ???? Şimdi sen kalkıp bana kendini savuncaksın acc ile işim yok falan filan diye göğüs şişirecen burda bize ama nafile hileye başvuran adamdan herşeyi beklerin ben çok büyük ayıp burda yaptığınız şey burda yüksek lvl lı insanlar var saatlerini harcayan insanlar var lvl için... Biraz saygılı olun ve kapatın bu konuyu....
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emek hirsizi!!!
    Emek fakiri!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lQueenl -- 7 Ocak 2007; 7:39:48 >
  • Şİkayet edildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.